• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi böyle olan war mı??

bence iyi bir ders verirsen düzelebilir. şöyle iyi bir rest aklını başına getirir. bu restin sonucunda psikolojik tedavi olması gerekir bence. olmuyorsa herkes kendi yoluna gider bu durum ileride kizinida etkiler

Sana hakaret ediyorrsa katlanma.boşan.kizinin böyle bir ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil

Alla aşkına, dalga geçtiğime nereden vardınız? Diğer yorumlarımı da inceleyin lütfen, gerçekten dalga geçmek istersem nasıl geçtiğime bi bakın.
Ha konu sahibiymişsiniz zaten. edit o zaman.
Dalga geçmedim konu sahibi, sizinle benzer bir durumda olan tüm tanıdıklarımın boşandığını genel olarak ifade ettim. Yanlış anlamanıza gerek yok. :)
Oyleyse afedersnz.ama daha aciklayici yazsaydnz ben yeni uye oldm saylr ayse kim niye bosandi yani bişey anlamadım o yuzden oyle sandm

Oyleyse afedersnz.ama daha aciklayici yazsaydnz ben yeni uye oldm saylr ayse kim niye bosandi yani bişey anlamadım o yuzden oyle sandm
Kocası böyle olan başkaları da çıksa bile mesele hallolmuş gibi hissetmeyin diye söylüyorum. Bu konuda açtığınız 4. konunuz, bence, kocası böyle olan var mı yerine kocasından boşanan var mı diye açın konu. Boşanmanın yaşadıklarınızdan daha zor olmadığını onlardan dinleyebilirsiniz.

Yani isin icinde hem hakaret, hem sözel hem cinsel siddet var. Tedaviyi de surdurmuyor. Ne diyeyim... sizin sabriniza hayran kaldim. Hatta ben bu tarz konuları okudukca kadinlarin sabrini gordukce ben marstan mi geldim acaba kim dogru yapıyor diye hergun sorguluyorum. Kiziniza daha iyi davrandigini soylemissiniz ama 7 yasinda bir çocuk evdeki gerginligi, annesine yapilanlari gayet iyi anlayabilir. Ona istedigi kadar yakin davransin.
Esi boyle olan var mi dan ziyade esi boyle olupta katlanan var mi diye sorsaniz sanki daha mantikli..

Abdestinizi bile huzur içinde alamadığınız, kocanızın istemediğiniz halde sizinle ilişki kurduğu ve küçük kızınıza psikolojik şiddet uyguladığı (sonradan gönül alma diye bir şey yok), ilaç almasını gerektirecek kadar hasta olduğu fakat almadığı bir evliliğin düzeleceğine dair umudunuz var mı?

Yani isin icinde hem hakaret, hem sözel hem cinsel siddet var. Tedaviyi de surdurmuyor. Ne diyeyim... sizin sabriniza hayran kaldim. Hatta ben bu tarz konuları okudukca kadinlarin sabrini gordukce ben marstan mi geldim acaba kim dogru yapıyor diye hergun sorguluyorum. Kiziniza daha iyi davrandigini soylemissiniz ama 7 yasinda bir çocuk evdeki gerginligi, annesine yapilanlari gayet iyi anlayabilir. Ona istedigi kadar yakin davransin.
Esi boyle olan var mi dan ziyade esi boyle olupta katlanan var mi diye sorsaniz sanki daha mantikli..[/QUO
Gercekten baktigm zaman bende kendi sabrima sasiriyorm.oturmasini kalkmasini bilen hanim akli basnda mantkli guzel bi bayanm bu etrafmdakilerinde yorumu.ama nasl oluyorda hala bu adamla ewliym inanamiyorm.ustelik kadnlarn ezilmesine hic tahammulum yok.ama ewlenerrk yasadgm bu derin pismanlgi bosanarak da yasamak istemyorm.sanrm asl merak ettgm boyle bi durumda olup bosananlarn neler yasadigi.bi de insan gbi bosanmayi kabul etse.hep tehdit hep tehdit.kezzap dökerm sakat brakrm.bir sürü rezllik cikaracak offf of..

