Esekent'te yeni ev temizliğine gelecek 2 kişi aranıyor

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Merhaba..
Yeni aldığımız eve bir kereliğine mahsus olmak üzere iki tane genç ve pratik bayan arıyorum (evlendikten sonra bir tanesiyle devam edebilirim bu arada). Haftaya çarşamba ya da perşembe olacak temizlik. Annem gelecek Bursa'dan ilgilenmek için ama yorulmasını ve iş yapmasını istemediğim için o gün içerisinde bütün evin temizliğinde 2 kişi gerekli diye düşünüyorum. Evde hiç eşya yok. Ev sıfır olduğu için her tarafın temizliğe (mutfak, banyo, ebeveyn banyosu ve camlar özellikle) ihtiyacı var. İnşaat pisliği yok kaba temizliği yapılmış durumda çünkü. Ama genel olarak çok tozlu ve çok ince temizlik gerekiyor (annem de biraz titizdir bu arada :S) İlgilenen olursa bana ücretini ve bilgilerini içeren bir msj atsın lütfen? Sitenin adı Agena Park bu arada belki yakınınızdadır.
Sevgiler

ben gündelik temizlik işleri yapıyorum günlük 100 tl alıyorum ilgilenirseniz bana ..... adresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende evime haftada 1 gün yardımcı ark arıyorum ilglenirsen özelden cep no verebilirsin

Merhaba,

Ev işleri için yardımcı arayışınız devam ediyor mu acaba. nerede oturuyorsunuz. Ben istanbul anadolu yakasındayım isterseniz görüşebiliriz. Tşk.

Merhaba biz iki bayan gidiyoruz,memur eşiyiz ikimizde titiz ve özenle yapıyoruz işimizi,bir kez çalışma fırsatımız olursa pişman olmayacaksınız,linkte gittiğimiz bir kaç üye var onlarında nickini verebilirim bugün yada yarın için istemişsiniz bugün de gelebiliriz yarında,memnun kalacağınıza eminim aldığımız paranın hakkını veriyoruz.

Biz iki kişi gidiyoruz memur eşiyiz her detayı özenle temizliyoruz,memnun kalacağınıza eminiz,biliyorsunuz tek giden gündelikçiler öğlene kadar yoruluyor ve sonrası verimli olmuyor,sabah kahvaltısı,öğle yemeği derken birazda öyle vakit geçiyor biz iki kişi gittiğimiz için bunlara gerek kalmıyor,vaktinizde size kalıyor.tel.0505 661 1269 ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…