Olası bir kaza durumunda vücudu korumak için özel maddeden üretilmiş ekipmanlar
Tabiki kendi adına şirket açmasını isterler. Sigortalı olarak işe alırlarsa yaptığı kazadan, sigortasından, Allah korusun hastane masraflarından onlar sorumlu. Şu halde biz sadece hizmet aldık diyip kenara çekilebilirler. İlla ise Kış da geliyor havalar soğuyor bence en azından kışı atlatsın eşiniz derim.Merhabalar eşim en büyük marketlerden birinde şarküteri olarak çalışıyor şuanda fakat hem çalışma şartları hem de maalesef karşılığında aldıkları maaşlar artık çok dengelemiyor. Eşim de Şuanda adı duyulmuş firmalardan birinde kurye olmak için hazırlanıyor. Çevresinde bu işi yapanlarla konuşuyor ve hem iyi para hem de bu kadar stres olmadığını söylüyorlar. Tabi burada şirket gibi vergisi vs kendisine ait olacak. Ben ise motor olduğu için korkuyorum ve istemiyorum fakat bu zamana kadar birkaç işte hep önünü kestim. Çalıştığı ortamdan da çok mutsuz olduğu için artık kesmek istemiyorum ama bilgisi olan varsa danışmak istediğim şeyler var.
Bizim bi arkadas kengi araciyla trendyol expres kuryeligi yapiyor. Ilk zamanlar kazanclar mukemmeldi ama kurte sayisi arttikca bi vazibesi kalmadi dedi. Daha once genis bir bolgeye dagitim yapiyordu simdi o bolgeyi baska bir kuryeyle paylasmak zorunda. Kargo basina odeme aliyorlar onlar o yuzden geliri dusuyor.Merhabalar eşim en büyük marketlerden birinde şarküteri olarak çalışıyor şuanda fakat hem çalışma şartları hem de maalesef karşılığında aldıkları maaşlar artık çok dengelemiyor. Eşim de Şuanda adı duyulmuş firmalardan birinde kurye olmak için hazırlanıyor. Çevresinde bu işi yapanlarla konuşuyor ve hem iyi para hem de bu kadar stres olmadığını söylüyorlar. Tabi burada şirket gibi vergisi vs kendisine ait olacak. Ben ise motor olduğu için korkuyorum ve istemiyorum fakat bu zamana kadar birkaç işte hep önünü kestim. Çalıştığı ortamdan da çok mutsuz olduğu için artık kesmek istemiyorum ama bilgisi olan varsa danışmak istediğim şeyler var.
Ev geçindirmek kolay değil,bir fikrim yok işle ilgili Allah yardımcısı olsun kazadan beladan korusun demeye geldim.
Olası bir kaza durumunda vücudu korumak için özel maddeden üretilmiş ekipmanlar
Kuryeliği bilmem ama eşim 8 senedir Anadolu yakası ve avrupa arası motorla işe gidip geliyor
Evett, Anadolu yakasındayımAaa Koa sen İst’da mıydın?
kadın şoför diye neden belirtiyorsun ki? erkek misin?Mühendis erkek arkadaşım geçici olarak yaptı. Bir kere bir kadın şoför yandan çarpmış. Düşen erkek arkadaşımı umursamadan arabam da arabam diye bagrinmis arabada bir şey yok erkek arkasim çok şükür ciddi bir kaza atlatmadi kolu sürttü sadece. Etraftakilerde abla günah arabam diyeceğine önce gence bı baksaydin ya demiş. Arabanın kenarına sürtme olmasina rağmen ısrarla motorla arkadan vurduğunu iddia etmiş.
Erkek arkadaşımın çalıştığı yer dom...os. sonra iş yerine ulaşınca erkek arkadaşımdan önce motora bir şey oldu mu demisler ve de devamlı azarlayarak konusuluyomus işte, şunu yap et şeklinde mühendis olduğunu söylemeden girmişti. Sanki çok iyi düzgün davraniyolarmis gibi çıkarken de sorun yaptılar maaşını vermem habersiz çıkıyorsun diye. Deneme süresinde oldugu için habersiz çıkabiliyosun birkaç gün öncesinden söylemişti. Maaşını vermezseniz sizi avukata veririm diyince yatırdılar maaşı.
Çok ihtiyacıniz varsa geçici çalışsın ama mümkünse ben önermiyorum hem elemana çok ihtiyaçları var hemde çalışana kötü davraniyolar
Merhabalar eşim en büyük marketlerden birinde şarküteri olarak çalışıyor şuanda fakat hem çalışma şartları hem de maalesef karşılığında aldıkları maaşlar artık çok dengelemiyor. Eşim de Şuanda adı duyulmuş firmalardan birinde kurye olmak için hazırlanıyor. Çevresinde bu işi yapanlarla konuşuyor ve hem iyi para hem de bu kadar stres olmadığını söylüyorlar. Tabi burada şirket gibi vergisi vs kendisine ait olacak. Ben ise motor olduğu için korkuyorum ve istemiyorum fakat bu zamana kadar birkaç işte hep önünü kestim. Çalıştığı ortamdan da çok mutsuz olduğu için artık kesmek istemiyorum ama bilgisi olan varsa danışmak istediğim şeyler var.
P…t diye bir firmaBhsettiğiniz firma vi*o olabilir mi benim eşimde istiyor. Bi arkadaşından duymuş.
Benim bilgim var yardımcı olabilirimMerhabalar eşim en büyük marketlerden birinde şarküteri olarak çalışıyor şuanda fakat hem çalışma şartları hem de maalesef karşılığında aldıkları maaşlar artık çok dengelemiyor. Eşim de Şuanda adı duyulmuş firmalardan birinde kurye olmak için hazırlanıyor. Çevresinde bu işi yapanlarla konuşuyor ve hem iyi para hem de bu kadar stres olmadığını söylüyorlar. Tabi burada şirket gibi vergisi vs kendisine ait olacak. Ben ise motor olduğu için korkuyorum ve istemiyorum fakat bu zamana kadar birkaç işte hep önünü kestim. Çalıştığı ortamdan da çok mutsuz olduğu için artık kesmek istemiyorum ama bilgisi olan varsa danışmak istediğim şeyler var.
Konu yeni sanmıştım. Tam yorum yapacaktımEşim bu işe başladı yaklaşık iki ay oluyor. Benzer sorusu olan varsa alabilirim
Alıştığını söylüyor ama henüz kış şartlarını yaşamadı. Benim ise aklım hep ondaKonu yeni sanmıştım. Tam yorum yapacaktım
Eşiniz sadece maddi sebeplerden ötürü istememiş, eski ortamında da mutlu olmadığını vs dile getirmiş.
Sorun sadece maddi olsaydı, biraz daha ölçüp tartın diyebilirdim ama mutlu olmadığı bir ortamdaysa, denenebilir diyecektim.
Nasıl alıştı mı?