Önce küfür ediyor sonra sevişmek mi istiyor..adam kendi cennetinde yaşıyor galiba..bu da bir nevi zulümdür..dünya erkekler için varsıncılardan..tabi ölmeyecek...Allah sabır versin size boşanmıyorsanız çekeceksiniz...yazık evladınıza da yaşatırsa bu zulmü..artık bu hayat sizin seçiminiz.

Abdestinizi bile huzur içinde alamadığınız, kocanızın istemediğiniz halde sizinle ilişki kurduğu ve küçük kızınıza psikolojik şiddet uyguladığı (sonradan gönül alma diye bir şey yok), ilaç almasını gerektirecek kadar hasta olduğu fakat almadığı bir evliliğin düzeleceğine dair umudunuz var mı?
Cok dogru.ewet tam da bu iste huzur yok hep tedrgnm disimi fircalarken mutfak tezgahi frini silerken banyo yaparken camasr yikarken ewi supururken birden gelip bagryo aklm gdiyo. bisey diycek bagiracak kizacak korkusu hep...

Cok dogru.ewet tam da bu iste huzur yok hep tedrgnm disimi fircalarken mutfak tezgahi frini silerken banyo yaparken camasr yikarken ewi supururken birden gelip bagryo aklm gdiyo. bisey diycek bagiracak kizacak korkusu hep...
Bir gün aklınız gerçekten gider..beyefendi gider hanımın yenisini alır dikkat edin.

neden yapamayasin bosaninca.. iki uc ay aci cekersin biter. Hele ailen arkandaysa hic birsey yapamaz. Korkma, sadece tedbirli ol. Havlayav köpek isirmaz derler ya, genelde boyle oncesinde tehdit edenler korkak cikiyor

Düzen bozmak, yuva yıkmak zor derler. Sizin ne düzeniniz düzen, ne de yuvanız yuva. Psikolojik ve daha da kötüsü cinsel işkence altındasınız. Vücudunuz devamlı stres hormonu salgılıyor. Allah korusun, hık der kalpten gidersiniz. Kızınız deseniz tüm bunları görüyor. Hatta zaman zaman o da psikolojik şiddete maruz kalıyor. Boşanırsanız daha kötü ne olabileceğinden korkuyorsunuz?

Geçmişe baktgmda daha gucluydm.sanrm yas ilerledikçe ozguwen de azaliyor.tabi bunda sürrkli bastrilmaninda etkisi war.bazi arkadaslarm o sana agzni bozsada boyle durumlarda sen duymazdan gel ya da ben yapamiyosam gel sen ogret canm sen yap de diyolar.ama bu bana cok yanls geliyo.bana hakaret eden adama nasl güzel yanasabilirmki ustelik sewgmi bitrms kendinden iyce sogtmus.sadece sinirlenip bagrsa tamam yaparm iki dk sonra unutabilirm ama agzina geleni saymaya hakki yokki yaa.böyle yapnca bende bi daha isinamyorm işte.siz olsanz yapabilirmydiniz ya da yapilmali mi ewliligi surdrmek adina size belada okusa kotu soz de soylese canm hayatm vs.yanasabilirmiydiniz??

Düzen bozmak, yuva yıkmak zor derler. Sizin ne düzeniniz düzen, ne de yuvanız yuva. Psikolojik ve daha da kötüsü cinsel işkence altındasınız. Vücudunuz devamlı stres hormonu salgılıyor. Allah korusun, hık der kalpten gidersiniz. Kızınız deseniz tüm bunları görüyor. Hatta zaman zaman o da psikolojik şiddete maruz kalıyor. Boşanırsanız daha kötü ne olabileceğinden korkuyorsunuz?
Haklisinz kizm anne yinede sen bosanma diyor babasina düşkün. Ama herseyinde farkında tabii.babasina kiziyor ama yinede bosanmayi nasl goruyorsa istemiyor kesinlikle.korkularini gdermek icin her seyi soyluyorm guzelce aciklyorm dinliyo ama yinede sakn bosanmayn diyor:(

