Eşi Cemaate çok bağlı olan var mı?

ha por.o izlemek ha cemaate gitmek benim gözümde. eşimin cemaate kafayı takamsındansa p. izlemesini tercih ederim. cemaatin de ne kadar beter bir şey olduğunun farkında olunsa keşke.

Belki bi gün dua edersiniz Allah a eşim p.izlemesin Allahım yeter ki diye. Midem bulandı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yazan kişi aşırı saçmalamış ama seninde tepkin normalmi sence? Bırak herkesin inancı kendine..insanlara bu şekilde saldırarak dinden soğutuyorsunuz yapmayın allah aşkına..

Oyle bisey yok.benm dinime dil uzatanin dilini koparirim.sen dinini savunan bi kisiyi gorunce dinde soguyosan imanin nekadar juvvetli bi sor kendine.savunmayin fravunlari

İlk defa böyle bir şey duydum , herşeyin fazlası zarar , eşine biraz zaman tanı okudukça daha net görebilecek.
Kadının okumaması söz konusu olabilir mi kuranın ilk ayeti oku diye başlıyor bir kere.
Eşin Türkiyede ki sistem de okunmasını doğru bulmuyordur büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Evet yazan kişi aşırı saçmalamış ama seninde tepkin normalmi sence? Bırak herkesin inancı kendine..insanlara bu şekilde saldırarak dinden soğutuyorsunuz yapmayın allah aşkına..

rica etsem objektif yorumlar mısın, ''kocanın p... izlemesindense cemaate gitmesi daha iyidir'' diyene karşı, ''bense tam tersini tercih ederim'' demek, diğerine kıyasla ne kadar saçma?

seviyesiz eleştirileri dikkate almıyorum. ben kendi düşüncemi söyledim. şu şundan daha iyidir diye. diğer sapkın yorumlarda herkes kendini anlatıyor.

Oyle bisey yok.benm dinime dil uzatanin dilini koparirim.sen dinini savunan bi kisiyi gorunce dinde soguyosan imanin nekadar juvvetli bi sor kendine.savunmayin fravunlari

Haddini bil senin gibilerden kuranda MÜNAFIK diye bahsediliyorbiliyorsun di mi? Senin gibiler yüzünden insanlar dinlerinden soğuyorlar..

Peygamberimiz bile ateistine,fahişesine böyle davranmamışken sen kimsin de kimin neyini koparıyorsun sen anca klavye başından tırnaklarını koparırsın.. Saldırdın imanlı oldun kesin cennette locan hazırdır yallahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
cemaate gitmesinden iyidir dedim sadece. bu benim görüşüm. benim diğerinden daha çok midem bulanıyor.

Ya p... İzlemek nasil namaz kilmaktan daha iyi olabiliyo ya.bak konu kapanacak diye hizli hizli yaziyorum.haddibi bil.seviyesiz yorum demissin sen varya agzimi bozdurcan bana

Sizin söylediğinizin mantıklı bir aciklamasi var mi. Yani esinizin mesela namahrem olan baska kadinlarin vucuduna bakmasi.bunu herhangi bir cemaati destekliyorum olarak anlamayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sorun eşinizle alakalı...

Eşinizin bağımlılık sorunu var, eşiniz kahveye takılsaydı mesela yine kantarın topuzunu kaçıracaktı...

Bu arada eşinizin durumu Takva filmini hatırlattı bana...

Arkadaşım ben senin yorumuna katılmadım ve hiç doğru bulmadım ancak şu kendini dindar zannedip etrafa saygısızca saldıran insana yazdım o yorumu

Ya p... İzlemek nasil namaz kilmaktan daha iyi olabiliyo ya.bak konu kapanacak diye hizli hizli yaziyorum.haddibi bil.seviyesiz yorum demissin sen varya agzimi bozdurcan bana
namaz kılmaktan daha iyidir demedim. saptırma. cemaatte yapılan uzuuun uzun yönlendirmelerden bahsediyorum. insanlar oraya insan gibi çıkıp ot gibi çıkıyorlar. namazı allah'ı karıştırmayın.

