Eşi Cemaate çok bağlı olan var mı?

evet, ucuz atlatmışsınız çünkü kopmaları çok zor oluyor. hatta ailelerine tercih bile edebiliyorlar. zaten beynin o yönde çalışmazsa pek tutunamazsın oralarda. karşılıklı destekleşmeye girişmezler. ona göre adam seçiyorlar.

Herkesin dini kendinedir diye düşünüyorum, bu yüzden tartışılacak bir konu olmadığına katılıyorum. Din tartışılsa ne olacak ki, sonunda herkes kendi düşüncesine sadık kalır.

bizim lisede vardı böyle abdestim bozulacak diye kızların yanına oturmayan erkekler.

Şu da var
Her türlü dernek,oluşum vs bir yerde mensuplarını destekler
Aynı liseye gidenler bile yeri gelir birbirini tutar
Hele bir de mensup olunan grup iktidara yakın olursa
İlla birileri kaymağını da yer
Kendini kaptırma konusuna katılıyorum.

Millete laf yetistirecegim diye belli ki dikkat etmemissin. Cemaatle de alakali genellemeleri söyledim.sizin dediklerinizle de ilgili. Herneyse iyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yo yazdıklarını okudum laf olsun diye yazmıyorum.. neyse

İşte yaş küçük olunca kandırmak daha kolay oluyor.

Millete laf yetistirecegim diye belli ki dikkat etmemissin. Cemaatle de alakali genellemeleri söyledim.sizin dediklerinizle de ilgili. Herneyse iyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beni alıntıladığın şeye cevap yazarken konuda yazdığın tüm yorumları inceleyip senin hakkında fikir sahibi olduktan sonra mı cevap yazmam gerekiyor.
zaten yaptığın bir eleştiriyse yaptım der geçersin. seni takip edemem ki ben.

benim ne kastettiğim de gayet açık. sanki keşke kocalarımız p... izlesin mi dedim. ben saçmaladıysam beni eleştirenler daha da saçmaladı. herkes sataşacak yer arıyor. ben sadece kişisel olarak eleştirimi yaptım.

bir eş,n evi hanımı yada çocuğuyla ilgilenmeside ibadet diye biliyorum..mutlu aile ortamı oluşturmak için karı koca çaba göstermeli..arkadaşın kocası kaş yapayım derken göz çıkarıyor bence..

Sen nerden bikiyosun benm Kuran okumadigimi.nerdennnnn.
Senin dinin yok nedemek ya.bana munafik diyebiliyosan sen budurumda fravun oluyosun

Kahkaha attım kırmızıladığım kısma. Firavunun sözlük anlamına bir bak bence. İkide bir cümle içinde kullanıp duruyorsun.

Ama herkes sizin gibi düşünürse bu ülkede hiç kadın doktor, hakim, öğretmen vs olmaz ki. Kendi adıma söylüyorum; seçme şansım olsa her zaman kadın doktora muayene olmak isterim ben. Herkes sizin gibi düşünür de kızını okutmazsa nasıl mümkün olacak bu?

Süper! Ben de tam onu yazacaktım, ayakta alkışlıyorum

İnanamıyorum hala bu kafada insanların olduğuna,
pardon da siz bir çocuğa okul öncesi-ilkokul-lise-üniversite dahası yüksek lisans eğitim verecek yetkinliğe sahip misiniz ? !! Öyleyse ayakta alkışlarım sizi. Haram ortam ne demektir ya, siz çocuğunuzu kendi öğretilerinizle yetiştirdiğiniz müddetçe karışık eğitim veren okullarda zaten çizgisini bozmaz o çocuk. Gerçekten inanamıyorum...
Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım sırf babasının bu gerici tutumu yüzünden okuyamadı.. kur'an hocası olacakmış.. Kız fen lisesini kazanmıştı babası göndermedi.. Fen lisesi ya fen lisesi inanamadım duyunca şoke oldum. Ne kadar parlak bir gelecek vardı önünde, ne iyi yerlere gelecekti kızcağız. Geleceğini, hayatını elinden aldılar.
Şimdi aynı şeyi sizin çocuğunuz(varsa) için hissediyorum. Ne olur aklınızı mantığınızı önünüze alın bir düşünün. Ne kadar büyük bir sorumluluk alıyorsunuz nasıl bir vebale giriyorsunuz bir çocuğun eğitim hakkını eline alarak onu başkalarına muhtaç bırakıyorsunuz. Hele ki çocuk kızsa, ekonomik özgürlüğünü elinden alarak kocasının eline mahkum bırakıyorsunuz!!! Sonra gelsin kadına şiddet 3. sayfa gazete haberleri...

Size diyecek daha çok lafım var ama banlanmak istemiyorum. Allah size akıl fikir versin !!!!

Son düzenleme:
Konu sahibi bu tür konuların burada tartışmalara yol açtığını bile bile neden böyle bi konu açıyosunuz ki?
daha konunuzun adını görür görmez dedim kesin birbirine girenler olmuştur diye siz de bunu tahmin etmeliydiniz
burada ne dertler paylaşılıyo sizin derdiniz bu olsun yeter ki.
bu sadece eşinizle aranızda çözebileceğiniz bişey kimsenin tavsiye verebileceği bişey değil

Kızınız olursa haram diye okula göndermiyeceksiniz ama size kötü haberim var kızınızda olursa oğlunuzda olursa mecbur hatta zorunlu olarak okula göndereceksiniz,çünkü sizin haberiniz olmadan çocugunuzun yaşı gelince meb evinize en yakın okula çocuklarınızı kayıt ediyor ha ben göndermem diye ısrar ederseniz bunun cezası bile var.Ayrıca evinizde tv yok ama internet var internet tv den bile tehlikeli olabiliyor.

Son düzenleme:

umarim bir kızınız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…