bronşite falan iyimiş sanırm,bilgim yok açıkçası canım,millet aktarlara bayağı talep ediyor artık,zıkkım iyi geliyor dese korkarım millet onuda içecek:)Bu eşeklere yazık ya.. Eskiler hiç içmemiş, neden şimdi içiliyorki? Eşek sütü kozmetikte kullanıldığını biliyorum ama içmek anlamında sadece at sütünden Türkler kımız yapmış, şimdi eşeğin sütü zamazingo bişeylere iyi gelmesi çok saçma..
İçipte iyileşen olmuşmu acaba
Günde 100 Tl den 14 Lt = 1400 Tl.. İyi para, yani ayda 1400x30= 42.000 Tl..
Bu eşeklere binmeyi bırakınca sütüne göz diktiler yahu..
Hakikaten şifa niyetine eşşek sütünden medet umar olduk,ticarete bak! karaborsa sanki 100 lira yuh yani....bronşite falan iyimiş sanırm,bilgim yok açıkçası canım,millet aktarlara bayağı talep ediyor artık,zıkkım iyi geliyor dese korkarım millet onuda içecek:)
Bu eşeklere yazık ya.. Eskiler hiç içmemiş, neden şimdi içiliyorki? Eşek sütü kozmetikte kullanıldığını biliyorum ama içmek anlamında sadece at sütünden Türkler kımız yapmış, şimdi eşeğin sütü zamazingo bişeylere iyi gelmesi çok saçma..
Ucuz olan etiydi, yillarca bize yedirdiler, sutunu de zenginler icsin artik...
Allahin sopasi yok..
Bu eşeklere yazık ya.. Eskiler hiç içmemiş, neden şimdi içiliyorki? Eşek sütü kozmetikte kullanıldığını biliyorum ama içmek anlamında sadece at sütünden Türkler kımız yapmış, şimdi eşeğin sütü zamazingo bişeylere iyi gelmesi çok saçma..
O kadar eşek ölüyor köylerde ama hiç eşek mezarlığına raslamadım. Demek ki bazı kasaplarda satılıyor.
ayy allah muhtac etmesin canım bööğeşek sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu duymuştum hatta köylerde eskiden bebeklere eşek sütü verilirmiş.çocuk mamalarında bile kullanılıyor.inanmayacaksınız ama google amcaya bakın o diyecektir :) bizim bir arkadaşın yakını rahatsızlanmış taze sağılmış eşek sütü arıyorlardı onun için :) tedavi için içilebilir ama keyfi olarak da hiç içaçıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?