va
canımmmmmmmm cevap verdiğin için o kadar teşekkür ederim ki
Pink sugar bayıldığım bi koku ama çok genç işi yaşını bilmiyorum aama genç kız kokusu bazıları sevmez ondann
givenchy parfümleri kullandım ama bunu denemedim tatlım bende çok merak ediyorum
Sana birkaç kış parfümü öneriyim sevdiğim o zaman değişik herkes de olmayan.bvlgari jasmin noir,burberry brit biara çok kullananı vardı artık yok ama,narciso rodriguez oh lalaa
Dior addict ,Tom Ford Violet blonde,tom ford black orkidd,gucci guilty
Ama sen yine bunları kokla ben sana çok kullanılmayan ama beğendiğim kokuları söyledim hepsinin tarzı farklı bitek şekerli bitek baharatlı severim diye bi şeyim yok benim çünkii
Bende sana cevap verdigin icin cok tsk ederim canim :)
sana söylemistim parfüm zevklerimiz uyusuyor :) ben yeni parfüm arayisina girdigimden beri bircok parfüm denedim bunlarin arasinda
narciso rodigez de vardi parfümerideki kadin özel bir parfüm ariyorum diyince bana bu parfümü önerdi özel disegner katogorisne giren parfümlerden dedi:) fiyati malum biraz tuzlu bende neten biraz arastirdim bir parfüm sitesinde Guerlain idylle ve sarah jessica parkerdan loveliyle kokulari benziyormus ayni zamanda taninmamis iki parfüm markasida buna benzer bir koku üretiyormus.
bvlgari jasmin noir bu kokuyuda denedim bana cok agir geldi basta ama oda listemde yer aliyor ( ayrica jasmin kokusunun erkekleri cok etkiledigini duymustum)
Dior addict hahah evet bunuda denedim ama yves rocherin bir parfümüyle ayni kokuyormus o daha ucuz oldugu icin bu listemden cikti
Burrberys Brit zevklerimiz uyustugundan güzeldir diye düsünüyorum :)
Burrberyinin kokularinin methinide cok duymustum aslinda ama ayni zamanda bu markanin kürk üretiminde gercek hayvan derisi kullandigini ve hayvanlari öldürmeden aci cektirerek canli canli derilerini yüzdüklerini duyunca vaz gectim.
Nekadar güzel olursa olsun kullandigimda bana o hayvanlari hatirlatirlar.
Aslinda ben almayi düsündügüm parfümleri önce doldurma olarak türkiyeden getirmeyi ve aralarinda gercekten hosuma gidenleri almayi düsünüyorum. Cünkü bazen yanlis kararlar verebiliyorum yada bir parfümden cabuk sikilabiliyorum. Bide acik versiyonuyla cevremdekilerin nabzinida yoklama firsati da buluyorum :) ne bilyiim belki cevremde agir bulanlar rahatsiz olanlar olur. Yada cok begenenler filan. Bide malum orjinal parfümler cok pahali oluyor insan begendigi tüm parfümleri ayni anda alamiyor. Burrberyiden de bu yaptiklari vahset yüzünden orjinal parfüm almicam icin listeye eklemedim bile.
Tom ford ve gucci Malesef tom ford bizim burdaki douglasta satilmiyor deneme firsatim yok gucciyde denemistim hata arkadasim cok enteresan bulmustu ama ben ogün kesfetihim Alienle mesgul oldugum icin kokuyu hatirlamiyorum. Vakit bulursam denemeyi düsünüyorum
Biliyorum cok yazdim ama son olarak sunu söylemem gerek eger yanilmiyorsam bu
pink sugar benim parfümüm olmaya aday. Daha önce adini filan duymustum ama ilgilenmemistim hic senin paylastigin resimde sisesini gördüm ilgiimi cekti biraz notalarina filan baktim süper. Ha bu arada 25 yasindayim.Ben sahsen sekerli kokulari cok severim ama bu parfüm ayni zamanda erkekleri etkilicek üc özel seyide barindiriyor :) Birincisi vanilya, ikincisi seker kokusu, ve ücüncüsü portakal ( Frankfurta koku arastirmacisi Alan hirsch tarafindan arastirilmis)
Bu arada en cok etkileyende patlamis misir kokusuymus :) Bu yüzden bence sekerli kokular senin dedigin gibi hem masumiyeti ama bence ayni zamanda da seksiligi cagristiriyor. Simdi belki bunu okuyanlar hadi be olurmu diye bilir ama bence bu tasiyan kisiylede cok alakali.
Yani seksi bir havaniz varsa buda tuzu biberi olur yada yasiniz kücük masum bir yüzünüz varsa üstüne sekerli birsey dökmüs kücük kiz cocugu gibi olursunuz :)