- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
-
- Konu Sahibi gamlibaykus
ha por.o izlemek ha cemaate gitmek benim gözümde. eşimin cemaate kafayı takamsındansa p. izlemesini tercih ederim. cemaatin de ne kadar beter bir şey olduğunun farkında olunsa keşke.
Evet yazan kişi aşırı saçmalamış ama seninde tepkin normalmi sence? Bırak herkesin inancı kendine..insanlara bu şekilde saldırarak dinden soğutuyorsunuz yapmayın allah aşkına..
Evet yazan kişi aşırı saçmalamış ama seninde tepkin normalmi sence? Bırak herkesin inancı kendine..insanlara bu şekilde saldırarak dinden soğutuyorsunuz yapmayın allah aşkına..
Belki bi gün dua edersiniz Allah a eşim p.izlemesin Allahım yeter ki diye. Midem bulandı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle bisey yok.benm dinime dil uzatanin dilini koparirim.sen dinini savunan bi kisiyi gorunce dinde soguyosan imanin nekadar juvvetli bi sor kendine.savunmayin fravunlari
cemaate gitmesinden iyidir dedim sadece. bu benim görüşüm. benim diğerinden daha çok midem bulanıyor.
rica etsem objektif yorumlar mısın, ''kocanın p... izlemesindense cemaate gitmesi daha iyidir'' diyene karşı, ''bense tam tersini tercih ederim'' demek, diğerine kıyasla ne kadar saçma?
seviyesiz eleştirileri dikkate almıyorum. ben kendi düşüncemi söyledim. şu şundan daha iyidir diye. diğer sapkın yorumlarda herkes kendini anlatıyor.
rica etsem objektif yorumlar mısın, ''kocanın p... izlemesindense cemaate gitmesi daha iyidir'' diyene karşı, ''bense tam tersini tercih ederim'' demek, diğerine kıyasla ne kadar saçma?
seviyesiz eleştirileri dikkate almıyorum. ben kendi düşüncemi söyledim. şu şundan daha iyidir diye. diğer sapkın yorumlarda herkes kendini anlatıyor.
namaz kılmaktan daha iyidir demedim. saptırma. cemaatte yapılan uzuuun uzun yönlendirmelerden bahsediyorum. insanlar oraya insan gibi çıkıp ot gibi çıkıyorlar. namazı allah'ı karıştırmayın.Ya p... İzlemek nasil namaz kilmaktan daha iyi olabiliyo ya.bak konu kapanacak diye hizli hizli yaziyorum.haddibi bil.seviyesiz yorum demissin sen varya agzimi bozdurcan bana
Haddini bil senin gibilerden kuranda MÜNAFIK diye bahsediliyorbiliyorsun di mi? Senin gibiler yüzünden insanlar dinlerinden soğuyorlar..
Peygamberimiz bile ateistine,fahişesine böyle davranmamışken sen kimsin de kimin neyini koparıyorsun sen anca klavye başından tırnaklarını koparırsın.. Saldırdın imanlı oldun kesin cennette locan hazırdır yallahhh
Oyle bisey yok.benm dinime dil uzatanin dilini koparirim.sen dinini savunan bi kisiyi gorunce dinde soguyosan imanin nekadar juvvetli bi sor kendine.savunmayin fravunlari
Herkese merhaba arkadaşlar. Daha önce açılmış konularda bulamadım. Bende kendim açmaya karar verdim.
Eşimle 3 yıl önce evlendim. Allah bir de evlat nasip etti. 10 aylık bir kızım var. İlk evlendiğimde büyük şehirde yaşıyorduk. 6 aylık evliyken eşimin tayini başka bir şehrin küçük bir kasabasına çıktı. Kısacası 2,5 senedir buradayız.
Eşim dindar bir insan ve bir cemaate mensup. Benimde hoşgörüyle baktığım bir cemaatti. Yalnız buraya geleli işi çok abarttı. Hafta 3 defa iş çıkışı sohbetlere gidiyor. Akşam 8 de başlayıp, gece 12 de geliyor eve. Bazen hafta sonları da gidiyor, mesela yarın gün boyu evde olmayacak. Gerçekten ben çok sıkılıyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyoruz, akşama kadar evdeyim, insan yüzü göremiyorum. Birde akşamları da yalnız kalıyorum bu yüzden. Onca uyarıma rağmen beni dinlemiyor. bu yüzden sürekli kavga ediyoruz, biraz önce yine tartıştık hatta. Onu çok bunalttığımı söylüyor, sanki ben insan değilmişim gibi.
Bilmiyorum kızlar hata mı ediyorum, ama bu durumdan hiç memnun değilim. Benimle aynı durumda olan var mı yada bana tavsiye verebilecek olan.
Haddini bil senin gibilerden kuranda MÜNAFIK diye bahsediliyorbiliyorsun di mi? Senin gibiler yüzünden insanlar dinlerinden soğuyorlar..
Peygamberimiz bile ateistine,fahişesine böyle davranmamışken sen kimsin de kimin neyini koparıyorsun sen anca klavye başından tırnaklarını koparırsın.. Saldırdın imanlı oldun kesin cennette locan hazırdır yallahhh
Ya p... İzlemek nasil namaz kilmaktan daha iyi olabiliyo ya.bak konu kapanacak diye hizli hizli yaziyorum.haddibi bil.seviyesiz yorum demissin sen varya agzimi bozdurcan bana
Sizin söylediğinizin mantıklı bir aciklamasi var mi. Yani esinizin mesela namahrem olan baska kadinlarin vucuduna bakmasi.bunu herhangi bir cemaati destekliyorum olarak anlamayin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cemaate takılıp, destekleyip, eşini aldatan, döven insanlar biliyorum. cemaate gitmesi demek bir insanın namuslu olduğu anlamına gelmiyor.