- Konu Sahibi Moonlight25
-
patlamış mısır gibi kokan bir parfümmüş Dzing by l'Artisan ama Türkiye de bulabileceğini sanmıyorum
escada magnetism gerçekten değişik bir koku tatlım bir sitede araştırdım magnetismi beğenenler bu parfümleri de beğenmiş listeliyim hemmmeenn
Armani code, Lolita Lempicka ,L de lolita lempicka ,lancome hypnose (harika ama maalesef bana yakışmıyorr ),angel,dolce gabbana the one,aquolina pink sugar ,britney spears fantasy ,kenzo amour (ben sevmem gerçi ) ve son olarak givenchy hot couture .Hot couture'ı çok merak ediyorum bunları dene olmazsa tekrar konuşuruzz
Dipdipnot: Black Xs de benziyo ya şimdi hatırladım
Givenchy Hot Couture oldukça baharatlı bir koku.
Çok klas ve kış için harika bir seçim.
Ben bayılıyorum.
patlamış mısır gibi kokan bir parfümmüş Dzing by l'Artisan ama Türkiye de bulabileceğini sanmıyorum
escada magnetism gerçekten değişik bir koku tatlım bir sitede araştırdım magnetismi beğenenler bu parfümleri de beğenmiş listeliyim hemmmeenn
Armani code, Lolita Lempicka ,L de lolita lempicka ,lancome hypnose (harika ama maalesef bana yakışmıyorr ),angel,dolce gabbana the one,aquolina pink sugar ,britney spears fantasy ,kenzo amour (ben sevmem gerçi ) ve son olarak givenchy hot couture .Hot couture'ı çok merak ediyorum bunları dene olmazsa tekrar konuşuruzz
Dipdipnot: Black Xs de benziyo ya şimdi hatırladım
saol cnm bu koku sadece baharatlimi yoksa seker kokusuda aliniyormu ?
Benim hafızamda şeker notası yok bu parfümle ilgili.
Tatlılık vardı hafiften ama bir daha koklamam lazım. Hatta alacağım yeniden.
Bu arada sen açık olarak hangi markaları beğeniyorsun ? D&p , Bargello, David Walker,Dadya vs. ?
Canim ben acik Parfüm olarak türkiyeye geldigimde Qlifedan aliyorum. Saglik bakanligi onayli hata sertifikalari filanda vardi. Aslinda acik parfüm ilgi cekici bir konu. Eger gecen ulastigim bilgilere ulasabilrisem Qlife hakkinda konu acarim.
Qlifedan aldigim parfümler cok kaliciydi hata orjinalelleriyle bire bir ayni. Hynopse hem orjinal hem dolma kullandim ama hic bir fark bulamadim. Escada magnetizim ve Armani Whiteda bire bir ayni. Ama malesef Qlifein koku yelpazesi D&p gibi genis degil. Simdiye kadar D&p den birtek parfüm aldim kuzenime hediye olarak oda D&p hakkinda hicbir bilgim olmadan. Herkes cok begenmis sürekli parfümünü sormuslar :)
Qlifeı duymadım daha önce. Hangi parfümü almıştın ona d&pden peki?
loverdose u dene dicektim ama sen yazmışsın zaeten
patlamış mısır kokusu olarak miss dior cherie dior var.karamel ve popcorn kokusu
saol cnm ellerine saglik anladigim kadariyla parfüm zevklerimiz uyusuyor :)
dolce Gabbana the one cok güzel bir koku ama malesef kuzenim kullaniyor.
Armani code bunuda malesef kuzenim kullaniyorama buda etkileyici
lancome Hypnose hem acigini hem orjinalini kullandim artik sikildim :)
Lolita Lempicka bunuda malesef kullandim
Lolita Lempicka L denemedim sekerli bir parfüm odlugunu biliyorum. elma seklinde olanda tatli begendigim bir koku bu yüzden bu iki parfümün arasindaki farki merak ediyorum acikcasi :)
Britney spears fantasy bu parfümü kullanmadim ama diorun hypnotic poisene cok benzedigini duydum. Bu arada poisende almayi düsündügüm icin buda listeden elendi.
Black sxbu parfümünde methini cok duydum ama artik paco rabbana parfümlerinen biraz daha dikkatle yaklasiyorum. Lady million ciktiginda okadar cok övmüslerdiki denemeden aldim. kötü bir parfüm degil ama sanki beni rahatsiz eden birseyler var icinde
pink sugar ve Givenchy hot coture merak ettim. eger kullaniyorsan kokularini tarif edebilirmisin.
canımmmmmmmm cevap verdiğin için o kadar teşekkür ederim ki
Pink sugar bayıldığım bi koku ama çok genç işi yaşını bilmiyorum aama genç kız kokusu bazıları sevmez ondann
givenchy parfümleri kullandım ama bunu denemedim tatlım bende çok merak ediyorum
Sana birkaç kış parfümü öneriyim sevdiğim o zaman değişik herkes de olmayan.bvlgari jasmin noir,burberry brit biara çok kullananı vardı artık yok ama,narciso rodriguez oh lalaaDior addict ,Tom Ford Violet blonde,tom ford black orkidd,gucci guilty
Ama sen yine bunları kokla ben sana çok kullanılmayan ama beğendiğim kokuları söyledim hepsinin tarzı farklı bitek şekerli bitek baharatlı severim diye bi şeyim yok benim çünkii
Yaa o kadar haklısın ki
Alıcam pink sugarı gidip gelip kokluyorum kendime ölüyorum bütün gün o kokuyu sıkınca biliyorrmısun
Canım varmış galiba araştırma yaptım küçük çaplı ismi candy diye geçiyomuş sahte parfümlerde
Ama eminim aynı değildir koku :2:
buarada aklıma geldi ben bi ara sexy grafitti kullanıyodum ona da bak galiba kaldırıldı ama sahte parfüm olarak varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?