- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
- Konu Sahibi Lifeisbetter
-
Tek başına çıkmıyorlar bazen 2 kişi bazen 4 kişi geziyorlar kendim gördüm grup halinde dolaştıkları. Elbette ki zorluğu var ama sonuçta uzun süre gitmiyor ki keşke benim eşimde sadece geceleri olmasa.. İlk yapamam dayanamam diyorsun ama her şeye dayanıyorsun eminim sende üstesinden gelirsinİşiniz gercekten zor ama üstesinden gelebiliyorsanız sizi gönülden tebrik ediyorum. Ben hic boyle bir seyi tecrube etmedigim icin cekiniyorum ya yapamazsam zorlanırsam diye, dunyanin bin turlu hali var hem ev halkı olarak biz bocalayabiliriz hem de o gece sokakta nelerle karsılasacak bunlar beni endiselendiriyor acıkcası ama dediginiz dogru her meslekte var zorluklar ustesinden gelebilirsek ne ala.
Çok sağolun umarım dediğiniz gibi olur.Tek başına çıkmıyorlar bazen 2 kişi bazen 4 kişi geziyorlar kendim gördüm grup halinde dolaştıkları. Elbette ki zorluğu var ama sonuçta uzun süre gitmiyor ki keşke benim eşimde sadece geceleri olmasa.. İlk yapamam dayanamam diyorsun ama her şeye dayanıyorsun eminim sende üstesinden gelirsin
Tam olarak korkularınız endişeleriniz nedir yani ona göre fikir sunsak daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?