eşi ile değil ark tatile çıkmaktan hoşlanan adama ne demeli sizce?

Ezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
75
0
56
geçen senenin sendromunu hala üzerimden atamadım.adam üç kankasını aldı seminer davasına gitti Antalyalara beş yıldızlı otele tatile.daha beni alıp tatile gittiğini bilmem.çocuklar ufak mazereti vardı bide para yok mazereti ,şimdi her yönden müsayitiz.ama adamda zevk yokki.ben çok büyük konuştum galiba.birde adamcağız tatilden geldikten sonra ruh gibiydi buralara zor uyum sağladı.fakat her fırsatta yüzüne vuruyorum.geldi geçti ama beni çok üzdü.birdaha zor gider.ZOR EŞLERİ OLANLARA KOLAY GELSİN.

walla ablacım büyük konuşmıyım ama müstakbel kocacım böle bişi yaparsa elimden çekiceği var. şimdiden diyorum arkadaşlarınla bi yere gidiceksen ben de gelicem diye. yıllardır hasret çekiyoruz daha fazlasını istemem. allahtan o da tabiki sen de geliceksin sensiz bi yere gitmem diyo... sizin durumunuz çok kötüymüş, inşallah yarın öbür gün ben eşeklik ettim kalk hanım tatile gidiyoruz filan der

Ama arkadaşım, eşin seminer için gitmiş,tatil için gitmemiş ki... Niye bu kadar kafana taktın? Yazık değil mi sana?

iş için değil tatile arkadaşıyla çıkacak olursa evet benden de çekeceği olur bol bol kız seyredecekler herhalde erkek erkeğe olunca tehlikeli olabiliyor

walla ablacım büyük konuşmıyım ama müstakbel kocacım böle bişi yaparsa elimden çekiceği var. şimdiden diyorum arkadaşlarınla bi yere gidiceksen ben de gelicem diye. yıllardır hasret çekiyoruz daha fazlasını istemem. allahtan o da tabiki sen de geliceksin sensiz bi yere gitmem diyo... sizin durumunuz çok kötüymüş, inşallah yarın öbür gün ben eşeklik ettim kalk hanım tatile gidiyoruz filan der
arkadaşlar ben de memurum.işyerimizde bu yıl bir çok seminer düzenlendi bir tanesine gittim.burnumdan geldi.
işin aslı şu,seminer,iş toplantısı bahane kimseler üzerine alınmasın .ben bayan olarak gittim tabi yanımızda erkek işarkadaşlarımız da var.ama nerdeee onlarda toplantıya falan katılmak.onların amacı memurluk vasıflarını ve imkanlarını kaçırmamak,bedavaya yakın tatil yapmak.bizim memurlar da bunun farkında.
sözüm meclisden dışarı bir arkadaşımız da eşini resmen aldatmak için gitti .....
bize dairede söylenen gitmek mecburiyetinde değilsiniz.
ben bayan olduğum halde eşime karşı saygısızlık olur diye diğer seminerleri geri çevirdim.
işarkadaşlarım da benimle dalga geçiyorlar.salak mısın kızım bu tatil kaçar mı gibi.
müdüre de sordum,böyle gezilere gitme mecburiyeti yok.
hanımlar eğer eşlerinize güvenmiyorsanız bağlı bulunduğu kuruma bir sorun mecburiyet var mı yok mu diye.
ben bir adam var diye duymuştum.adam tüm seminerlere katılıyormuş.yıl içinde en az 3 ay tatil yapıyormuş
acıdım karısına.
haksızlık değil mi arkadaşlar ...karısı çocuklarla evde uğraşıyorken beyefendiler de mis gibi tatil yapıyor.
işte benim canımı sıkan da bu tip şeyler.sözüm meclisden dışarı..bu sırada bizi tekrar çağırdılar seminer dolayısı ile.o yüzden bu konuya değinmek istedim.

Ama arkadaşım, eşin seminer için gitmiş,tatil için gitmemiş ki... Niye bu kadar kafana taktın? Yazık değil mi sana?
arkadaşım seminer bahane daha çok tatil amaçlı gittiler.ben adamla tel konuşuyorum,bana toplantıya girdiğini söylüyor.ardından yanında bulunan ark eşi ile konuştuk onun eşide şimdi plaja iniyorlarmış diyor.yani yalanını yakaladım.ya sonuçta bıir kere seminere belki girdiler.sonuçta tatil amaçlı gittiler.ve aslında ark yerine eşini götürme imkanı vardı ama o ark tercih etti bahanede hazır bana göre bir yer değilmiş.

arkadaşlar ben de memurum.işyerimizde bu yıl bir çok seminer düzenlendi bir tanesine gittim.burnumdan geldi.
işin aslı şu,seminer,iş toplantısı bahane kimseler üzerine alınmasın .ben bayan olarak gittim tabi yanımızda erkek işarkadaşlarımız da var.ama nerdeee onlarda toplantıya falan katılmak.onların amacı memurluk vasıflarını ve imkanlarını kaçırmamak,bedavaya yakın tatil yapmak.bizim memurlar da bunun farkında.
sözüm meclisden dışarı bir arkadaşımız da eşini resmen aldatmak için gitti .....
ben bayan olduğum halde eşime karşı saygısızlık olur diye diğer seminerleri geri çevirdim.
işarkadaşlarım da benimle dalga geçiyorlar.salak mısın kızım bu tatil kaçar mı gibi.
hanımlar eğer eşlerinize güvenmiyorsanız bağlı bulunduğu kuruma bir sorun mecburiyet var mı yok mu diye.
ben bir adam var diye duymuştum.adam tüm seminerlere katılıyormuş.yıl içinde en az 3 ay tatil yapıyormuş
acıdım karısına.
haksızlık değil mi arkadaşlar ...karısı çocuklarla evde uğraşıyorken beyefendiler de mis gibi tatil yapıyor.
işte benim canımı sıkan da bu tip şeyler.sözüm meclisden dışarı..bu sırada bizi tekrar çağırdılar seminer dolayısı ile.o yüzden bu konuya değinmek istedim.

