S smhirm Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2014 133 2 16 34 İstanbul 20 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smhirm #1 Kizlar ben 16haftalik hamileyim esenler guney hastanesine gidiyorum. Doktorumdancok memnundum ama bisry duydum kadinin birini normal dogumda vajinasini fzla kesmis diye duydum korktum orda dogum yapan varmi yada songül hanima giden varmi ?? Cvp verin lutfenn
Kizlar ben 16haftalik hamileyim esenler guney hastanesine gidiyorum. Doktorumdancok memnundum ama bisry duydum kadinin birini normal dogumda vajinasini fzla kesmis diye duydum korktum orda dogum yapan varmi yada songül hanima giden varmi ?? Cvp verin lutfenn
bulut29 Ol der ve Olur... Kayıtlı Üye 7 Ekim 2015 4.940 11.348 158 40 8 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi smhirm #2 Merhaba doğum yapmişsınızdır nasıl hastane ve songül hanımdan memnun kaldınızmı bende doktor ve hastane arayışı icindeyim
Merhaba doğum yapmişsınızdır nasıl hastane ve songül hanımdan memnun kaldınızmı bende doktor ve hastane arayışı icindeyim
MDefne34 Guru Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 361 68 318 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi smhirm #3 smhirm .!.: Kizlar ben 16haftalik hamileyim esenler guney hastanesine gidiyorum. Doktorumdancok memnundum ama bisry duydum kadinin birini normal dogumda vajinasini fzla kesmis diye duydum korktum orda dogum yapan varmi yada songül hanima giden varmi ?? Cvp verin lutfenn Genişletmek için tıkla... bulut29 .!.: Merhaba doğum yapmişsınızdır nasıl hastane ve songül hanımdan memnun kaldınızmı bende doktor ve hastane arayışı icindeyim Genişletmek için tıkla... kızlar merhaba songül hanım hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim tavsiye edermisiniz cevaplarınızı bekliyoruz :)
smhirm .!.: Kizlar ben 16haftalik hamileyim esenler guney hastanesine gidiyorum. Doktorumdancok memnundum ama bisry duydum kadinin birini normal dogumda vajinasini fzla kesmis diye duydum korktum orda dogum yapan varmi yada songül hanima giden varmi ?? Cvp verin lutfenn Genişletmek için tıkla... bulut29 .!.: Merhaba doğum yapmişsınızdır nasıl hastane ve songül hanımdan memnun kaldınızmı bende doktor ve hastane arayışı icindeyim Genişletmek için tıkla... kızlar merhaba songül hanım hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim tavsiye edermisiniz cevaplarınızı bekliyoruz :)