walla ablacım büyük konuşmıyım ama müstakbel kocacım böle bişi yaparsa elimden çekiceği var. şimdiden diyorum arkadaşlarınla bi yere gidiceksen ben de gelicem diye. yıllardır hasret çekiyoruz daha fazlasını istemem. allahtan o da tabiki sen de geliceksin sensiz bi yere gitmem diyo... sizin durumunuz çok kötüymüş, inşallah yarın öbür gün ben eşeklik ettim kalk hanım tatile gidiyoruz filan der
arkadaşlar ben de memurum.işyerimizde bu yıl bir çok seminer düzenlendi bir tanesine gittim.burnumdan geldi.
işin aslı şu,seminer,iş toplantısı bahane kimseler üzerine alınmasın .ben bayan olarak gittim tabi yanımızda erkek işarkadaşlarımız da var.ama nerdeee onlarda toplantıya falan katılmak.onların amacı memurluk vasıflarını ve imkanlarını kaçırmamak,bedavaya yakın tatil yapmak.bizim memurlar da bunun farkında.
sözüm meclisden dışarı bir arkadaşımız da eşini resmen aldatmak için gitti .....
bize dairede söylenen gitmek mecburiyetinde değilsiniz.
ben bayan olduğum halde eşime karşı saygısızlık olur diye diğer seminerleri geri çevirdim.
işarkadaşlarım da benimle dalga geçiyorlar.salak mısın kızım bu tatil kaçar mı gibi.
müdüre de sordum,böyle gezilere gitme mecburiyeti yok.
hanımlar eğer eşlerinize güvenmiyorsanız bağlı bulunduğu kuruma bir sorun mecburiyet var mı yok mu diye.
ben bir adam var diye duymuştum.adam tüm seminerlere katılıyormuş.yıl içinde en az 3 ay tatil yapıyormuş
acıdım karısına.
haksızlık değil mi arkadaşlar ...karısı çocuklarla evde uğraşıyorken beyefendiler de mis gibi tatil yapıyor.
işte benim canımı sıkan da bu tip şeyler.sözüm meclisden dışarı..bu sırada bizi tekrar çağırdılar seminer dolayısı ile.o yüzden bu konuya değinmek istedim.