- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
- Konu Sahibi Sakura1533
-
Merhaba bizde iki aydır kullanıyoruz duzelcegine tam tersi bizimde hareket sayı gerilediArkadaşlar eşim 3 aydır klomen kullanıyor azosperm tedavisinde. Testosteron 1.16ydı başladığında bugünkü testte 0.9 çıkmış
Klomeni testosteronu arttırmak için vermişlerdi halbuki
Eşi klomen kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi
Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor demek kiMerhaba bizde iki aydır kullanıyoruz duzelcegine tam tersi bizimde hareket sayı geriledi
Bizde. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah . Çünkü sürekli tedavi tedavi birşey elde edemiyoruzHerkeste aynı etkiyi yaratmıyor demek kiiğneye başlayacağız biz de doktor klomeni tamamen kesti
Hangi iğne ye başlayacaksınız canım. Benim eşim de bir yıldır ovitrelle iğne kullanıyor 2 ay falan klomen hap kullandı bizde sayıda bayağı artış olduHerkeste aynı etkiyi yaratmıyor demek kiiğneye başlayacağız biz de doktor klomeni tamamen kesti
Tüp bebek tedavisine özel hastane de mi başlayacaksınızBizde. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah . Çünkü sürekli tedavi tedavi birşey elde edemiyoruz
Hayır devlet Hastanesi'nde rapor hakkim çıkarsa devllette yaptırmayı düşünüyorum. Eğer çıkmazsa bahçeci de düşünüyorumTüp bebek tedavisine özel hastane de mi başlayacaksınız
Bende devlet ye yaptırmayı düşünüyorum. Devlet in fiyat bilgisini paylaşır mısınız başlayıncaHayır devlet Hastanesi'nde rapor hakkim çıkarsa devllette yaptırmayı düşünüyorum. Eğer çıkmazsa bahçeci de düşünüyorum
Devlette şartlar şöyle hiç çocuğunuzun olmaması gerekiyor. 2 kere asilama denemeniz gerekiyor ( ama esinizde sperm 5 milyonun altindaysa yada sizde amh 1 in altında ise aşılama şartı aranmıyor ) 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmanız gerekiyor. 5 yıl sigorta girişi . 900 gün prim gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla bu kadar. Sadece ilaçlara ücret ödüyorsunuz diye biliyorum. Onlarında yarısını devlet karşılıyor zaten rapor olduğu için. Benim aşılamada 1500 e yakın gitmişti . Tüp bebektede en fazla 3000 bin gider diye düşünüyorum. Yinede sizinle paylaşırım inşallah baslarsamBende devlet ye yaptırmayı düşünüyorum. Devlet in fiyat bilgisini paylaşır mısınız başlayınca
İnşallah. hayırlı sonuç almanızı nasip etsin Rabbim.Devlette şartlar şöyle hiç çocuğunuzun olmaması gerekiyor. 2 kere asilama denemeniz gerekiyor ( ama esinizde sperm 5 milyonun altindaysa yada sizde amh 1 in altında ise aşılama şartı aranmıyor ) 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmanız gerekiyor. 5 yıl sigorta girişi . 900 gün prim gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla bu kadar. Sadece ilaçlara ücret ödüyorsunuz diye biliyorum. Onlarında yarısını devlet karşılıyor zaten rapor olduğu için. Benim aşılamada 1500 e yakın gitmişti . Tüp bebektede en fazla 3000 bin gider diye düşünüyorum. Yinede sizinle paylaşırım inşallah baslarsam
Hayırlı sonuç alırsınız imşallahBizde. Bu ay tüp bebeğe başlayacağız inşallah . Çünkü sürekli tedavi tedavi birşey elde edemiyoruz
Daha ilaçlarımızı yazmadı doktor önce konseyle konuşması gerekiyormuşHangi iğne ye başlayacaksınız canım. Benim eşim de bir yıldır ovitrelle iğne kullanıyor 2 ay falan klomen hap kullandı bizde sayıda bayağı artış oldu
Merhaba bu 900 gün sigorta olayı bayandamı olması lazım erkek temi eşimin o kadar günü var ama benim yokDevlette şartlar şöyle hiç çocuğunuzun olmaması gerekiyor. 2 kere asilama denemeniz gerekiyor ( ama esinizde sperm 5 milyonun altindaysa yada sizde amh 1 in altında ise aşılama şartı aranmıyor ) 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmanız gerekiyor. 5 yıl sigorta girişi . 900 gün prim gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla bu kadar. Sadece ilaçlara ücret ödüyorsunuz diye biliyorum. Onlarında yarısını devlet karşılıyor zaten rapor olduğu için. Benim aşılamada 1500 e yakın gitmişti . Tüp bebektede en fazla 3000 bin gider diye düşünüyorum. Yinede sizinle paylaşırım inşallah baslarsam
Merhaba bayanda veya este ikisinden biriMerhaba bu 900 gün sigorta olayı bayandamı olması lazım erkek temi eşimin o kadar günü var ama benim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?