Esi gece calisanlar burdami..

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
birtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?

Bende huzursuzum
Yeni evli sayılırım üstüne birde yurt dışında yaşıyorum.
Çok iyi Anlıyorum huzursuzluğunuzu

birtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?

Ayni sen gibiyim, bir tane oglum var ve ikinciye hamileyim, esim ayin 10 gecesi evde yok, diger bir 10 aksam da uyumakla geciriyor, bu siralar yalniz cocuk buyutuyor gibi hissediyorum ama napalim, yapacak bir sey yok..

Kıyamam yaValla haklısın zor durum.Benim eşim gece çalışmıyor.Ama nadirende olsa arkadaşlarıyla dışarı çıktığında uykusuzluktan ölsemde asla uykuya dalamıyorum.Benimde iki yaşında kız var.Otururken sıkıntı yok ama yatınca uyuyamıyorum.İnsanın aklına bin türlü şey geliyor.Ailen yakındaysa eşin yatılı iken onlara gitsen iyi olur senin için.Ya da mecbur evde kalıcaksan dış cepheye bakan öyle salon oturma odası hangi oda varsa onun ışığını açık bırak.Seninde için rahat eder.

Ayni sen gibiyim, bir tane oglum var ve ikinciye hamileyim, esim ayin 10 gecesi evde yok, diger bir 10 aksam da uyumakla geciriyor, bu siralar yalniz cocuk buyutuyor gibi hissediyorum ama napalim, yapacak bir sey yok..

Aynen oyle benim esim haftanin 5 gunu aksam 10 sabah 6 calisiyo cok zor suanda gitti ve uyuyamiorum 7 aydir bu iste ama ben alisamadim sanirim alisilmiyo bu duruma

Canim esim haftanin 5 gunu aksam 10 sabah 6 calisio tatillerde gidiyorum anneme fln ama hep olmuyo alisamadimda bu duruma nolucak boyle bilmem

Benim eşimde nöbete kalıyor bazen, ben de korkuyorum sanki yatmaya hazırlanırken. halbuki evlenmeden önce 2 yıl kadar yalnız yaşadım. neyin nesi bilmiyorum.Belki çocuğun sorumluluğudur.

Benim eşimde nöbete kalıyor bazen, ben de korkuyorum sanki yatmaya hazırlanırken. halbuki evlenmeden önce 2 yıl kadar yalnız yaşadım. neyin nesi bilmiyorum.Belki çocuğun sorumluluğudur.

Zor bir durum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Banada cocugumun sorumlulugu gibi geliyo ama herzaman ben ilgileniyorum ama gece yanliz olmak baska zor

Burdaaaa :)) vallahi aynı durumdayız eşim dun akşam altıda gitti sabah dokuzda geldi polis 12-24,de şu an oncedende uç hafta gunduz bir hafta geceydeydi ..vallahş gecelere zordayım tv karşısında dalıyorum.

2 yıldır hep gececiydi kendisi.
10 kişilik evden geldim bir başıma kalıyorum.
Burda kimsem yok üstelik.
Çok ilginç Allah bir cesaret verdi ki 2 yıldır hiç korkmadım, korkmuyorum.

Evin butun isiklari acik oturuyorum uyku girmiyo gozume resmen. Esim 3 haftada bir gececi oluyo. Oturdugum yerde cok merkez degil. Uyuyakalana kadar gozlerimi kirpmiyorum.

Cnm cocuk varmi? Cocuk olunca mecbur uyuyosun sabah nobet baslio ama cok uyaniyorum cunku huzursuz yatiyorum
Yok canim daha yeniyiz biz. Bi iki seneye dusunuyoruz bakalim :) Senin evlatlarini da Allah bagislasin. Saglikli bi sekilde ikinci cocugunu da kucagina alirsin inşallah

bende 9 aylık evliyim doğudayız eşim 7 de gidip gece 12 buçuk 1 2 gibi geliyor, bir ara gecede çalışıyordu zor biliyorum allah yardımcımız olsun şu saat oldu hala gelmedi :/

Ben varim canim az once esimi ise gonderdim 1 bucuk yildir da gece vardiyasi hep var maalesef. Senin yine bi evladin varmis onunla ilgilenirken zaman gecer yada birlikte yatar uyursunuz. Ben tek basimayim ve tv acik uyuyorum hep sessizlik icimi urpertiyo ki ben gunduz bile evde tek basima korkan bi insandim. Napalim canim is bu sonucta alismak zorundayiz malesef.

Zor bi durum.. Allah yardımcınız olsun. geceleri ailenizde vs. kalamaz mısınız hamilelik sürecinde? yakınınızda hep telefon bulundurun acil aramaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…