Esenyurt/ Beylikdüzü civarı kadın doğum doktoru tavsiye 🙋

Mavibalon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
196
82
Hanımlar malum bu taraflarda çok hastane kapandı. Doğuma kadar ve doğumda gittiğim hastane kapandı. Şimdi kanama için doktor arıyorum fakat buraların da yabancisiyim açıkçası. Tavsiyeleri okuyorum çok negatif yorumlar da var. Sizin gidip memnun kaldığınız doktor var mı ? Özel olursa daha ulaşılır benim için aciliyeti var çünkü 🙏

Merhaba ben Beylikdüzü’nde oturuyorum. Malum hastaneler ile görüşüyordum ki Allaha şükür ben doğurana kadar patladılar da kurtuldum. Herkes adına çok üzgünüm bu arada.

Daha sonra özele hiç bir güvenim kalmadığı için Başakşehir Çam Sakura’da Buket Hoca ile ilerliyorum ve doğumumu da burada yapmaya kararlıyım. Bu hastanede doğurup çok çok memnun olan referanslarım da var.

Bende 30 haftalik gebeyim. O bolgelerde oturuyorum. Tavsiye uzerine Avcilarda Anadolu hastanesinde Ozcan beye gidiyorum. Gayet memnunum. Alternatifleri de deneyin tabi reklam gibi anlasilsin istemem.

Teşekkür ederim ikinize de hanımlar. Çam Sakura duydum çok iyi diye ama malum çok fazla sıra var. Özel olursa benim için daha iyi olur tabiki Avcılar Anadolu hastanesi çete için ismi olan hastanelerden miydi

Teşekkür ederim ikinize de hanımlar. Çam Sakura duydum çok iyi diye ama malum çok fazla sıra var. Özel olursa benim için daha iyi olur tabiki Avcılar Anadolu hastanesi çete için ismi olan hastanelerden miydi
Hayir, Avcilar Hospital o hastane. Bende basta korkmustum ama listedeki o hastane degil

X