Esenbahceyı bılenler ve sıtede oturanlar yardım

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar nereye acacagmı bılemedmburaya yazıyorum.bır arkadasım var esenbahcede oturuyor telefon kullanmıyor esıyle sorunları var galıba,annesının telefonundan konustuk mutlaka gel felan dedı adres verdı kaybettım bı sıte kaldı aklmda annesının tlsı kapalı,yıllardır gorusmuyorduk .kapı numarasını vsde bılmıyorum aklmda bıtek sıtenın adı kaldı .bende yazdgmı sanıyorum megerse yazmamısım.
Kızın adını kırada oturduklarını bebegının adı felan tesettrlu oldgnu bılıom esının soy adını bılmıyorum . Guvenlık bana yardmcı olurmu kızlar szce?mehtercesmedekı esenbahce sıtesı?

Oturdugu sitedeki guvenligin bilmesi gerek ama soyismini bilmedigini soylemissin sitede onunla ayni isime sahip olan birisi olabilir.Oturdugum sitenin guvenlikleri sitedeki yasayan herkesi taniyor mesela ama her isim soranada evet x kisi burda oturuyor demiyor guvenlik acisindan sonucta herkese guven olmuyor.Bir sansini dene derim yinede hicbirsey kaybetmessin ama dedigim gibi soyismini bilseydin daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…