• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşek şakası!!!

nghn987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
448
1
46
Denizli
kızlar ne yapmam lazım bilemedim, görümcem 2 gün önce yeni aldığı telefon numarası ile çok çirkin bir şaka yaptı bana, işletmek amacıyla, yeni numarası ile beni arayarak siz bu numaradan benim kocamı rahatsız ediyomuşsunuz içerikli bi telefon ama ben yanlış arıyosunuz diyip kapatıyorum o tekrar arıyor bu şekilde yaklaşık bi yarım saat sürdü, bende numarayı nişanlıma verdim aradığında karşısına ablası çıkıyor tabi nişanlımda şaşkın şuan, üstelik yanımda annem ve teyzem vardı onlarda duydu sapık sandılar, görümcem güya şaka yapmak beni işletmek istemiş, kardeşinden fırça yiyince şimdi özür dilemek için arıyor beni cevaplamak istemiyorum, nasıl bi tepki vermem lazım işin içinden çıkamadım, şuan kendimi çok tepkisiz ve görümceme karşı nötr hissediyorum :50::50:

ne akilsiz insanlar var yaaa.. saka yapmak istemesini anlarimda , seçtigi konu ve seçtigi insan bence çok yanlis ... :36:

kızlar çok özür dilerim net gidip geldiği için görmemişim iki kere açmışım konuyu çok özür dilerim gerçekten

bu ne ya hakikaten?
çirkin yani şaka değil eşşşek şakası bile denmez buna ayıp ya. annemlerin yanında çok zor duruma düştüğünüzü bu tarz çocukça şeyleren hiç hoşlanmadığınızı tekrarı olmaması gerektiğini sert ve resmi bir dille söyleyerek uyarın.pes nasıl şakacı insanlar var!!

kızlar ne yapmam lazım bilemedim, görümcem 2 gün önce yeni aldığı telefon numarası ile çok çirkin bir şaka yaptı bana, işletmek amacıyla, yeni numarası ile beni arayarak siz bu numaradan benim kocamı rahatsız ediyomuşsunuz içerikli bi telefon ama ben yanlış arıyosunuz diyip kapatıyorum o tekrar arıyor bu şekilde yaklaşık bi yarım saat sürdü, bende numarayı nişanlıma verdim aradığında karşısına ablası çıkıyor tabi nişanlımda şaşkın şuan, üstelik yanımda annem ve teyzem vardı onlarda duydu sapık sandılar, görümcem güya şaka yapmak beni işletmek istemiş, kardeşinden fırça yiyince şimdi özür dilemek için arıyor beni cevaplamak istemiyorum, nasıl bi tepki vermem lazım işin içinden çıkamadım, şuan kendimi çok tepkisiz ve görümceme karşı nötr hissediyorum :50::50:

yaptığı biraz saçma nişanlanırken ailesinden seni istemeyen olmuşmuydu ya da görümcenin soğuk davranışlarını yakalamışmıydın?
büyük bi ihtimal şaka bahanesiyle seni denemeye kalkmışlar akılları yettiğince ne insanlar var yaa yazıkk!

ben editöre msj atayım diğerinden devam edelim forum kirliliği olmasın kızlar, aileden beni istemeyen olmamıştı ama tabi bildiğim kadarıyla

ben editöre msj atayım diğerinden devam edelim forum kirliliği olmasın kızlar, aileden beni istemeyen olmamıştı ama tabi bildiğim kadarıyla

diğeri derken?
belki sana belli etmemişlerdir ama kıskanan çekemeyen birileri her ailede olur hele görümceler neler neler duyuyoruz onlarla ilgili :1:
gerçi bu hepsi aynıdır anlamına gelmiyor ama o sana ilk sinyali vermiş bu hareketiyle bi de evliymiş yani evli aklı başında olan bi insan neden seninle uğraşsın ki kardeşi beğenmiş sevmiş kime ne? cnm bence sen dikkatli ol görümcene karşı her zaman mesafeni korumanda fayda var yoksa elinden çekecek gibisin :27:

ne cins insanlar var sizi uğraştırcak bir tip allah sabır versin

Dangalak ya..

Canım böyleleri evlendikten sonra evine barkına desturla sok ki sana kaç adım durması gerektiğini bilsin..

Şimdilik hiiç ses etme..Kayınpederinin,kayınvalidesinin,olduğu çekineceği insanların bulunduğu ciddi bir ortamda "valla bu ablam da bir alem..bana eşimin peşinde niye dolaşıyorsun diye şaka yaptı...ha ha ha..ablacığım eniştemin çapkınlıkları psikolojini çok bozdu herhalde...ha ha ha..."dersin..

Sorarsa da şaka yaptım de..:86:

Eşşek şakası öyle olmaz,böyle olur..:27:

Donuk zekalı şey..:63:

bu nasıl bir şakadır bence senin görümcende birazkişilik bozukluğu varmış.. hiç konuşma bence onla

nie 1nisanmıymış:41::41::41::41::41:
aklını deniyodu garibim heralde ya:37:
ne kadar çirkin bi davranış şaka bile diyemicem:45:
tavrını koy bana kalırsa bi süre.....

Güya nişanlın ile aranı bozacak ,her şakanın altında ciddiyet vardır ben bu şakadan sonra ondan gıcık kapardımGüya nişanlın ile aranı bozacak ,her şakanın altında ciddiyet vardır ben bu şakadan sonra ondan gıcık kapardım

Back
X