Ben başka bi doktora gitmiştim bi şey danışmak için kendisini çağırdı. Bana açıkçası olumlu konuştu hatta beni rahatlattı. Ama çok güleryüzlü sıcakkanlı olduğu söylenemez çok kısa gördümMerhabalar Dr cansu yilmazda gebelik takibi yaptıran varmı memnun oldunuzmu
Ben başka bi doktora gitmiştim bi şey danışmak için kendisini çağırdı. Bana açıkçası olumlu konuştu hatta beni rahatlattı. Ama çok güleryüzlü sıcakkanlı olduğu söylenemez çok kısa gördüm
Anladım çok teşekkürler evet araştırınca pek olumlu yorumlar görmeyince gitmeyi düşünmedim Nihal hanım var oraya başladım gayet ilgili bileBen başka bi doktora gitmiştim bi şey danışmak için kendisini çağırdı. Bana açıkçası olumlu konuştu hatta beni rahatlattı. Ama çok güleryüzlü sıcakkanlı olduğu söylenemez çok kısa gördüm
Nihan ilhan mı? Ben de ona gittim. Bence de ilgili hem de sıcak biri. Damla yasemini de beğeniyorlarAnladım çok teşekkürler evet araştırınca pek olumlu yorumlar görmeyince gitmeyi düşünmedim Nihal hanım var oraya başladım gayet ilgili bile
Evet onuda beğeniyorlar ama nihal hanıma daha gitmeden ısındım çokta memnunum siz orda dogumunuzu gerceklestirdinizmiNihan ilhan mı? Ben de ona gittim. Bence de ilgili hem de sıcak biri. Damla yasemini de beğeniyorlar
Yok ben de 12.haftadayımEvet onuda beğeniyorlar ama nihal hanıma daha gitmeden ısındım çokta memnunum siz orda dogumunuzu gerceklestirdinizmi
Anladım hayırlısı inşallah cinsiyet belli oldumu bizim ikidir görüyor ama 16 haftayı bekliyoruz kesin ozaman söylerim dediYok ben de 12.haftadayım
Bana 10+5 te söyledi kızım olucak inşallahAnladım hayırlısı inşallah cinsiyet belli oldumu bizim ikidir görüyor ama 16 haftayı bekliyoruz kesin ozaman söylerim dedi
Maşallah Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin bizdede ikidir görüyor ama kesin olması için bidahaki gelişte dedi sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor da insan merak ediyor isteBana 10+5 te söyledi kızım olucak inşallahçok erken öğrendik bakalım değişmezse
Merhaba birde bişey sorucaktim 12 haftada folik asiti bıraktım kendi tüp bebek doktoruma sordum cunki nihal hanıma sormayı unuttum kan ve d vitamini verdi nihal hanım onları kullanıyorum herhangi bir numarada vermedikleri için soramadım sizde biraktinizmi sordunuzmu acanaBana 10+5 te söyledi kızım olucak inşallahçok erken öğrendik bakalım değişmezse
Yok ben ne sordum ne de o söyle ben folatı kendim bıraktım 12.haftada, progestanı söylemişti sadece 12.haftaya kadar diye. Sonra ben dahiliyeye gittim tahlil verdim o d vitamini ve b12 verdiMerhaba birde bişey sorucaktim 12 haftada folik asiti bıraktım kendi tüp bebek doktoruma sordum cunki nihal hanıma sormayı unuttum kan ve d vitamini verdi nihal hanım onları kullanıyorum herhangi bir numarada vermedikleri için soramadım sizde biraktinizmi sordunuzmu acana
Hım anladım nihal hanım d vitamini ve kan ilacını 12 haftadan sonra tahlillerde birşey yoksa bile başlatıyorum dedi kan ilacını ihmal etme daha varsa doktoruna gitmeye saglikocagina şöyle yazarlar yanlış bişey yapmamisim iyi bari ilk hamilelik olunca birşey bilmiyorsun işte teşekkürlerYok ben ne sordum ne de o söyle ben folatı kendim bıraktım 12.haftada, progestanı söylemişti sadece 12.haftaya kadar diye. Sonra ben dahiliyeye gittim tahlil verdim o d vitamini ve b12 verdi
Dahiliye bana gerek yok dedi ama bi sonraki randevuda tekrar sorucam kan ilacını. TeşekkürlerHım anladım nihal hanım d vitamini ve kan ilacını 12 haftadan sonra tahlillerde birşey yoksa bile başlatıyorum dedi kan ilacını ihmal etme daha varsa doktoruna gitmeye saglikocagina şöyle yazarlar yanlış bişey yapmamisim iyi bari ilk hamilelik olunca birşey bilmiyorsun işte teşekkürler
Anladım canım benim tahlillerde bir sorun yoktu ama nihal hanım 12 haftadan sonra başlatıyoruz dedi sen ginede sor istersen Rica ederimDahiliye bana gerek yok dedi ama bi sonraki randevuda tekrar sorucam kan ilacını. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?