escada magnetisizm

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
96
Samsun
adını yanlış yazmış olabilirim.bu parfümü kullnan varsa yazabilir mi?
kaç yaş için acaba?

Canımm bencee senn inannn yaşaa takmaa ,eğer dp den doldurmaa parfüm alacaksann ilk önce minik 50 cc lerden almayaa çalış,öylee çokk paralarr vermeeee mesalaa 100 cc almakii herzamann değişikk merakk ettiğinn parfümleriii alabilesinnn vee değişikk değişikk kullanırısınnn

Escadee şekerlii parfümm mis gibii şekerr kokuyorsunnn amaa kışınn kullanılmalıı çünküü sıcaktaa şekerr kokusu bayarr

eğerr sevgilin varr vee onunnn etkilenmesinii istiyorsan onaa sorr sevdiğiii parfümm varrmıı onuu almayıı deneeee

senn anladığımm kadarıylaa sexsii büyüleyicii parfümm arıyorsunn çünküü sorduklarınn hepp o tarzz parfümlerrrr,onlardaa ağırr kokann parfümlerr oluyorr mesalaa yanıkk şeker baş döndürücüü gibii parfümlerr oluyorr

Benimm beğendiğimii mesalaa başkasıı beğenmiyorrrr

Senn bir güzell parfümcüyee gittt sadecee üstüneee en çokk arzuladığınn parfümüü sıkk bolcaa ve akşamaa kadarrrr onlaa gezz kokuu bekleyincee güzelleşiyorrr onaa göree karaa veripp alabilirisinn

Benimdee almakk istediklerimm mesala nina ricci,noa var bunlarr hafiff yaz kokularıı mesalaaa

amaa artıkk gerçek almakk istemiyorumm bende dp denn alacammm inannn dahaa uzunn kalıyorr kokuuuu benceee
vee benzetebilmişlerdeee

bn 16 yaşındayım bnde kullansam olur mu?

Tabii olurr nedenn olmasınnn canımmmm
mis gibii şekerr kızz gibii kokarsınn ilerdee bendee alacamm mutlakaa

hatta her ayy mutlakaa dp den parfümm almayıı düşünüyorumm dahaa ucuzz hemmm hemdee güzel kokuyorr senn benimm dediğimii yappp öncee orjinalmii yoksa doldurmaa kullanacann onaa bakk

bn zaten parfümcümü buldum athenadan alıcam sağlık bakanlığından onaylı zaten.
açık alıcam yani.
escada magnetisiz almayı düşünüyorum.
sizinde böyle başınız ağrıtıyorum sıkıyorum ama kötü bi parfüm almak da istemiyorum
o yüzden size soruyorum.gerçekten rahatsız ettiysem özür dilerim.
escadayı beğendim onu almayı düşünüyorum da zaten kararımım verdim heralde
escada alıcam :))

yokk canımm nee kusuruuu istemesemm satenn yazmammm
inann bendee bayılıyorumm parfümlereee
merakk ettiklerimii giderr koklarımm bendeeee

hemm bak escadee tamm sanaa göree olur nedenn dersenn diğerlerii ağır kokulardııı
yaşı dahaa büyükk kişileree uygunduu amaa buu tamm sanaa göree
beğenmezsenn sonraa başkaa alırsınn tabikiii

demi ya ewt denemek lazım alıcam o parfümü
peki hangi tene gidiyor bn bugday tenliyim de.

canım al bi önce dene ama bence tenine sıkma
kıyafetlerine sık, ne olur ne olmaz
ben öyle yaparım hep, tenime sıkmam.
gerçi ben hergün farklı kullandığım için daha doğrusu kıyafete göre değişik kullanmayı sevdiğim için de tenime sıkmıyorum
ertesi gün diğer koku ile karışmasın diye
bence davidofun coolwater diye bi parfümü var onuda deneyebilirsin
onada bak istersen

kızım ben daha kokulara bakmadım
baksam heralde karar veirim
kızın topiğinide bulandırma uslu ol, kırarım kafanı
hem ben magnetizm kullandım, biten oydu taaammı

escada in to the blue
bunu da bir dene bence magnetizmden daha hafif ve güzeldir hem de yaşına daha uygun..
magnetizm deyince benim aklıma orta yaşlı kadınlar geliyo nedense..
ama koku seninle çok alakalı bi seçim senin içine ne yatıyosa onu al derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…