• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Esi neofortil kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Merhaba kizlar esimin sperm sayisi 12 milyon cikti ve doktor uc aylik kullanim icin bu hapi vermis acaba kullanip hamilelik yasayan oldu mu ne kadar surede oldu tesekkur ederim simdiden

Merhaba kizlar esimin sperm sayisi 12 milyon cikti ve doktor uc aylik kullanim icin bu hapi vermis acaba kullanip hamilelik yasayan oldu mu ne kadar surede oldu tesekkur ederim simdiden
Ben hamilelik yaşamadm cnm ama eşim 75 gündür kullanıyo bakalım 2 hafta sonra fsh değerine baktircaz inşallah Düzelmıstir ayrıca eşim klomende kullanıyo. Keciboynuzunu özü de kullan istersen esine çok faydasıni gören olmuş ben eşime onu da veriyorum

Oncelikle cvp verdigin icin tesekkur ederim canim.Bizde daha yeni basladik yaklasik 16 gundur kullaniyoruz keci boynuzu pekmezi muz ceviz bide aklima geldikce keciboynuzu kaynatiyorum canim sonuc ne olur bilmiyorum insallah iyi olut ikimiz icinde esiniz sigara iciyor mu acaba doktor birakmasi gerektigini soyledi esime ama birakmasada simdilik azaltti

Oncelikle cvp verdigin icin tesekkur ederim canim.Bizde daha yeni basladik yaklasik 16 gundur kullaniyoruz keci boynuzu pekmezi muz ceviz bide aklima geldikce keciboynuzu kaynatiyorum canim sonuc ne olur bilmiyorum insallah iyi olut ikimiz icinde esiniz sigara iciyor mu acaba doktor birakmasi gerektigini soyledi esime ama birakmasada simdilik azaltti
Yok cnm esim sigara içmiyor bizde 10 gün sonra gidicez fsh değeri yüksek ti tekrar bakilcak en son ağustosta bakilmisti

Back