• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi bilgisayar başında otururken çıldıranlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulsen_glsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gulsen_glsn

Ziyaretçi
kızlar ya sizdede varmı benim eşim bilgisayar hastası bi oyunu vardı onu oynarken gözü hiç bişey görmüyodu.soru soruyorum duymuyodu bile.sinir oluyordum bu oyuna.knight online die bi oyun.deli ediyodu beni.hastalık haline dönüşmüştü resmen:)sonunda benim triplerime dayanamadı ve bıraktı şimdi daha rahatım diyo hastalıktı resmen diye itiraf ediyo sizde de varmı:)

al bendende o kadar .aynı benimkide o oyunu oynuyor .birbuçuk aydırda işsiz neredeyse yirmidört saatini bilgisayar başında geçiriyor .:oklava:

al bendende o kadar .aynı benimkide o oyunu oynuyor .birbuçuk aydırda işsiz neredeyse yirmidört saatini bilgisayar başında geçiriyor .:oklava:

cnm Allah yardımcın olsun benimki yeni bıraktı şükür.o oyun hastalık ya yemin ederim.adamlar o oyun için evdeki eşyalarını satıyo biran önce kurtulsun yol yakınken:(

valla benim kocişim elini sürmez bilgisayara kaydirigubbakcemile3

bu soruyu ona sormak gerek heralde o bana sinir oluyodurr acaba ne düşünüyo kaydirigubbakcemile3

:D:D:D:Dsen izin vermiyosun galiba adam korkudan oturamaz tabi:D

cidden bi rahatsizlik benim esimde yüzüklerim efendisini oynardi sürekli....ay o oynadikca ben kurtlanirdim resmen....cok sinir bozucu bisey...:kızgın:yendikce daha fazla oynama hissi geliyodu benimkine....:mymeka:
kac defa sartelleri indirdim öyle.. :teytey:ama biktirdim oyundan artik oynamiyo kurtuldum yani.....:teytey:

cidden bi rahatsizlik benim esimde yüzüklerim efendisini oynardi sürekli....ay o oynadikca ben kurtlanirdim resmen....cok sinir bozucu bisey...:kızgın:yendikce daha fazla oynama hissi geliyodu benimkine....:mymeka:
kac defa sartelleri indirdim öyle.. :teytey:ama biktirdim oyundan artik oynamiyo kurtuldum yani.....:teytey:

valla bende kurtuldum.darısı diğerlerinin başına

aradınız kişi geldiiii sengözlerimebaksanab eşim bilgisayarın başaına geçtimi bana bir haller oluyorr benim daha çok geçesim geliyorr ozaman onu kaldırmak için hertürlü cadılığı yapıyorum zemuszemus olmadı direk fişi çekiyorummm kaydirigubbakcemile3

bizimki işten gelir gece yarısı yemek yer yemez e sohbet ne muhabbet direk geçer bilgisayar başına ya film yada oyun ben konuşursam cevap verir yoksa hiçççç sabaha kadar bide hergün aynı alıştım artık ne yapalım

bizimki işten gelir gece yarısı yemek yer yemez e sohbet ne muhabbet direk geçer bilgisayar başına ya film yada oyun ben konuşursam cevap verir yoksa hiçççç sabaha kadar bide hergün aynı alıştım artık ne yapalım

ya neden anlamıyorum o bilgisayar başına oturunca bi tuhaf hissediyorum boğasım geliyo.ne kadar kötü şey varsa gözümün önünden geçiyo nasıl kaldırsam die her yolu deniyorum olmadı indir şarteli gitsin:D

allah yardımcınız olsun ben eşimle oyun oynarım pc de birlikte yani ben pc başına geçince eşim çıldırır

oyun hastası bbenimki ya knight online die bi oyun var Allah bildiği gibi yapsın o oyunu icat edeniiii:oklava:

Back