- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyleyse afedersnz.ama daha aciklayici yazsaydnz ben yeni uye oldm saylr ayse kim niye bosandi yani bişey anlamadım o yuzden oyle sandmAlla aşkına, dalga geçtiğime nereden vardınız? Diğer yorumlarımı da inceleyin lütfen, gerçekten dalga geçmek istersem nasıl geçtiğime bi bakın.
Ha konu sahibiymişsiniz zaten. edit o zaman.
Dalga geçmedim konu sahibi, sizinle benzer bir durumda olan tüm tanıdıklarımın boşandığını genel olarak ifade ettim. Yanlış anlamanıza gerek yok. :)
Kocası böyle olan başkaları da çıksa bile mesele hallolmuş gibi hissetmeyin diye söylüyorum. Bu konuda açtığınız 4. konunuz, bence, kocası böyle olan var mı yerine kocasından boşanan var mı diye açın konu. Boşanmanın yaşadıklarınızdan daha zor olmadığını onlardan dinleyebilirsiniz.Oyleyse afedersnz.ama daha aciklayici yazsaydnz ben yeni uye oldm saylr ayse kim niye bosandi yani bişey anlamadım o yuzden oyle sandm
Yani isin icinde hem hakaret, hem sözel hem cinsel siddet var. Tedaviyi de surdurmuyor. Ne diyeyim... sizin sabriniza hayran kaldim. Hatta ben bu tarz konuları okudukca kadinlarin sabrini gordukce ben marstan mi geldim acaba kim dogru yapıyor diye hergun sorguluyorum. Kiziniza daha iyi davrandigini soylemissiniz ama 7 yasinda bir çocuk evdeki gerginligi, annesine yapilanlari gayet iyi anlayabilir. Ona istedigi kadar yakin davransin.
Esi boyle olan var mi dan ziyade esi boyle olupta katlanan var mi diye sorsaniz sanki daha mantikli..[/QUO
Gercekten baktigm zaman bende kendi sabrima sasiriyorm.oturmasini kalkmasini bilen hanim akli basnda mantkli guzel bi bayanm bu etrafmdakilerinde yorumu.ama nasl oluyorda hala bu adamla ewliym inanamiyorm.ustelik kadnlarn ezilmesine hic tahammulum yok.ama ewlenerrk yasadgm bu derin pismanlgi bosanarak da yasamak istemyorm.sanrm asl merak ettgm boyle bi durumda olup bosananlarn neler yasadigi.bi de insan gbi bosanmayi kabul etse.hep tehdit hep tehdit.kezzap dökerm sakat brakrm.bir sürü rezllik cikaracak offf of..
Cok dogru.ewet tam da bu iste huzur yok hep tedrgnm disimi fircalarken mutfak tezgahi frini silerken banyo yaparken camasr yikarken ewi supururken birden gelip bagryo aklm gdiyo. bisey diycek bagiracak kizacak korkusu hep...Abdestinizi bile huzur içinde alamadığınız, kocanızın istemediğiniz halde sizinle ilişki kurduğu ve küçük kızınıza psikolojik şiddet uyguladığı (sonradan gönül alma diye bir şey yok), ilaç almasını gerektirecek kadar hasta olduğu fakat almadığı bir evliliğin düzeleceğine dair umudunuz var mı?
Bir gün aklınız gerçekten gider..beyefendi gider hanımın yenisini alır dikkat edin.Cok dogru.ewet tam da bu iste huzur yok hep tedrgnm disimi fircalarken mutfak tezgahi frini silerken banyo yaparken camasr yikarken ewi supururken birden gelip bagryo aklm gdiyo. bisey diycek bagiracak kizacak korkusu hep...
Haklisinz kizm anne yinede sen bosanma diyor babasina düşkün. Ama herseyinde farkında tabii.babasina kiziyor ama yinede bosanmayi nasl goruyorsa istemiyor kesinlikle.korkularini gdermek icin her seyi soyluyorm guzelce aciklyorm dinliyo ama yinede sakn bosanmayn diyorDüzen bozmak, yuva yıkmak zor derler. Sizin ne düzeniniz düzen, ne de yuvanız yuva. Psikolojik ve daha da kötüsü cinsel işkence altındasınız. Vücudunuz devamlı stres hormonu salgılıyor. Allah korusun, hık der kalpten gidersiniz. Kızınız deseniz tüm bunları görüyor. Hatta zaman zaman o da psikolojik şiddete maruz kalıyor. Boşanırsanız daha kötü ne olabileceğinden korkuyorsunuz?
Onceden yani 1 2sene oncesine kadar istemesemde oluyodu ewet simdi ise istwmeynce önce usteliyor yine istemezsem bu sefer dahada kötü dawranmaya basliyor.bu kadn niye istemiyor ben boyle yapmasaydmda boyle olmasaydi demiyor.umrunda degilki benim ne hissettgm.zaten yapmazsam cok gunaha giriyosn kocan istediğinde kadnlk wazifeni yapmamakla diyo.bide burasi war bu ewlilikte ona sesimi yukseltyorm bazen bende agzmi bozyorm ona onun gbi karslk weryirm kadnlk gorewimi yapmak istemyorm diye gunaha grdigmi dusunuyorm buda ayri bi nokta.Istemeseniz de birlikte mi oluyo korkunc
Dinde kufrun, hakaretin, psikolojik siddetin yeri varmiymis sor bakalim o psikopataOnceden yani 1 2sene oncesine kadar istemesemde oluyodu ewet simdi ise istwmeynce önce usteliyor yine istemezsem bu sefer dahada kötü dawranmaya basliyor.bu kadn niye istemiyor ben boyle yapmasaydmda boyle olmasaydi demiyor.umrunda degilki benim ne hissettgm.zaten yapmazsam cok gunaha giriyosn kocan istediğinde kadnlk wazifeni yapmamakla diyo.bide burasi war bu ewlilikte ona sesimi yukseltyorm bazen bende agzmi bozyorm ona onun gbi karslk weryirm kadnlk gorewimi yapmak istemyorm diye gunaha grdigmi dusunuyorm buda ayri bi nokta.
Ewet bende mutlu olmak isyiyorm artk.beni en cok korkutan cewremdeki bazi insanlar bosananlarn cocuklarinin hali de ortada diyolar ben orda bitiyorm işte butum cesaretm gdiyoDüzen bozmak, yuva yıkmak zor derler. Sizin ne düzeniniz düzen, ne de yuvanız yuva. Psikolojik ve daha da kötüsü cinsel işkence altındasınız. Vücudunuz devamlı stres hormonu salgılıyor. Allah korusun, hık der kalpten gidersiniz. Kızınız deseniz tüm bunları görüyor. Hatta zaman zaman o da psikolojik şiddete maruz kalıyor. Boşanırsanız daha kötü ne olabileceğinden korkuyorsunuz?
Allah aşkına o insanlar senin evinin içini biliyor mu, her an korkuyla yaşamak nedir biliyorlar mı? Psikolojide şiddete maruz kalmış kadın sendromu diye bir sendrom var. Yani kadınlar sürekli şiddete maruz kaldıklarında ruhsal sağlıklarında kalıcı hasar oluşuyor. Sana da yazık. Ben boşanıp da annenin mükemmel yetiştirdiği bir sürü çocuk biliyorum.Ewet bende mutlu olmak isyiyorm artk.beni en cok korkutan cewremdeki bazi insanlar bosananlarn cocuklarinin hali de ortada diyolar ben orda bitiyorm işte butum cesaretm gdiyo