Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşi böyle olan war mı??
- Konu Sahibi eslemelif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bunu şimdi okudum boşananların çocuklarında ne var ki..... bence evli olup kavga gürültü içinde büyümektense tek anneyle yada babayla huzurlu büyümek daha iyiEwet bende mutlu olmak isyiyorm artk.beni en cok korkutan cewremdeki bazi insanlar bosananlarn cocuklarinin hali de ortada diyolar ben orda bitiyorm işte butum cesaretm gdiyo
not:annem babamda ayrı halimizde annesi babası evli olanlardan çok daha iyiydi ama annemin fedakarlıkları sayesinde
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Hayr sewmiyorm tamamen bitrdi sewgimi.hic bi muhabbetimiz yokki yukardaki dedignizi soraym.ben muhabbet acmaya calissam o kapatmaya calisir.sen anlamazsn sanane simdi bundan iyi tamam gbi hemen skildgni belli eder sanki ben ona cok meraklym.bi ciftin arasnda bi kere bile muhabbet olmaz mi yaa bi dertlesme olmaz mi.boyle olmasinin nedeni bence babasindan boyle görmüş olmasi.aynisi babasinin.o da esine çok hakszlk etmişya benim anlamadığım eşiyle kavga edip gece nasıl bişeyler yaşanabiliyor.... ayaktayken başka bi insan olup yatağa girince içinden başka insanlarmı çıkıyo ..... o iş şevkat olmadan ,sevgi olmadan bi saç okşanmadan bi sıcacık sarılmadan olmaz ben hem sinirli olcam hem bana o kadar hakaret etcek yada ben etcem sonra sadece beden olarak birlikte olmak ne biliyim bana tecavüz gibi geliyor rıza olmadan olunca sadece o istiyo diye ben en çok buna üzülürdüm heralde ....
gün içinde huysuz olması o insanın önce kendi içinde rahat edememesi kendini bulamaması demek oturup bi derdi varmı diye konuştuuzmu? mesela bi gece oturun böyle aniden şey sorun çocukluğunu düşündüğünde canını en çok yakan hangi anın geliyor aklına diye ona göre bişey bulursunuz ailesi çokmu üstüne gitmiş şiddet mi görmüş aşağılanmışmı? eğer eşinizi biraz sev,yosanız şevkat gösterseniz belki olumlu yanıt verir
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Bi arkadasm daha boyle söylemişti ewet beni kölesi saniyor sanrm ona göre kadin bu degeri bu kadarabdest alırken bela mı okuyor..allah akıl fikir versin. abdest alırken ne kadar su harcanır altı üstü allah aşkına.eşinizin ya gerçekten psikolojik sorunları var ya da sizi kölesi gibi görüyor.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
O kufurlerini telefonuna ya da bir yere kaydedebilir misiniz? Ilerde lazim olabilir. Ya da kufur ettiginde duyan tanik olan var mi? Esinin sana saygisi bitmis. Aslinda kendisine saygisi yok.
Siz bilirsiniz ama bu adam degismez. Bitirmek icin sabrinizi mi zorluyor acaba? Derdi ne ki? Genelde erkekler evliligin bitmesini istediklerinde boyle yildirma politikasi uygulayabiliyorlar.
Siz bilirsiniz ama bu adam degismez. Bitirmek icin sabrinizi mi zorluyor acaba? Derdi ne ki? Genelde erkekler evliligin bitmesini istediklerinde boyle yildirma politikasi uygulayabiliyorlar.
- 20 Aralık 2014
- 446
- 245
- 18
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Aynen sabrimi zorluyor. Ben en son gittgmde dedimki donmem saygi bitti sewgmde bitti.yalwardi agladi kendimi tekrar sewdiricem ilacimida icecem dedi.dondm ilk bi ay iyiydk cunku fazla bisey beklemiyormki ben zaten onun yapma dediklerine hep dikkat edyorm gyimim bi yere gtmem vs..tam dedimki boyle giderse duzelicez belkide sewicem yine dedm ama uzun surmedi işte herkes aslina dönüyor bi sekilde ilacida bi ay sonra birakti zaten.ya bu son sansimizdi bak bitecek sabrimi zorlama agzni topla diyorm ama yok yok yok bu seferde tehdtler basliyoO kufurlerini telefonuna ya da bir yere kaydedebilir misiniz? Ilerde lazim olabilir. Ya da kufur ettiginde duyan tanik olan var mi? Esinin sana saygisi bitmis. Aslinda kendisine saygisi yok.
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Cok yok cunku disarda efendi rolu yapmasini iyi bilir.sadece gecen ay ablam sığır dedigini duyduO kufurlerini telefonuna ya da bir yere kaydedebilir misiniz? Ilerde lazim olabilir. Ya da kufur ettiginde duyan tanik olan var mi? Esinin sana saygisi bitmis. Aslinda kendisine saygisi yok.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Hep mi boyleydi yoksa sonradan mi kufurbaz oldu? Sonradan olduysa bosanmak icin ve sizin gitmeniz icin sabrinizi siniyor olabilir. Siz gitmeyin. Memnun degilse kapi orada diye yolu gosterin. Bu arada hayatinda baska biri olabilir mi? Oyle oldugunda da evdekini begenmez oluyorlar birden nedense.
