Ben kullaniyorum Arkadasim, almadan önce cok begeniyodum, gidip defalarca testerindan denedim, nezaman ki alip kullanmaya basladim, baydi sanki, tatli bir koku, senin parfümden ne bekledigine bagli, etkilemekte istemem, ben hangi parfümü alirsam alayim kisa bir süre icinde bikiyorum, önce dene diyorum, kötü degil, sevgiyle kal...a.s.
teşekkürler canım yorumun için yeni doğum yaptım dışarı fazla çıkamıyorum bu yüzden deneyerek alamıyorum evdeki parfümlerim fazla ağır sıkmak istemiyorum bebeğimi rahatsız etmeyecek hafif ama kalıcı bi parfüm istiyorum bana kalsa hiç parfüm kullanmam bu dönemde ama eşim kokumdan rahatsız süt kokuyomuşum sevmiyor işte yardımcı olursanız sevinirim
Bebegini güle güle büyüt canim, ne güzel bebegin varmis keske benim de olsa da süt degil mandira gibi koksamsenağlamaAgir parfüm bebegi rahatsiz eder diyorsan ki, bence dedogru Dolce Gabbana Light Blue yu öneririm, cokda kalici degil ama ferah ve hafif bir kokusu var, kalici olmamasi benimle alakali bir sorun da olabilir, cogu kisi memnun kaliciligindan, bebegine iyi bak emi, kokla bi de benim icin
Bebegini güle güle büyüt canim, ne güzel bebegin varmis keske benim de olsa da süt degil mandira gibi koksamsenağlamaAgir parfüm bebegi rahatsiz eder diyorsan ki, bence dedogru Dolce Gabbana Light Blue yu öneririm, cokda kalici degil ama ferah ve hafif bir kokusu var, kalici olmamasi benimle alakali bir sorun da olabilir, cogu kisi memnun kaliciligindan, bebegine iyi bak emi, kokla bi de benim icin