Eşi Cemaate çok bağlı olan var mı?

Boyle bir genelleme yapamazsin. O zaman her ogretmenim diyen de ogretmen olamiyor kimse olmasin.her kapanan tam kapanmiyor kimse kapanmasin.her cemaate giden namuslu olmaz evet ama her p... izleyen günaha girer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzel yazmissin arkadasim tesekr ederim.

Arkadaşlarr lütfen içinde siyaset te olan cemaatlerle dinimizi eş tutmayın. Cemaat sohbetlerinde sürekli ibadet de yapılmuyor o farklı bi oluşum

vay anam vay neler donuyor burada...
:KK30:valla terbiye sinirlari asilmis

saygi hosgoru denen hic birsey yok:KK53:neden bu kadar abarttiniz kizlar...

Son düzenleme:
Jokerin ne dedigini anlamadan kiza saldirmissiniz burda kimse psikopat degil durup duruken esim po... İzlesin diyecek ksdar...mutlak o toplantilari amacina uygun yapan da vardir ama cemaat adi altinda oyleseyler yapiliyorki bircok kotulukten dahazararli...

Sevina sen de cevap verme arkafadim burda anlayan anladi senin niyetini sen muatap alip saygi cercevesinde derdini anlatmaya calistikca saldiri geliyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence siyaseti hiç bulaştırmayın ,illaki olmaz dersenizde o kısımda yazın lütfen, ayrıca emin olun şu yazdıklarınıza çok güzel cevaplar var ama siyasete gerek yok , 1 kere de basit bir sorun böyle başka yerlere çekilmeden halledilebilinse ne olur??

son zamanlarda yaşanan üzücü olayların farkındasınızdır mutlaka. bu olaylardan sonra siyaseti katmamam mümkün değil maalesef. cevaplarınız varsa beklerim her türlü de açıklamasını yaparım. arkadaşın eşi, eşinin artık kadınların üniversite okumasına karşı olduğunu, ailesiyle ilgilenmediğini söyledi. bu ibadet midir? ibadet allahla kul arasında değil midir? camiler yok mudur ibadet için. arkadaş arasında yapılamaz mı sohbetler. çok farklı amaçları bulunan cemaatlere mi gitmek gereana görekir illa? bana göre ibadet allahla kul arasındadır ve çok özeldir.

Son düzenleme:
Bak ben ne cemaatciyim nede destekliyorum.ama her cemaate giden ornekte verildigi gibi kari kizami bakiyo.boyle soylenince beden herkesi bir tutmayin diyemiyosun.
Terbiyeni takin kuyruk falan.sende konuya kanişler gibi atlama.
Alkah bilir bitane sure bilmiyosun burda dinimizi bnm gibilerden savunacaksin ne saniyosun kendini.
Sen neye inaniyosun bilmiyorum ama benm dinime birtekvlaf edemezsin

Gir bak bakalım takıldığım konulara sure,kuran,zikr biliyormuyum bilmiyormuyum? Hala benim inancım hakkında yorum yaparak şeytanlığa devam ediyorsun :) dilerim aldığın tüm günahların hayrını fazlasıyla görürsün :)

Senin bir dinin yok..hangi dinde bir kulun başka bir kulun inancını ölçebileceği belirtiliyor? Hangi dinde dininizi hakaret ederek savunmuş oluyorsunuz deniliyor? Sen kuran okudun mu hiç? Yalnız şiir gibi okuyanlardan bahsetmiyorum anlayarak okudun mu hiç? Hayır okumadın..okumuş olsaydın orda senin gibilerin münafık diye geçtiğini bilirdin :) Hz. Muhammed ümmetinde senin gibilerin çokluğu yüzünden ağlıyordur şimdi

Jokerin ne dedigini anlamadan kiza saldirmissiniz burda kimse psikopat degil durup duruken esim po... İzlesin diyecek ksdar...mutlak o toplantilari amacina uygun yapan da vardir ama cemaat adi altinda oyleseyler yapiliyorki bircok kotulukten dahazararli...

Sevina sen de cevap verme arkafadim burda anlayan anladi senin niyetini sen muatap alip saygi cercevesinde derdini anlatmaya calistikca saldiri geliyor..

Haklısın tam cevap vermicem diyip köşeye çekiliyorum dahada iğrenç bir yorum yazıp tahrik ediyor..

Gir bak bakalım takıldığım konulara sure,kuran,zikr biliyormuyum bilmiyormuyum? Hala benim inancım hakkında yorum yaparak şeytanlığa devam ediyorsun :) dilerim aldığın tüm günahların hayrını fazlasıyla görürsün :)

Senin bir dinin yok..hangi dinde bir kulun başka bir kulun inancını ölçebileceği belirtiliyor? Hangi dinde dininizi hakaret ederek savunmuş oluyorsunuz deniliyor? Sen kuran okudun mu hiç? Yalnız şiir gibi okuyanlardan bahsetmiyorum anlayarak okudun mu hiç? Hayır okumadın..okumuş olsaydın orda senin gibilerin münafık diye geçtiğini bilirdin :) Hz. Muhammed ümmetinde senin gibilerin çokluğu yüzünden ağlıyordur şimdi

Sen nerden bikiyosun benm Kuran okumadigimi.nerdennnnn.
Senin dinin yok nedemek ya.bana munafik diyebiliyosan sen budurumda fravun oluyosun

kardeş bu konularada gelınce o sohbetlere sende katıl bu dusuncelerı doğru yenı evlendım ben eve tv almadık sart buydu kızkarın okumasına karsı degıldır haram ortamda okumasına karsıdır. bende kızım olursa okula göndermem dıye sart koştum kabul etti. eğitimin ben verırım çocığumun sende ıyıce araştır hak vereceksındr

Okula göndermemek gibi bir şart mı koştunuz? Allah'ım daha neler göreceğim yaa. Kızınızla oğlunuz arasında ne fark var da siz kızınızın geleceğiyle oynayabiliyorsunuz?!!
Yemin ediyorum sizin gibiler, dil kopartanlar yüzünden bu ülkede insanlar dinden soğuyor.
İslamiyeti o kadar yanlış yorumluyor, o kadar yanlış aktarıyorsunuz ki sizin gibiler yüzünden insanlar kendi inançlarını sorguluyor.
İslamiyet sizin garip düşüncelerinizdeki gibi bir din değil!!

Ayrica her yazdigimada her giren bilaf etmazse sevinirim.kimseyi alakadar etmeyen konularda agzi olan konusuyo

X