Sizi begenmiyorsa kalbinizi kirmasina gerek yok. Kalp kirmak Kabe yikmaktan kotuymus. Gonul Kabe nizi bos yere yikip gunaha girmesin, defolup gitsin o zaman bi zahmet.
Sizi begenmiyorsa kalbinizi kirmasina gerek yok. Kalp kirmak Kabe yikmaktan kotuymus. Gonul Kabe nizi bos yere yikip gunaha girmesin, defolup gitsin o zaman bi zahmet.
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Baska biri war mi bilmiyorm öyle biri degil ama hiC de suphelenmedm.zaten sorun onun bu evlilikten rahatsz olmamasi ona göre normal herkes böyle saniyor.sewerek ewlendk.guzel bi bayanmdr ama bu işler guzellige bakmiyor dogru.sonradan bu duruma geldk kizim dogdktan sonra adami taniyamaz oldm herkes benim anneligimi takdr ederken hep suclayici asaglayici elestirici yanasti bi turlu begenemedi hicbiseyimi sonra bu ewliligm geneline yansidi derken icinden ckilmaz bi durm aldi.kendi aileside biliyo gecimsz oldugunu ogullarinin ama bana idare et diyolar(illaki çekecek biri lazm) yok edemem deyncede ben kotym kizmda cok düşkün onlara onuda dolduracaklar diye korkuyorm bosanma durumundaHep mi boyleydi yoksa sonradan mi kufurbaz oldu? Sonradan olduysa bosanmak icin ve sizin gitmeniz icin sabrinizi siniyor olabilir. Siz gitmeyin. Memnun degilse kapi orada diye yolu gosterin. Bu arada hayatinda baska biri olabilir mi? Oyle oldugunda da evdekini begenmez oluyorlar birden nedense.
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Cimri degil aslnda parasi olsa werir ama yok maddi durumumuz kötü sayilir.cimri degilde terbiyesiz. Gecen bi 10 lira lazm oldu sutcuye cebimden al dedi aldm 5 lira da fazladan aldm biseye lazm olur diye ekmek icin falan.bana bi atarlanisi war sanki hirszlk yapmisim gbi birsürü sey saydi aldm firlattm 5 lirasini yuzune.ben kkmim yaa karinim senin.yada insan gbi soyle ne terbiyeszlesiyosn.her aksam arkadaslaryla play station salonuna gtmeyi biliyo ama bencl işte. Ablamin bebe gyim dukkani war onun yaninda calisym elime biraz para gecsn bari ewe de fayfam olr diyorm onuda kabul etmiyo.Hem saygısız
hem küfürbaz
hem cimri
hem bencil
Yazık sana canım. .
böyle hayat mı geçer ..
Benim Kocam böyle değil. .
insan kıymeti bilir , Allahtan korkar..
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Ogullarini bi çekecek lazm işteaman terk et gitsin üç günlük dünyada sen misin o ruh hastasını çekicek enayi.
Böyle dallamaları ruh hastalarını evlendiren ana babanın aklına edeyim ben.
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Amiin hepimize.seninde cocugun war mi? Bosanmayi dusundun mu hiçAllah kolaylik versin canım ayyni benimki
Iki tane canım. Boşanmayı düşünüyorum Evet. Şu an ayri yaşıyoruz. Ama başka sorunlar da oldu. Konuma yazdım.Amiin hepimize.seninde cocugun war mi? Bosanmayi dusundun mu hiç
- 3 Ocak 2015
- 138
- 70
- 28
- 41
Ogullarini bi çekecek lazm işte
buna katılıyorum. benim eşim de çok zor ama sizinki kadar da değil. Allah yardımcınız olsun. inanın aileler kendi başlarına kalacak diye gelini öğütlüyor idare et diye. benim kayınvalidem şehir dışında. bizim evimize gelmiyor bile. sırf oğlu ile geçinemediği için..
- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
Ayne
Aynen benim kaynwalidemde istemez esimin erkek kardesi war bi tane kadn onu ewlemdrme derdnde bi an once bkms.kp cok düşkün ewlatlarina yani sucluda olsalar asla uzulmelerini istemez ha ben ewi terkedince ogluna kizip konusmus bi kac kez ama dayanamiyo yine ben suclu oluyorm sonucta aldatma yokmus dayak yokmus.itip kakip tukuruyodu onceden(bak simdi tukrmeyi brakti) ay ben nasl dayandm bu adaman hic sewmyorm onu belki şimdi iyi olsa neyse ama yok onceden bes beterdi simdide beter napcam ben yaabuna katılıyorum. benim eşim de çok zor ama sizinki kadar da değil. Allah yardımcınız olsun. inanın aileler kendi başlarına kalacak diye gelini öğütlüyor idare et diye. benim kayınvalidem şehir dışında. bizim evimize gelmiyor bile. sırf oğlu ile geçinemediği için..
buna katılıyorum. benim eşim de çok zor ama sizinki kadar da değil. Allah yardımcınız olsun. inanın aileler kendi başlarına kalacak diye gelini öğütlüyor idare et diye. benim kayınvalidem şehir dışında. bizim evimize gelmiyor bile. sırf oğlu ile geçinemediği için..