- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
-
- Konu Sahibi gamlibaykus
ha por.o izlemek ha cemaate gitmek benim gözümde. eşimin cemaate kafayı takamsındansa p. izlemesini tercih ederim. cemaatin de ne kadar beter bir şey olduğunun farkında olunsa keşke.
Bizde de bunun kahve versyonu vardı. Sonra geçti. Bir ara konuştuk eşimle bu konuyu, neden gidiyordu, neden bıraktı diye. Önceden benim ondan beklentim çoktu, olur olmaz yere kavga ediyorduk diye o da sıkılıp kendini kahveye attığını söyledi. Anlaşılan o ki doğumdan sonra bebkle ilgilenmekten kavga etmeye zaman bulamamışımHerkese merhaba arkadaşlar. Daha önce açılmış konularda bulamadım. Bende kendim açmaya karar verdim.
Eşimle 3 yıl önce evlendim. Allah bir de evlat nasip etti. 10 aylık bir kızım var. İlk evlendiğimde büyük şehirde yaşıyorduk. 6 aylık evliyken eşimin tayini başka bir şehrin küçük bir kasabasına çıktı. Kısacası 2,5 senedir buradayız.
Eşim dindar bir insan ve bir cemaate mensup. Benimde hoşgörüyle baktığım bir cemaatti. Yalnız buraya geleli işi çok abarttı. Hafta 3 defa iş çıkışı sohbetlere gidiyor. Akşam 8 de başlayıp, gece 12 de geliyor eve. Bazen hafta sonları da gidiyor, mesela yarın gün boyu evde olmayacak. Gerçekten ben çok sıkılıyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyoruz, akşama kadar evdeyim, insan yüzü göremiyorum. Birde akşamları da yalnız kalıyorum bu yüzden. Onca uyarıma rağmen beni dinlemiyor. bu yüzden sürekli kavga ediyoruz, biraz önce yine tartıştık hatta. Onu çok bunalttığımı söylüyor, sanki ben insan değilmişim gibi.
Bilmiyorum kızlar hata mı ediyorum, ama bu durumdan hiç memnun değilim. Benimle aynı durumda olan var mı yada bana tavsiye verebilecek olan.
ha por.o izlemek ha cemaate gitmek benim gözümde. eşimin cemaate kafayı takamsındansa p. izlemesini tercih ederim. cemaatin de ne kadar beter bir şey olduğunun farkında olunsa keşke.
Cemaat tam olarak ne ki? Bir nevi vaaz verilen toplantı gibi mi?ayrıca cemaate girip de düşünceleri iyi yönde değişeni de, cemaatten tekrar uzaklaşanı da görmedim. çektikçe çekiyorlar içlerine. bağımlı gibi bir şey oluyor insanlar. sonunuz hayrolsun.
Şu jokeer denen şahsi herkes kiblesin lütfen. Hakkaten ..... izlemekten beyni uçmuş geri....kalinin. ..
Herhangi bir cemaate bağlı değilim ama dine böyle saldırmak ancak sapkinlarin işidir. .
Al eline viskini sen ic kocan da yuxune surerek geç .....nun karşısına grup izle sen. Burda senin yorumuna ihtiyaç yok. Terbiyesiz..
Şu jooker denen şahsi herkes kiblesin lütfen. Hakkaten ..... izlemekten beyni uçmuş geri....kalinin. ..
Herhangi bir cemaate bağlı değilim ama dine böyle saldırmak ancak sapkinlarin işidir. .
Al eline viskini sen ic kocan da yuxune surerek geç .....nun karşısına grup izle sen. Burda senin yorumuna ihtiyaç yok. Terbiyesiz..
Cemaat tam olarak ne ki? Bir nevi vaaz verilen toplantı gibi mi?
Eşim dindar bir insan ve bir cemaate mensup. Benimde hoşgörüyle baktığım bir cemaatti. Yalnız buraya geleli işi çok abarttı. Hafta 3 defa iş çıkışı sohbetlere gidiyor. Akşam 8 de başlayıp, gece 12 de geliyor eve. Bazen hafta sonları da gidiyor, mesela yarın gün boyu evde olmayacak. Gerçekten ben çok sıkılıyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyoruz, akşama kadar evdeyim, insan yüzü göremiyorum. Birde akşamları da yalnız kalıyorum bu yüzden. Onca uyarıma rağmen beni dinlemiyor. bu yüzden sürekli kavga ediyoruz, biraz önce yine tartıştık hatta. Onu çok bunalttığımı söylüyor, sanki ben insan değilmişim gibi.
Bilmiyorum kızlar hata mı ediyorum, ama bu durumdan hiç memnun değilim. Benimle aynı durumda olan var mı yada bana tavsiye verebilecek olan.
evet. gidip neyin doğru olup olmadığını öğrenip ona göre davranıyorsunuz. milleti ayıplamayı ve kınamayı buralardan öğreniyorsunuz en güzel şekilde. kadını insanlıktan çıkaranlar da bunlar mesela.Cemaat tam olarak ne ki? Bir nevi vaaz verilen toplantı gibi mi?
biliyorum arkadaşlarım gidiyor. ne yönde geliştiklerini de çok güzel gözlemliyorum. :)Yok Nur cemaatini biliyor musun,Fetullah Gülen falan.Cemaat dini bir topluluk,okulları var,dersaneleri var,kanalları var,gazeteleri,dergileri,şirketleri....Yani kökleri çook derinlere inmiş bir topluluk.Daha anlatırdım da konu siyaset topic'i değil,konuyu saptırmayayım.:1:
Yorumunun altinda Sol alt köşede üçgen içinde ünlem olan bi işaret Var onunla...Cnm nasil yapicam kiblemeyi
biliyorum arkadaşlarım gidiyor. ne yönde geliştiklerini de çok güzel gözlemliyorum. :)
Ayrica siz cemaat derken ne anliyosunuzda yorum yapiyosunuz cok merak ettim.ne topluluklar var fakirlere yardim ediyo doyuruyo giydiriyo.ama bosver ya p... izlemekten beynin calismiyo cahil
çok pardon ya. alıntılanan mesaja tıklayınca direk seninki çıktı. bana yazdığını sandım o yüzden alıntıya bakmadan.Onu size yazmamıştım,yanlışlık mı oldu?