Eşi görev nedeniyle yanında olmayanlar

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
bugun eşim gitti ve çok üzgünüm. yalnız kalmak bir de hamileyken çok zor. ev bomboş kaldı. nereye baksam sabah burdaydı diyorum:KK14:

bugun eşim gitti ve çok üzgünüm. yalnız kalmak bir de hamileyken çok zor. ev bomboş kaldı. nereye baksam sabah burdaydı diyorum:KK14:

Allah kavuştursun. Asker ya da polis galiba. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin, ailelerini de korsun inş.

Sağlıkla kavuşun bebeğinize.

Benimde eşim iş sebebiyle şehir dışına gitmişti.
Bende hamileydim.
Arkasından kanlı gözyaşları dökerdim.
Dua et canım, Allah böyle ayrılık versin. Tatlı tatlı yolunu gözleyebileceğin...
Şimdi huzursuzluklar dizboyu...

Son düzenleme:
Allah kavuştursun .. Sağlıklı sıhhatli bebeğinizide kucagınıza almayı nasip etsin inş.

seni benden iyi kimse anlayamaz hamileliğimi yalnız geçirdim bebeğim doğdu eşim sadece 1 hafta görebildi ben yalnız kaldım hemde eşim güneydoğuda görev yapıyordu çok yıprandım ama geçti sende atlatacaksın dua et sadece allah yardımcın olsun

seni benden iyi kimse anlayamaz hamileliğimi yalnız geçirdim bebeğim doğdu eşim sadece 1 hafta görebildi ben yalnız kaldım hemde eşim güneydoğuda görev yapıyordu çok yıprandım ama geçti sende atlatacaksın dua et sadece allah yardımcın olsun

benim de kötü bir yerde canım söylemiyorum burda. sen çok ayrı kalmışsın üzüldüm... benim 5,5 aylıkken gelecek inşallah. Amin canım çok sağol.

Uzaklık çok zor. İki tarafta çok anlayışlı olmalı ve sanırım evde kalan daha sabırlı olmalı ki huzursuzlukların önüne geçilebilinsin.
Söylemek kolay, uygulamak zor.
Allah hayırla kavuşmanızı nasip etsin.

evet evde kalan için çok zor, ama dediğin gibi de ona çok iş düşüyor. sabır :106: napalım...

cnm allh kavuştursun bende 2 aylık hamıleyken esım afganıstana göreve gıttı hamılelıgım yanlız gectı doguma 1 hafta kala görevı bıtecek gelıcek ve ben mart basından berı esımı sadece nette görebılıyorum ıznede gelmedı

Ben de hamileyim benim de esim gitti hem de 1 yıllığına doguma gelecek ama.
Ama yalnız olmadığıma sevindim bir ben degilmişim hamile halimle yalnız kalan:KK43:
Tek korkum doğumun erken olup esimin yetisememesi.
Evdekine daha cok is düşüyor bence. Ben özlediğimi bile soyleyemiyorum üzülür diye

benim de eşim gitti üstelik hıç kımsem yok bu sehırde ve evde yalnızım ama Alllahtan tayınım memleketıme cıktı 2 haftaya kadar gideceğim.Allah kımseyı darda koymuyor Rabbim asker yolu bekleyenlerın yardımcısı olsun inşallah.

cnm allh kavuştursun bende 2 aylık hamıleyken esım afganıstana göreve gıttı hamılelıgım yanlız gectı doguma 1 hafta kala görevı bıtecek gelıcek ve ben mart basından berı esımı sadece nette görebılıyorum ıznede gelmedı

siz daha uzun ayrı kalmışsınız. ama olsun sen yine nette görebiliyormuşsun benim o imkanım da yok. Ailen yakınında mı? Nasıl geçti hamileliğin eşin yanında olmadan. benim de 1,5aylıkken gitti işte 5 gün oldu yalnızım. alışmak çok zor.

Ben de hamileyim benim de esim gitti hem de 1 yıllığına doguma gelecek ama.
Ama yalnız olmadığıma sevindim bir ben degilmişim hamile halimle yalnız kalan:KK43:
Tek korkum doğumun erken olup esimin yetisememesi.
Evdekine daha cok is düşüyor bence. Ben özlediğimi bile soyleyemiyorum üzülür diye

senin ne kadarlıkken gitti canım. inşallah eşin doğuma yetişir... aynen ben de öyle özlediğimi bile söyleyemiyorum. ağlamak geliyor zor tutuyorum. ben sadece telefonda konuşabiliyorum o da günde 1 kez.

benim de eşim gitti üstelik hıç kımsem yok bu sehırde ve evde yalnızım ama Alllahtan tayınım memleketıme cıktı 2 haftaya kadar gideceğim.Allah kımseyı darda koymuyor Rabbim asker yolu bekleyenlerın yardımcısı olsun inşallah.

senin eşin ne zaman gelecek canım. ee tayinin çıkmış eşinin görev yeri ne olacak döndüğünde. Amin Allah eşlerimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
siz daha uzun ayrı kalmışsınız. Ama olsun sen yine nette görebiliyormuşsun benim o imkanım da yok. Ailen yakınında mı? Nasıl geçti hamileliğin eşin yanında olmadan. Benim de 1,5aylıkken gitti işte 5 gün oldu yalnızım. Alışmak çok zor.

Senin ne kadarlıkken gitti canım. Inşallah eşin doğuma yetişir... Aynen ben de öyle özlediğimi bile söyleyemiyorum. Ağlamak geliyor zor tutuyorum. Ben sadece telefonda konuşabiliyorum o da günde 1 kez.

Senin eşin ne zaman gelecek canım. Ee tayinin çıkmış eşinin görev yeri ne olacak döndüğünde. Amin allah eşlerimizin yardımcısı olsun.

benım eşim gelse bıle 4 ay yıne ayrıyız tayini çıkana kadar olsun askerlikten ııdır

Bnm bir yıllığına gitti arada gelecek ins. Benim şansım hem ailem yanımda hem de rahatlıkla gorusebiliyorum. Yoksa cok daha zor olurdu. Allah hepimize yardım etsin.

Bnm bir yıllığına gitti arada gelecek ins. Benim şansım hem ailem yanımda hem de rahatlıkla gorusebiliyorum. Yoksa cok daha zor olurdu. Allah hepimize yardım etsin.

benim de ailem yanımda. üzülmek bebeğe zarar verir diye korkuyorum.

gul_koc sen diş hekimiymişsin canım hamilelikte diş dolgusu ne zaman yapılabilir? iğne vurulmadan dayanamam iğnenin zararı var mı? ben yaptıracaktım öncesinde yetişemedim hamile kaldım :)

Son düzenleme:
Canım ne kadarlik hamilesin? Normalde 12 haftalıktan sonra yapılabilir gebeligin riskli degilse. İğne yapılmasında da hic bir sakınca yoktur.
Ama en güvenli zaman 2. Trimester dir. Yani 12-26 haftalar arası.
Gecmisolsun

X