Escada'nın hangi yaz kokusu?

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar Escada Sexy Grafitti ve Moon Sparkle arasında kaldım.
Böyle meyveli şekerli bir koku istiyorum.
Moon Sparkle için arı maya silgisi gibi kokuyor denmiş çok merak ettim gerçekten öyle kokuyorsa almak isterşm çünkü o kokuyu çok seviyorum.
Geçen gün bu yaz için ürettiği Born in Paradise kokusunu denedim meyveli şekerli bir kokuydu ve çok güzeldi.
Sanırım bu kısa üretimleri hep böyle meyve şeker tarzında.
Yinede Sexy Graffitti ve Moon Sparkle'yi denemiş olanların fikrini almak isterim:)

sexy grafitti tatlı bi genç kız kokusu diğeri hakkında bilgim yok ama paris hilton can can ve britney spears fantasy e bi bakabilirsin bahsettiğin tarzda kokular :)

Son düzenleme:
sexy grafitti tatlı bi genç kız kokusu diğeri hakkında bilgim yok ama paris hilton can can ve britney spears fantasy e bi bakabilirsin bahsettiğin tarzda kokular :)

Britney Spears Fantasy ve Midnight Fantasy'i zaten kışın alacağım canım ben yaz için bakıyorum şuan:)

Cherry in the air bilen var mı? Geçen yaz çıkarmış.
Üst nota:Kiraz,ahududu,mandalina
Orta nota:marshmallow,vanilya
Dip nota:sandal ağacı

Güzel bir parfüme benziyor buda deneyen var mı?

sexi Graffity bulsam alırım çilek kokusu gibi ama güzel

var ama aynı kokuyu tutturamamışlar .D&P aslında güzel bir firma ama bazı kokuların versiyoru tutmuyor sorun burda .Ben İzmirdeyim yaklaşık 7 aydır .İstanbulda iseniz Bakırköy de athena diye bir açık parfümcü var orası sexy graffitty yi çok güzel tutturmuş .Tavsiye ederim .Oldukça da kalıcı

Athena Bakırköy'ün neresinde tarif eder misiniz? Hiç görmemiştim orada.
Bir de Bakırköy'de Bargello var mı?

tren istasyonundan çıktığını düşün aşağı çarşıya inerken sağda .İstanbul caddesine varmadan .Eski renk mi rüya mı sinemasının karşısında bir pasajda ama vitrini sokakta zaten ilk dükkan .İLk sağ ya da ikinci sağdan girince sağ tarafta yine .

evet yok strawberry de bile yok . Üretimi yok ki tekin acar da olsun :)

Tıklayınca stokta yok çıkıyor Tekin Acar'ın linkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…