Istemeseniz de birlikte mi oluyo korkunc
Onceden yani 1 2sene oncesine kadar istemesemde oluyodu ewet simdi ise istwmeynce önce usteliyor yine istemezsem bu sefer dahada kötü dawranmaya basliyor.bu kadn niye istemiyor ben boyle yapmasaydmda boyle olmasaydi demiyor.umrunda degilki benim ne hissettgm.zaten yapmazsam cok gunaha giriyosn kocan istediğinde kadnlk wazifeni yapmamakla diyo.bide burasi war bu ewlilikte ona sesimi yukseltyorm bazen bende agzmi bozyorm ona onun gbi karslk weryirm kadnlk gorewimi yapmak istemyorm diye gunaha grdigmi dusunuyorm buda ayri bi nokta.

Onceden yani 1 2sene oncesine kadar istemesemde oluyodu ewet simdi ise istwmeynce önce usteliyor yine istemezsem bu sefer dahada kötü dawranmaya basliyor.bu kadn niye istemiyor ben boyle yapmasaydmda boyle olmasaydi demiyor.umrunda degilki benim ne hissettgm.zaten yapmazsam cok gunaha giriyosn kocan istediğinde kadnlk wazifeni yapmamakla diyo.bide burasi war bu ewlilikte ona sesimi yukseltyorm bazen bende agzmi bozyorm ona onun gbi karslk weryirm kadnlk gorewimi yapmak istemyorm diye gunaha grdigmi dusunuyorm buda ayri bi nokta.
Dinde kufrun, hakaretin, psikolojik siddetin yeri varmiymis sor bakalim o psikopata

Ewet bende mutlu olmak isyiyorm artk.beni en cok korkutan cewremdeki bazi insanlar bosananlarn cocuklarinin hali de ortada diyolar ben orda bitiyorm işte butum cesaretm gdiyo

Ewet bende mutlu olmak isyiyorm artk.beni en cok korkutan cewremdeki bazi insanlar bosananlarn cocuklarinin hali de ortada diyolar ben orda bitiyorm işte butum cesaretm gdiyo
Allah aşkına o insanlar senin evinin içini biliyor mu, her an korkuyla yaşamak nedir biliyorlar mı? Psikolojide şiddete maruz kalmış kadın sendromu diye bir sendrom var. Yani kadınlar sürekli şiddete maruz kaldıklarında ruhsal sağlıklarında kalıcı hasar oluşuyor. Sana da yazık. Ben boşanıp da annenin mükemmel yetiştirdiği bir sürü çocuk biliyorum.

ya benim anlamadığım eşiyle kavga edip gece nasıl bişeyler yaşanabiliyor.... ayaktayken başka bi insan olup yatağa girince içinden başka insanlarmı çıkıyo ..... o iş şevkat olmadan ,sevgi olmadan bi saç okşanmadan bi sıcacık sarılmadan olmaz ben hem sinirli olcam hem bana o kadar hakaret etcek yada ben etcem sonra sadece beden olarak birlikte olmak ne biliyim bana tecavüz gibi geliyor rıza olmadan olunca sadece o istiyo diye ben en çok buna üzülürdüm heralde ....
gün içinde huysuz olması o insanın önce kendi içinde rahat edememesi kendini bulamaması demek oturup bi derdi varmı diye konuştuuzmu? mesela bi gece oturun böyle aniden şey sorun çocukluğunu düşündüğünde canını en çok yakan hangi anın geliyor aklına diye ona göre bişey bulursunuz ailesi çokmu üstüne gitmiş şiddet mi görmüş aşağılanmışmı? eğer eşinizi biraz sev,yosanız şevkat gösterseniz belki olumlu yanıt verir

Back
X