• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esenyurt - beylikdüzü bölgesinde iyi kadın doğum doktoru

yassmnn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
8
3
6
29
merhaba arkadaşlar esenyurt kıraçta oturuyorum12 haftalık hamileyim şu an gittiğim doktorumu değiştirmek istiyorum o yüzden esenyurt ve beylikdüzünde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum evlendikten sonra buraya taşındığım için pek bilgim yok yardımcı olabilecek var mı acaba

Aynı dertten muzdaribim ben de ama maalesef cevap gelmedi
Ben kolana başladım Esra KARTAL dr umun adı daha bir kere muayene oldum o yüzden yorum yapamayacağım
Ama ben özel sigortam varken Beylikdüzü medicana ya gidiyordum orda Ali Metin Celep var gerçekten mükemmel
Tüp bebek için çok para harcadık işten de ayrıldım o yüzden pahalı diye gidemiyorum ama duruma göre tekrar kendisine gidebilirim
Onu da araştırabilirsin

merhaba arkadaşlar esenyurt kıraçta oturuyorum12 haftalık hamileyim şu an gittiğim doktorumu değiştirmek istiyorum o yüzden esenyurt ve beylikdüzünde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum evlendikten sonra buraya taşındığım için pek bilgim yok yardımcı olabilecek var mı acaba
Avcılarda Türkan Mutafoğlu kesinlikle tavsiye ederim

ben 17 temmuzda kendisine Türkan mutafoğluna muayene oldum. Öyle aman aman bir şey yoktu. 20 temmuz akşamı çok feci bir sancım oldu, diger kayiplarim gibi düşük oluyor sandım can havliyle acile gittik hemen kan aldilar ben sonra eve geçtim çıkan sonucu Türkan hanıma gönderdim bu şekilde değerlendirme yapmıyorum bana sorsaydin ben kan ver deseydim o sekilde versen daha iyi olurdu sanırım gibilerinden cevap yazdı. Ve sonuçlarım hakkinda ne iyi ne kötü bir cevap alamadim. Bence çok yanlış bir tutum. Ben demek ki yarin bir şey olsa bunun kibiriyle ugrasacaktim. Hemen doktoru degistirdim. Medihaustan Aynur hanıma başladım çok daha ılımlı ve candan

Back