• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Esenler Güney Hastanesi'nde Aşılama Yapan Var Mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba arkadaşlar, sitede defalarca aradım ama çok az konusu geçtiği için hele de bu konuyla ilgili hiç yazılmadığı için sormam gerekiyor. Bu ay hsg çekimim var önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyorum bende yumurta tembelliği eşimde varikosele bağlı sperm azlığı var. Güney Hastanesinde Dr. Songül Kaloğlu doktorum inanılmaz iyi güler yüzlü nazik bir insan. Dışarıdaki hastalar doğumda eli çok hafif diyor bir sonraki doğumlarında da ona gidiyor. Ama hiç aşılama yaptığı bir insanla karşılaşmadım konuşmadım bilmiyorum, aranızda bana tecrübesini anlatacak biri var mı diğer bir sorum aşılamayı güvendiğim doktorla mı yapmalıyım yoksa bir tüp bebek merkezinde mi yapmalıyım? İki kez aşılama deneyip tutmazsa tüp bebeğe yöneleceğim daha başından bir tüp bebek merkezi olumlu mu olur yoksa maddi olarak çok mu zorlar?

Merhaba Songül hanıma devam ettiniz mi acaba
Tayinimiz çıktı ve ben tüp bebekle bile zor gebe kalabilecegimi başka bir doktordan öğrendim. Songül Hanım 1bucuk yıl oyaladı beni. Her ay hastaneye para akıttım resmen. Meğer her doktorun hemen farkedebilecegi bir durummuş. Infertilite konusunda güvenmeyin ama gebelik takibi doğumda eli hafifmis

Back