- 24 Kasım 2022
- 410
- 1.172
- 43
- 24
- Konu Sahibi Asenr snmz
Babam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye