Eşi Cemaate çok bağlı olan var mı?

bana göre cemaate dahil olmak gereksiz bir eylem, sonuçta inanç tek kişiliktir. yani cemaat içinde bulunmaya ne gerek var. tabi bu konuda herkesin fikri farklı olabilir ona saygı duyarım. ama işte bu anlattığınız cemaate aşırı bağlanma ve aileyi neredeyse 2. plana atma olayı olabilmekte, zaman zaman çevremde rastladığım bir olay... eşinizin ailesini 1. plana almayı öğrenmesi gerek. bunu nasıl yaparsınız bilmiyorum... ama oldukça zor bir durum sizin için...

Toplam 68 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 36 ziyaretçi)
Bir bilen aydınlatabilir mi,hadi biz üyeler konu akışında görüyoruz,üye olmayanların nasıl anında haberleri oluyor da üşüşüyorlar kavgalı topiclere?:44:
Yoksa provokasyona mı geldik?

Bir bilen aydınlatabilir mi,hadi biz üyeler konu akışında görüyoruz,üye olmayanların nasıl anında haberleri oluyor da üşüşüyorlar kavgalı topiclere?:44:

Herkes giriş yapıp okumuyor
Şahsen ben de bazen üye girişi yapmadan okuyorum konuları
Ziyaretçi diye çıkıyor o zaman

Bunlaaarrrr provokatörr bunlaaarrr var ya bunlarrrr :KK14:
Banada öyle geliyor ayrıca.Millet yemiş birbirini dışarden keh keh gülüp izliyorlar gibi hissettim bende arkadaşları.

Herkes giriş yapıp okumuyor
Şahsen ben de bazen üye girişi yapmadan okuyorum konuları
Ziyaretçi diye çıkıyor o zaman

Hımmm çok mantıklı,ben hiç çıkış yapmıyorum direkt pencereyi kapatıyorum:KK1:Ama bir arkadaş ortaya bir teori attı ya ben de dedim yoksa?

arkadaşın evinde tv yokmuş:26:nete girebiliyor ama tv de izlesin ozaman:44:

arkadaşın evinde tv yokmuş:26:nete girebiliyor ama tv de izlesin ozaman:44:

Erkekler de nefse hakim olmak konusunda kadınlardan daha güçsüzdürler ve göz zinasını da daha fazla yaparlar ama buna rağmen oğlunu okula yollamayı sorun etmeyip kızını yollamıyor.Buyur burdan yak:KK14:

Hayret ettim yani ne kadar cahil insanlar var yok kızımı okula göndermem de eve tv almadık deyip de internette sörf yapanlar ,cemaat kelimesini allah

zannedenler ve cemaate karşı olanları yerden yere vuranlar ne kadar çirkin yazık.Bu cemaat yanlısı olup gözleri kör olan beyinleri yıkanmış bağımlı

insanlar müslümanlıktan çıkmış gibi davranışlar sergiliyorlar ve bu yüzden dindar olduklarını düşünmüyorum.

Konu sahibine gelince;eşiniz iyice saçmalamış bu cemaat olayını karşı çıkın ve taviz vermeyin sizden ve çocuğunuzdan önemliyse eve dahi almayın gitsin

sohbet ettikleri yerde kalsın..

beni alıntıladığın şeye cevap yazarken konuda yazdığın tüm yorumları inceleyip senin hakkında fikir sahibi olduktan sonra mı cevap yazmam gerekiyor.
zaten yaptığın bir eleştiriyse yaptım der geçersin. seni takip edemem ki ben.

benim ne kastettiğim de gayet açık. sanki keşke kocalarımız p... izlesin mi dedim. ben saçmaladıysam beni eleştirenler daha da saçmaladı. herkes sataşacak yer arıyor. ben sadece kişisel olarak eleştirimi yaptım.

Benim hakkimda degil ama konu hakkinda yazdiklarimi okuyup fikir sahibi olsaydin dusuncelerini savunmak adina boyle bos cevaplar vermemis olurdun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkekler de nefse hakim olmak konusunda kadınlardan daha güçsüzdürler ve göz zinasını da daha fazla yaparlar ama buna rağmen oğlunu okula yollamayı sorun etmeyip kızını yollamıyor.Buyur burdan yak:KK14:

çocuklarımıza dayatma düşünceler uygulamak kız yada erkek doğru değil okursa eğtim alırsa ufku açılır doğruyu yanlışı ayırt etmeyi zorluklarla başa çıkmayı birey olarak ayakta durabilmeyi öğrenir doğru olanda bu bence..

Hayret ettim yani ne kadar cahil insanlar var yok kızımı okula göndermem de eve tv almadık deyip de internette sörf yapanlar ,cemaat kelimesini allah

zannedenler ve cemaate karşı olanları yerden yere vuranlar ne kadar çirkin yazık.Bu cemaat yanlısı olup gözleri kör olan beyinleri yıkanmış bağımlı

insanlar müslümanlıktan çıkmış gibi davranışlar sergiliyorlar ve bu yüzden dindar olduklarını düşünmüyorum.

Konu sahibine gelince;eşiniz iyice saçmalamış bu cemaat olayını karşı çıkın ve taviz vermeyin sizden ve çocuğunuzdan önemliyse eve dahi almayın gitsin

sohbet ettikleri yerde kalsın..

dinin öğretisi zaten önce ailemizde mutlu olmak değilmi eşi ile çocuğu ile mutlu insan,karı koca çocuk çevresi ilede barışık olur..eşini çocuğunu eve tıkıp cemaate giden insan dinin özündende uzaklaşmış olur bence..

kardeş bu konularada gelınce o sohbetlere sende katıl bu dusuncelerı doğru yenı evlendım ben eve tv almadık sart buydu kızkarın okumasına karsı degıldır haram ortamda okumasına karsıdır. bende kızım olursa okula göndermem dıye sart koştum kabul etti. eğitimin ben verırım çocığumun sende ıyıce araştır hak vereceksındr

Bacim sen tv almiyosun ama internette sorf yapiyosun.neyin kafasini yasiyonuz anlamiyorumki.Allah yardimcin olsun diger yorumlarinida okudum uzuldum haline.

X