• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi çabuk parlayanlar

c_yah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
30
0
36
İstanbul
Merhaba Doktor Hanım,

Ben ıkı yıllık evlıyım.Benım sorunum esımın cabuk sınırlenmesı. ıyı oldugu zamn cok ıyı ama sınırlendımı gozu hıcbırseyı gormuyo..aılesıne karsıda boyle....cok ayrıntıcı ..ufak seylerın ustunde cok duruyo..kucuk seylerden cıkıyor hep tartısmlarımız:( dıger konuslarda sıkıntım yok , dusuncelı, gezmeyı seven , en onemlısı merhametlı bır kısıdır. benıde cok dusunur, ılgılıdır. ama bu sorun bızınm ıcın buyuk bır problem. ornegın bır gıysısını gıymıssem ve onu lekeledıysem vede aksam onu gıyecekse bunu cok buyutup tartısma cıkarıyor kırıyor..ınanın10 dk bıle olmadan ben nıye sımdı sana bagırdım sukadr sey ıcın dıyıp pısman oluyo..ıstemeyerek yaptıgını bılıyorum ama oda buna engel olamıyor.

Yardımcı olursanız sevınırım..Tesekkurler.

Merhaba Doktor Hanım,

Ben ıkı yıllık evlıyım.Benım sorunum esımın cabuk sınırlenmesı. ıyı oldugu zamn cok ıyı ama sınırlendımı gozu hıcbırseyı gormuyo..aılesıne karsıda boyle....cok ayrıntıcı ..ufak seylerın ustunde cok duruyo..kucuk seylerden cıkıyor hep tartısmlarımız:( dıger konuslarda sıkıntım yok , dusuncelı, gezmeyı seven , en onemlısı merhametlı bır kısıdır. benıde cok dusunur, ılgılıdır. ama bu sorun bızınm ıcın buyuk bır problem. ornegın bır gıysısını gıymıssem ve onu lekeledıysem vede aksam onu gıyecekse bunu cok buyutup tartısma cıkarıyor kırıyor..ınanın10 dk bıle olmadan ben nıye sımdı sana bagırdım sukadr sey ıcın dıyıp pısman oluyo..ıstemeyerek yaptıgını bılıyorum ama oda buna engel olamıyor.

Yardımcı olursanız sevınırım..Tesekkurler.

Merhaba c-yah, sorunu eşinizin çabuk sinirlenmesi olarak tanımlamak çok doğru değil. İfade ettiklerinizin doğru isimlendirilmesi ve eşinizin bu sıkıntılarını aşması için yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurması doğru olacaktır. Gideceğiniz uzmana birlikte başvurmanız ve durumu sizin de ifade etmeniz, süreç için daha doğru olur.

Back