- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
-
- Konu Sahibi Annesibebisleri
birtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?
Bende huzursuzum
Yeni evli sayılırım üstüne birde yurt dışında yaşıyorum.
Çok iyi Anlıyorum huzursuzluğunuzu
Ayni sen gibiyim, bir tane oglum var ve ikinciye hamileyim, esim ayin 10 gecesi evde yok, diger bir 10 aksam da uyumakla geciriyor, bu siralar yalniz cocuk buyutuyor gibi hissediyorum ama napalim, yapacak bir sey yok..
Kıyamam yaValla haklısın zor durum.Benim eşim gece çalışmıyor.Ama nadirende olsa arkadaşlarıyla dışarı çıktığında uykusuzluktan ölsemde asla uykuya dalamıyorum.Benimde iki yaşında kız var.Otururken sıkıntı yok ama yatınca uyuyamıyorum.İnsanın aklına bin türlü şey geliyor.Ailen yakındaysa eşin yatılı iken onlara gitsen iyi olur senin için.Ya da mecbur evde kalıcaksan dış cepheye bakan öyle salon oturma odası hangi oda varsa onun ışığını açık bırak.Seninde için rahat eder.
Benim eşimde nöbete kalıyor bazen, ben de korkuyorum sanki yatmaya hazırlanırken. halbuki evlenmeden önce 2 yıl kadar yalnız yaşadım. neyin nesi bilmiyorum.Belki çocuğun sorumluluğudur.
Burdaaaa :)) vallahi aynı durumdayız eşim dun akşam altıda gitti sabah dokuzda geldi polis 12-24,de şu an oncedende uç hafta gunduz bir hafta geceydeydi ..vallahş gecelere zordayım tv karşısında dalıyorum.birtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?
ben evlenmeden dokuz yıl yalnız yaşadım evlenince tırsmaya başladım..Benim eşimde nöbete kalıyor bazen, ben de korkuyorum sanki yatmaya hazırlanırken. halbuki evlenmeden önce 2 yıl kadar yalnız yaşadım. neyin nesi bilmiyorum.Belki çocuğun sorumluluğudur.
Evin butun isiklari acik oturuyorum uyku girmiyo gozume resmen. Esim 3 haftada bir gececi oluyo. Oturdugum yerde cok merkez degil. Uyuyakalana kadar gozlerimi kirpmiyorum.
Burdaaaa :)) vallahi aynı durumdayız eşim dun akşam altıda gitti sabah dokuzda geldi polis 12-24,de şu an oncedende uç hafta gunduz bir hafta geceydeydi ..vallahş gecelere zordayım tv karşısında dalıyorum.
Yok canim daha yeniyiz biz. Bi iki seneye dusunuyoruz bakalim :) Senin evlatlarini da Allah bagislasin. Saglikli bi sekilde ikinci cocugunu da kucagina alirsin inşallahCnm cocuk varmi? Cocuk olunca mecbur uyuyosun sabah nobet baslio ama cok uyaniyorum cunku huzursuz yatiyorum
birtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?
Ben varim canim az once esimi ise gonderdimbirtane evladim var ikinciye hamileyim ve esim gece calisiyor, ben hem korkuyorum hem huzursuzum uykuya zor daliyorumm varmi ayni durumda olan?