- 20 Ocak 2010
- 45.336
- 155.022
- 43
-
- Konu Sahibi gamlibaykus
Canım elbette, bende dindar bir insanım ibadetimi yapar kitaplarımı okurum sürekli. Evlenmeden haftada bir gidiyordu. Şimdi çok fazla. Evde olduğu sürece de verimli zaman geçiremiyoruz. Ya uyuyor ya ya kitap okuyor. Birde görüşleri çok değişti. Mesela kadınların okumasına artık çok karşı, ki ben üniversite mezunuyum bunu bilerek evlendi. Televizyona karşı, bilmiyorum anlaşamadığımız konular bu cemaat yüzünden çok arttı.
konu sahibinin eşine kadınların okumaması gerektiğini düşündürtecek bir yer. öyle demiş.Yok, onu biliyorum da, konu sahibesinin eşi cemaate gidiyormuş ya, nasıl bir yer yani, onu demek istiyorum.
cemaate takılıp, destekleyip, eşini aldatan, döven insanlar biliyorum. cemaate gitmesi demek bir insanın namuslu olduğu anlamına gelmiyor.
konu sahibinin eşine kadınların okumaması gerektiğini düşündürtecek bir yer. öyle demiş.
Konu arkadaşın diğer arkadaşa ve bana hakaretleri ve imansız,dinsiz olduğumuzu vurgulamasıyla bu yöne kaydı!!!!
Boyle bir genelleme yapamazsin. O zaman her ogretmenim diyen de ogretmen olamiyor kimse olmasin.her kapanan tam kapanmiyor kimse kapanmasin.her cemaate giden namuslu olmaz evet ama her p... izleyen günaha girer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kardeş bu konularada gelınce o sohbetlere sende katıl bu dusuncelerı doğru yenı evlendım ben eve tv almadık sart buydu kızkarın okumasına karsı degıldır haram ortamda okumasına karsıdır. bende kızım olursa okula göndermem dıye sart koştum kabul etti. eğitimin ben verırım çocığumun sende ıyıce araştır hak vereceksındr
Bence de keşke böyle bir itirazı varsa,rahatsızsa kiblemekle yetinseydi rahatsız olduğu yorumu,ya da özelden mesaj atsaydı,bir de işin içine tehdit sokulduNeyse ban yemeyin canım boş yere,dikkat edin.
Sen dini savunmuyorsun sen milletin imanını ölçmeye kalkıyosun.. Kulun imanını ancaj Allah bilir sen kimsind klavye başından insanların inancına karar veriyorsun..
Ben neyi savunuyorum biliyomusun ben dinimi senin gibilerden kurtarmayı savunuyorum..islamında müslümanlığında kara lekesisiniz..
Biraz savunduğun dinin peygamberinin hayatını ve kişiliğini örnek al..kuru kuruya savunuyorum demekle savunulmaz din...bir tane içi dolu cümle kurmadın anca kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırıyorsun
Okula göndermeyin nasıl eğiteceksiniz?Bahsettiğiniz şey ülkemizde suç sayılıyor?!
Sanırım artık çok geç :)))
Ben kötü birşey demedim ona sadece öbür kişinin görüşüne katılmasamda bu kadar hakaretlerle saldırmasının doğru olmadığını söyledim , acaip hakaret ediyor.. Ve benim bu yorumuma da hakaret etti birde imanı zayıf olduğuma karar verdi sağolsun :)
Neyse içi dolu birtane cümlesi yok kendi kendine saldırıp duruyor ben mune hanımı daha fazla kızdırmadan köşeme çekileyim :))
şimdi gel de cemaati savun. anlamıyorum bu insaları.kadınlar kadın değil, kız çocukları çocuk değil. acıyorum sadece.Okula göndermeyin nasıl eğiteceksiniz?Bahsettiğiniz şey ülkemizde suç sayılıyor?!
komiksiniz ya çok güldüm. kimsenin birbirinin düşüncesine saygısı hoşgörüsü kalmamış. ama herkes kendini en doğruyu savunan ilan etmiş. yok ya? cemaatlerin çoğu da sahtekar benim gözümde. cemmate katılan kişi namusludur öyle mi? en büyük pislikleri kim yapıyor? dini kullanıp insanları sömüren hükümet. cemmat başları ve hükümet saf insanları kandırıp paraları çatır çatır yesin siz de kocam imanlı diye sevinin. ne büyük rantlara neden oluyorsunuz onu düşünmeyin. DÜŞÜNÜN DÜŞÜNÜN. sorgulayın
ha por.o izlemek ha cemaate gitmek benim gözümde. eşimin cemaate kafayı takamsındansa p. izlemesini tercih ederim. cemaatin de ne kadar beter bir şey olduğunun farkında olunsa keşke.
haram ortama erkek kız karışık yere gndermem egıtırm kendım ALLAHIN İZNIyle daha suan bebek yok rabbım verırse bı kapı acar