şey ben de sizin söylediğiniz sebepten dolayı direk işi için gitmiş niye kızıyosun diye yorum yapmadım. çünkü biliyorum özellikle özel sektörde insanlar birbiriyle yarışıyo gidiyim de tatil yapıyım diye...

ama tabi herkesin aynı değil. zorunlu gidenler de var...

acıdım karısına.
ya ben zaten neler döndüğünün farkındayım.bu kendisi atladı tatil diye.bana çok acımasızca geliyor yaptığı.biraz bencildir kendileri.ben aynı şeyi yapamazdım herhalde.onun kadar benimde değişikliğe iht var.

işte filiz arkadaşım.benim de moralimi bu tür yalanlar bozuyor işte.elbett karısı ve çocuklarını da getirebiliyor böyle seminerlere. ailesi ile gitmeyi tercih edenleri de biliyorum.
madem amaç mesleki eğitim falan...o zamanda kış döneminde yada doğu bölgelerinde bu seminerleri düzenlesinler.bakın bakalım o zaman kimler gidiyormuş..hayret işte.
zaten bu tarz seminerler otel cilerin de işine geliyor.neymiş memur yada görevli kişiler istihdam ediyor diye faturayı kabartıp kar yapabiliyorlar...
noluyor o zamanda?kimi eşler kendilerini rusların arasında buluyor.neye uğradığını şaşıran adam da tatil dönüşü elbet hayatına ayak uydurmada zorlanıyor.

ya şimdi bizimki biraz dindardır falan ama yinede erkeklere güven olmaz.yanındada çapkın adamlar var,onların yaptığını ben yapmam diyor.adam göre göre doğal bişimiş zanneder.ben ıstiyim yoksa sendenmi korkcam dio.orda olmasa başka yerde olur dio.ama öle bişey hissedeyim ben bitiririm biraz katı fikirliyim.

bence abartmışsın sadece seminere gitmiş.. tatil olsaydı tamam kızmakta haklısın..

bence abartmışsın sadece seminere gitmiş.. tatil olsaydı tamam kızmakta haklısın..
ya seminer bahane adamın canı ark tatile çıkmak istedi.bu tatilin sadece kendi hakkı olduğunu düşünenlerden.bu sene olsa gene aynı grupla gideceğini sölüyo.çok memnun kalmış.

ya seminer bahane adamın canı ark tatile çıkmak istedi.bu tatilin sadece kendi hakkı olduğunu düşünenlerden.bu sene olsa gene aynı grupla gideceğini sölüyo.çok memnun kalmış.

Canım yapılacak tek şey çalıştığı yerden gerçekleri öğrenmen..Yani mecburiyet var mı? eşler de gelebiliyr mu falan filan? artık buna göre davranırsın mecbur değilse gitmesine izin verme.Eşlerde gelyiyorsa mutlaka sen de git. ne demek yapcak olsam burda da yaparım..o zaman sende arkadaslarınla tatile gitme fikrini sun ona.. kusurabakma da senin eşin bencilin önde gideni..

şüküre benim eşimin böyle huyları yok melek gibidir markete bile birlikte gideriz.akşamları birlikte çıkarız o yönden şanslıyım.eğer arkadaşlarıyla tatile gitcem dese bende git hep orda kal görüşürüz derdim.gider aynı otelde oda kiralayıp tatilimi yapar ona ödetirdim.ben çok fenayım çok
bir daha aynı şeyi yaparsa aynan pram yoksada bileziğimi bozup yollara düşüp,yanına geleceğimi söledim bende biraz deliyimdir bunuda yapacağımı bilir.

bence varya senin eşin yeni maceralara yelken acıyor.takip et derim ben filiz arkadaşım bak bu işler öle masum başlar sonra başka kız için terk eder seni
ben bir başlık acmıştım bazı duydugum şeyleri yazmıştım orayı bir oku istersen neler oluyor,en efendi erkek bile azıyor kuduruyor.eşinin profilini bayan arkadaş arama sitesinde bulursanız naparsınız bir oku canım.

Sen daha iyi tanıdığın için daha iyi bilirsin tabi ama bence arkadaşlarıyla da tatil yapmasında bir sakınca yok. Erkek erkeğe eylenmek istemişlerdir. sen arkadaşlarınla beraber bir otelde tatil yapmak istemezmiydin? ne güzel olur kakara kikiri geçer zaman. Tabi gittiği yer de önemli ayrıca arkadaşları da senin tanıdığın kişilerse bir sorun yok. Kaçamak yapacak olan adamın tatile ihtiyacı olmaz ki. Yine de "Kadın hisseder" derler ya doğru. Sen en doğrusunu yaparsın.

X