Sen kimsin be.kackere kuran okudun.neyi biliyosun.neyi savunuyosun.cihad nedir biliyomusun.ac anlamina bak.cahiller surusu.benm yerimi bilemem ama sizin yeriniz direk cehennem insallah.rabbim goruyo.saydigin orneklerin icinde yer aliyosun belliki

Eşimin başka kadınların orasına burasına bakması nasıl Allahın anlatıldığı bi yerden daha evla oluyor? Bunun bi mantığı yok bu konu acilen kapanmalı.
Hey Allahım ya kimi konu açar kocam p. İzliyo napıcam diye kimi de orda olacağına gitsin başka kadınları hayal etsin benim yerime diyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca sen dinini savunmadın ve içi dolu tek bir cümle kurmadın sen hakaret edip saldırarak dinini ve müslümanları küçülttün şuanda..

İçinde bir tane islam bilgisi içeren cümlen yok cihada çıkmış havalarına girme çok komiksin

Cemaate sohbete gidip o insanlarla sohbet edene kadar birazda size vakit ayırıp sizi mutlu edebilir bu şekilde mesela günaha giriyo eşini üzerek eşini önemsemeyerek bi yandan sevap işliyorum diye cemaate gidiyo ama bi yandan da eşini mutsuz ediyo diye günaha giriyo bence sizin eşiniz herşeyin fazlası zarardır

Son düzenleme:
Biri demiş Allah inancı ne güzel şükret, öbürü demiş karıya kıza gitmiyor ki... Bu .....yu bipleyenleri de hiç anlamıyorum ya, ne oluyor bipleyince :) ..... işte ........ Allah Allah... Allah inancı iyi güzel de, adamın dünya görüşü değişmiş, eğer bir cemaat mensuplarına kadının çalışmaması gerektiğini öğretiyorsa vay o cemaatin haline... Ben böyle Allah inancını, kimse kusura bakmasın, artı olarak görmem... Hanımefendi, eşinizle dünya görüşleriniz farklılaşmış, hem de anladığım kadarıyla çok büyük derecede. Bu eksende konuşun lütfen, bu şekilde devam etmek zor, bu durum beni çok rahatsız ediyor deyin, zira bu kadar farklı düşünen iki insanın aynı evde yaşaması fazlasıyla zor. Evini, sizi ihmal ediyor. Bir boşanma davası açsanız vallahi yüklü tazminat kazanırsınız. Size eşinizle kolaylıklar, sabırlar diliyorum...
Düzeltme: .....yu Kadınlar Kulübü biplemiş. Vay bu sitenin haline, ne diyeyim, bu da buraya son girişim. ..... hakaret midir? Biri açıklasa aydınlanacağım lütfen, Allah aşkına .....yu biplemek nedir? Daha neler göreceğiz bakalım...

Son düzenleme:

Sevgili Sevila,
Kendi adima bu yorum icin size tesekkür ediyorum.Herkes sizin kadar sagduyulu, inancli olsa gül gibi gecinp gideriz.Yüreginize saglik.

Canım sakin ol,namaz kılmak demedi,cemaate gitmek dedi.
Cemaat sohbetlerinde topyekün namaz kılınmıyor.

Kıyaslama yakışıksız oldu ama ilk kıyaslayana cevaben düşünmeden yazdı sanırım.
Ben de ihmal açısından oyun bağımlılığıyla kıyaslayacaktım yanlış anlaşılır diye yazmadım.

cemaate takılıp, destekleyip, eşini aldatan, döven insanlar biliyorum. cemaate gitmesi demek bir insanın namuslu olduğu anlamına gelmiyor.

cemaate takılıp, destekleyip, eşini aldatan, döven insanlar biliyorum. cemaate gitmesi demek bir insanın namuslu olduğu anlamına gelmiyor.

Çok doğru bizim eski mahallemizde bir amca vardı cemaate giderdi mahalledeki tüm bayanlara asılırdı bu doğru :) ama konu sahibinin eşini ihmal ederek günaha girdiğini düşünüyorum helede küçücük aylık bi kızı varken yanlız bırakması eşini ve kızını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…