Eşi görev nedeniyle yanında olmayanlar

allah kavuştursun cnm bende senın durumundayım eşimden ayrıyım ancak görev nedeniyle uzakta olan benım ve ınankı bu daha zor bır bayan ıcın hem hasret hemde evınden yuvandan düzeninden ve alıştıgın sevdıgın cevreden uzakta kalıyorsun ustune ustluk. rabbim şu mübarek günde inşahh tez vakitte bizleri kavuştursun:KK5:

allah kavuştursun cnm bende senın durumundayım eşimden ayrıyım ancak görev nedeniyle uzakta olan benım ve ınankı bu daha zor bır bayan ıcın hem hasret hemde evınden yuvandan düzeninden ve alıştıgın sevdıgın cevreden uzakta kalıyorsun ustune ustluk. rabbim şu mübarek günde inşahh tez vakitte bizleri kavuştursun:KK5:

inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canım

benim de eşim zaman zaman göreve gider, yetim gibi kalırım öyle yapayalnız.

geceleri uyku girmez gözüne nerde napıyor rahat mı?

Allahım onlara da bizlere de sabırlar versin,hüzünlü bir bekleyiş oluyor gerçekten..

Allah sabır ve kolaylık versin hepinize.. henüz evli değilim ama evlenince benim de öyle olacak :'(( şimdiden dert ediyorum...

bende evliyim bir sene 1 ay daha tap taze sayilirim cunku esimle dogru durust beraber olamadik:KK14::KK14:
biz is nedeniyle ayri degiliz yurtdisi meselesi:KK43: ins butun esinden/sevdiginden ayri olanlar kavusur:nazar:

kizlar sabredelim dayanalim gecer ins bu gunler..

X