Eşi bipolar olan hanımlar var mı?

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
Hayırlı akşamlar hanımlar, bipolar eşi.olanlarla tanışıp sohbet etmeyi çok istiyorum. Zorluklarimizdan, kolaylıkları mizda, aslinda ne kadar ozel insanlar olduğumuzdan bahsetmek isterseniz buradayım. Önce tanışalım isterseniz :) 37 yaşındayım ,esim 40 yasinda.2 kızım var, memuruz, bursada yaşıyoruz. Bipolarlarla arkadaş olmak istiyoruuuz:)

Merhaba benim eşimde 30yaşında ve bipolar çok zor gerçekten son üç senedir ağır ataklar geçirdi bazen insan istemeden agresif davranabiliyor ama bazı şeyleri isteyerek yapmıyo olması karşısındada pişman oluyorum çok zor alışmak bambaşka bi insan oluyor sabrediyorum ama çok zor bi hastalığın olur bedeninde gider ilaç kullanır ameliyat olur derdini ararsın ama bu hastalık çevredede anormal karşılandığı için işyerini idare etmek çevreyi idare etmek zorunda kalıyorsun eşin hakkında yanlış düşünmesinler diye gizlemek zorunda kalıyorsun benim görümcemde bipolar kayınvalidemler onunla ilgilendikleri için eşimle tek başıma ilgileniyorum atak zamanlarında çünkü görümcem bekar

Allah acil şifalar versin kızlar
Üzüldüm ne deyim rabbim ya şafi ismi hürmetine şifa versin

Hastalık zamanlarında bana çok bağlanıyor sürekli şüpheleniyor en son atağında beni yeğenlerimizden bile kıskandı 11yaşındaki düşünün sürekli gözü benim üzerimde yanından bi dk ayırmıyo ailenin yanına gidelim oturmaya iyi gelir diye yok diyo hayatı ben oluyorum tuhaf tuhaf düşünceler atak geçirmeden bi süre önce ilacı bırakmış ben artık sadece yuttunmu diyordum hani düzenli kullanıyor farkında hastalığının diye meğer bana yalan söylüyormuş yanımda ağzına alıp tükürüyormuş kendi söyledi bana öğrenince çok kızdım hemen ilaca başlattım ama o bıraktığı dönemde etkisi geçmiş ilaçların tekrar atak geçirdi Ramazan ayında çok zor bi Ramazan geçirdim doktora zorla götürdüm yollar da kaç kere dönelim diye durdu yalvara yakara götürdm şimdi iyi doktor ilaçlarını düzenli kullanırsan bi sene sonra duruma göre kesebilirz dedi çok mutlu oldum çünkü hayatı ilaçlara bağlı bu hastaların İnşallah iyileşir ve keseriz

ben evlenirken bilmiyodum gizlemislerdi. doktora gittigimizde kendi yakinlari bile zor dayaniyo bu hastaliga sen nasi dayanicaksin dedi. daha dugunum olmamisti. bosanmami bile istedi dr. o zaman anlamamistim ne demek istedigini 3 yil bitti anliyorum simdi cok yipratti beni S Sever8888 senle ayni seyleri yasiyoruz anliyorum cok iyi Rabbim sabir versin bize

Gizlemeleri kötü vebal almışlar bizim gizleme yoktu bi kaç kere bekarken bunalım yaşamış ama aileside başka şeylere yormuşlar evlendikten 1 buçuk yıl sonra falan yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı şimdi 6 yıllık evliyiz son üç atağı çok ağırdı hastanede yatmadı ama zor atlattı maddi sıkıntı bi yandan msnevi sıkıntı bi yandan zordu ama onun bu hastalığı için asla boşanmayı düşünmedim sadece korkum bi bebeğimiz olursa onlara da geçermi diye düşünüyorum çünkü eşimin annesinde kızkardeşinde aynı hastalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…