- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
-
- Konu Sahibi gamlibaykus
Ne kadar çirkin bir üslup..
umarim bir kızınız olmaz.
Toplam 68 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 36 ziyaretçi)
Bir bilen aydınlatabilir mi,hadi biz üyeler konu akışında görüyoruz,üye olmayanların nasıl anında haberleri oluyor da üşüşüyorlar kavgalı topiclere?:44:
Yoksa provokasyona mı geldik?
Toplam 68 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 36 ziyaretçi)
Bir bilen aydınlatabilir mi,hadi biz üyeler konu akışında görüyoruz,üye olmayanların nasıl anında haberleri oluyor da üşüşüyorlar kavgalı topiclere?:44:
Yoksa provokasyona mı geldik?
Herkes giriş yapıp okumuyor
Şahsen ben de bazen üye girişi yapmadan okuyorum konuları
Ziyaretçi diye çıkıyor o zaman
Hımmm çok mantıklı,ben hiç çıkış yapmıyorum direkt pencereyi kapatıyorumAma bir arkadaş ortaya bir teori attı ya ben de dedim yoksa?
arkadaşın evinde tv yokmuş:26:nete girebiliyor ama tv de izlesin ozaman:44:
beni alıntıladığın şeye cevap yazarken konuda yazdığın tüm yorumları inceleyip senin hakkında fikir sahibi olduktan sonra mı cevap yazmam gerekiyor.
zaten yaptığın bir eleştiriyse yaptım der geçersin. seni takip edemem ki ben.
benim ne kastettiğim de gayet açık. sanki keşke kocalarımız p... izlesin mi dedim. ben saçmaladıysam beni eleştirenler daha da saçmaladı. herkes sataşacak yer arıyor. ben sadece kişisel olarak eleştirimi yaptım.
haram ortama erkek kız karışık yere gndermem egıtırm kendım ALLAHIN İZNIyle daha suan bebek yok rabbım verırse bı kapı acar
Erkekler de nefse hakim olmak konusunda kadınlardan daha güçsüzdürler ve göz zinasını da daha fazla yaparlar ama buna rağmen oğlunu okula yollamayı sorun etmeyip kızını yollamıyor.Buyur burdan yak
bu neki canım hepsini bi okusan şok olursun bide dinden bahsediyo bu güzel uslüplu hatun
Hayret ettim yani ne kadar cahil insanlar var yok kızımı okula göndermem de eve tv almadık deyip de internette sörf yapanlar ,cemaat kelimesini allah
zannedenler ve cemaate karşı olanları yerden yere vuranlar ne kadar çirkin yazık.Bu cemaat yanlısı olup gözleri kör olan beyinleri yıkanmış bağımlı
insanlar müslümanlıktan çıkmış gibi davranışlar sergiliyorlar ve bu yüzden dindar olduklarını düşünmüyorum.
Konu sahibine gelince;eşiniz iyice saçmalamış bu cemaat olayını karşı çıkın ve taviz vermeyin sizden ve çocuğunuzdan önemliyse eve dahi almayın gitsin
sohbet ettikleri yerde kalsın..
kardeş bu konularada gelınce o sohbetlere sende katıl bu dusuncelerı doğru yenı evlendım ben eve tv almadık sart buydu kızkarın okumasına karsı degıldır haram ortamda okumasına karsıdır. bende kızım olursa okula göndermem dıye sart koştum kabul etti. eğitimin ben verırım çocığumun sende ıyıce araştır hak vereceksındr