Erkek İnfertilitesi eşi inmemiş testis ameliyatı olanlar buraya..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayckr

sağlıkla bekliyorum kuzumu..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.434
36
mrhb bayanlar..eşi inmemiş testis ameliyatı olup azosperm teşhisi konan bayanlar tedavi süreçlerinizi,doktor tavsiyelerimizi paylaşıp birbirimize umut olalım.benim kardeşim 5 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı geçirdi.2 kez yapılan sperm testi sonucunda azosperm tanısı kondu..araştırmalarım sonucunda zor bir sürecin onları beklediğini anladım.lütfen bu şekilde olanlar yaşadıklarını paylaşırsa bizede bir ışık olur..ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE VE BABALIK DUYGUSUNU YAŞATIR İNŞALLAH..

Me
Meraba ayca benim esimde kucukken 5 yasinda inmemis testis ameliyati olmus..ve smdi azosperm teshisi konuldu..cok sey okudum arastirdim sonucu microtese ameliyati..kacisi yok..gercekten zor bi surec.allah yardimcimiz olsun..
="ayça28, post: 40124982, member: 47593"]mrhb bayanlar..eşi inmemiş testis ameliyatı olup azosperm teşhisi konan bayanlar tedavi süreçlerinizi,doktor tavsiyelerimizi paylaşıp birbirimize umut olalım.benim kardeşim 5 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı geçirdi.2 kez yapılan sperm testi sonucunda azosperm tanısı kondu..araştırmalarım sonucunda zor bir sürecin onları beklediğini anladım.lütfen bu şekilde olanlar yaşadıklarını paylaşırsa bizede bir ışık olur..ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE VE BABALIK DUYGUSUNU YAŞATIR İNŞALLAH..[/QUOTE]
Merana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…