- 2 Nisan 2012
- 7.894
- 4.823
- Konu Sahibi gamlibaykus
Biri demiş Allah inancı ne güzel şükret, öbürü demiş karıya kıza gitmiyor ki... Bu .....yu bipleyenleri de hiç anlamıyorum ya, ne oluyor bipleyince :) ..... işte ........ Allah Allah... Allah inancı iyi güzel de, adamın dünya görüşü değişmiş, eğer bir cemaat mensuplarına kadının çalışmaması gerektiğini öğretiyorsa vay o cemaatin haline... Ben böyle Allah inancını, kimse kusura bakmasın, artı olarak görmem... Hanımefendi, eşinizle dünya görüşleriniz farklılaşmış, hem de anladığım kadarıyla çok büyük derecede. Bu eksende konuşun lütfen, bu şekilde devam etmek zor, bu durum beni çok rahatsız ediyor deyin, zira bu kadar farklı düşünen iki insanın aynı evde yaşaması fazlasıyla zor. Evini, sizi ihmal ediyor. Bir boşanma davası açsanız vallahi yüklü tazminat kazanırsınız. Size eşinizle kolaylıklar, sabırlar diliyorum...
Düzeltme: .....yu Kadınlar Kulübü biplemiş. Vay bu sitenin haline, ne diyeyim, bu da buraya son girişim. ..... hakaret midir? Biri açıklasa aydınlanacağım lütfen, Allah aşkına .....yu biplemek nedir? Daha neler göreceğiz bakalım...
Gördün mü şimdi bipi :)))))