Esi icin victoria' s secretı bırakan..Kylie Bisutti

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
Victoria’s Secret modellerinden Amerikalı model Kylie Bisutti, "Bedenim sadece kocama ait” diyerek istifa etti.

Ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın ABD'li mankenlerinden Kylie Bisutti, inançlarına ters düştüğü için markanın mankenliğini yapmayı bıraktı. İki yıl marka için podyuma çıkan ve pozlar veren evli Bisutti (21), "Vücudum sadece kocama ait olmalı. Çünkü insanın vücudu özeldir" diyerek yüzlerce genç kızın peşinde koştuğu işini bıraktığını söyledi. Güzel manken "Bu markayla çalışırken çok mutlu oldum, çok eğlenceliydi. Ama iç çamaşırı mankenliği yaptıkça, ki iç çamaşırı bir giysi değil, Hıristiyan inançlarıma ters geldiği için rahatsız olmaya başladım" dedi.

Tam hatırlamıyorum sanırım 2009 showuydu. Orda görmüştüm. Güzel den çok şirin bir kızdı. Ama seçimlerde bir çok kızın arasında buralara gelmişken bırakması ilginç geldi bana. Hayırlısı olsun kendisi için.

saçma inanılmaz popülerlik, çok iyi paralar, çok daha fazla iş olanağını bir çırpıda atmış...... fazla duygusal bir tip anlaşılan

Son düzenleme:
Evet 2009 da ki showdu.Son ikiye kalmıştı ben diğer kızı daha çok beğenmiştim ama o biraz donuktu sanırım oradan kaybetti.

Bence iyi ki bırakmış.
Daha önce adını hiç duymamıştım.
O kadar çıplak pozları ver sonra bırak.
Oda güzelmiş
Mankenliği bıraksa bile fotoğrafları çarşaf çarşaf nette.

Fena sayılmaz fakat böyle bir konumda iken mankenliği bırakması ve bunu inandırıcı bir dil ile ifade etmesini takdir ettim :):)hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…