Eşarptan küçük kızıma plaj bikini üstü elbisesi yaptım.

CASMXIXN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
1.736
1
44
MERHABA ARKADAŞLAR !SEVGİLİ ŞİMALİN EŞARP BLÜZÜ ÇOK HOŞUMA GİTTİ .3,5 YTL YE PAZARDAN BİR EŞARP ALMIŞTIM Fİİİ TARİHİNDE kaydirigubbakcemile3DÜŞÜNDÜM KIZIMA NE YAPABİLİRİM MALUM DENİZ SEZONUMUZ AÇILDI DİKİŞTEN HİÇ ANLAMAM AMA ELİMDE MAKİNA DİKİŞİ DENİLEN TARZDA YAKLAŞIK 1 SAATTE YAPTIM BİŞEYLER BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ=)

NOT:KESTİKTEN SONRA AKLIMA GELDİ FOTO ÇEKMEK İNŞ. ANLATABİLİRİM NASIL YAPILDIĞINI=)

5174.jpg
[/url][/IMG]BİTMİŞ HALİ BU

5185.jpg
[/url][/IMG]BİKİNİSİ İLEDE GİYİNCE İNŞ. HOŞ DURUR=)

GELELİM NASIL YAPTIĞIMA BOYUNDAN ÖLÇTÜM FAZLASINI KESİP KESTİĞİM YER ATMASIN DİYE İÇERİYE DOĞRU İĞNELERLE TUTTURUPMAKİNA DİKİŞİ DENİLEN DİKİŞİ ELİMLE DİKTİM.SONRA İÇİNE KALIN LASTİK KOYDUM
5203.jpg
[/url]

SONRA LASTİĞİ GEÇİRDİKTREN SONRA İKİ TARFI ÜSTÜSTE GELECEK VE DİKİŞLER KAYBOLACAK ŞEKİLDE DİKTİM.

5215.jpg
[/url][/IMG][/IMG]

SONRA KALAN KISMI KESİP

5215.jpg
[/url][/IMG]ONUDA ŞU ŞEKİLDE DİKTİM.

5235.jpg
[/url][/IMG]

SONRA UZUN ŞERİT HALİNE DİKDİKTEN SONRA DİKİLEN YER TERSTE KALSIN DİYE TERS ÇEVİRDİM

5248.jpg
[/url][/IMG]

sonra ön kısmının arka tarafından uzun şeridi tam ortayarak diktim ve böyle birşey oldu giydirdim çok yakıştı ama foto çektirmeye yanaşmıyor aksiliğimiz üstümüzde biraz artık denizde kaçak kaçak çeker göstertiriz=)

5259.jpg
[/url][/IMG]

ooo
sende varmıydı kıss böyle marifetlerrr :))
ellerine sağlık çok ciic olmuş
güzel günlerde kullansın kızın inşlh

ooo
sende varmıydı kıss böyle marifetlerrr :))
ellerine sağlık çok ciic olmuş
güzel günlerde kullansın kızın inşlh

olmuş mu kız gerçekten =)uyduruktan bişey yaptım. şimalin bluzü çok güzeldi zeynoda tam tutmadı büyük geldi o model çokkesmek gerekiyodu artık bunla idare edicek hahahah tatilde 1 hafta tutsa dikişler yeter hahahahhahahah:roflol::roflol:

cidden güzel olmuş kısss
hem şirinenin üstünde cok cici durur hayal edebiliyorum :)))

süpersin canim ya
harika olmus inan
ellerine emegine saglik
bayildim
güle güle giysin kizim
bak canimi cektirdin bende yaparim belki kuzucuguma
:nazar::nazar::nazar:

süpersin canim ya
harika olmus inan
ellerine emegine saglik
bayildim
güle güle giysin kizim
bak canimi cektirdin bende yaparim belki kuzucuguma
:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim incitanem a.s. sende yap çok basit inankaydirigubbakcemile5 hatta pembe bikinisi var onunda üstüne değişik bir model uydurup dikmeyi düşünüyorum .giyince çok cici durdu küçük kadın gibi oldu cimcime=)

canim benim elimden hic gelmez böyle isler ama denicem becerirsemde paylasirim söz
yaparsan diger modelide esirgeme bizden:))))))

canim benim elimden hic gelmez böyle isler ama denicem becerirsemde paylasirim söz
yaparsan diger modelide esirgeme bizden:))))))

inci elimden gelirmi bilmiyorum ama hani bikiniler boyundan bağlı ya pembe bikiniside öyle diyorum pembe eşarbım var pazar işi olanlardan ilk kapandığımda almıştım hiç takmıyorum öylece duruyo altına sadece apntolon gibi bişey yapsam diyorum beline lastikli filan ama ziyan ederim diyede korkuyorum bide elbisede el dikişi belki biraz dayanır ama pantolonda sökülür dimi çocuk azcık otursa cart diye gider gerçi sadece otelden plaja kadar olan kısımda giydiricem ama kafam karıştı napsamCADIARZU

zaten bikinili resmini koyma canım siteye alıntı falan yapılır başka yerlerden ne olur ne olmaz..tabiki yinede sen bilirsin..bu arada eline sağlık güzel olmuş canım..

zaten bikinili resmini koyma canım siteye alıntı falan yapılır başka yerlerden ne olur ne olmaz..tabiki yinede sen bilirsin..bu arada eline sağlık güzel olmuş canım..

haklısın aslında neyse o zaman giyinmiş halini siz hayal edin hehehehehe bu arada çok teşekkür ederim=)a.s.

çok güzeller eline sağlık. hiç böle yeteneklerim yoktur.. kıskandım şimdia.s.

çok güzeller eline sağlık. hiç böle yeteneklerim yoktur.. kıskandım şimdia.s.

ayyyy çok saol .benimde 8 ay modelistlik kursuna gitmişliğim var ama bu yaptığım şeyle hiç alakası yok çünkü dikiş farklı bir bilgi istiyor ama dikişe merak sarmaya başladım bu ara nedense makina filan alıp bişeyler yapabilmek istiyorum kızımada kendimede annem beni hep kendi diktiği şeylerle büyüttü ona özendim heralde kızım büyüdükçe kaydirigubbakcemile3dene bence ufak yiğenlerin filan varsa onlarda dene sonra elin alışır=)

Çok güzel olmuş canım ya...alkisalkisalkis
Çok şirin duruyor, giydirince kim bilir ne kadar tatlı olur kızın...
Ben senin kızının yaşı 12 falan vardır diye düşündüm, 6-7 falan sanırım...
Yaşını söyleseydin, ona göre birşey bulurduk...

Birde şu fotaların üzerine ismini yaz, ben zamanında yazmadım...
Şimdi başka yerlerde kendileri yapmış gibi gösteriyorlar..:mymeka:
Kaç defa yazı yolladım hiç umursamadılar, ne sildiler ne de alıntı diye yazdılar...:eek:klava:

Çok güzel olmuş canım ya...alkisalkisalkis
Çok şirin duruyor, giydirince kim bilir ne kadar tatlı olur kızın...
Ben senin kızının yaşı 12 falan vardır diye düşündüm, 6-7 falan sanırım...
Yaşını söyleseydin, ona göre birşey bulurduk...

Birde şu fotaların üzerine ismini yaz, ben zamanında yazmadım...
Şimdi başka yerlerde kendileri yapmış gibi gösteriyorlar..:mymeka:
Kaç defa yazı yolladım hiç umursamadılar, ne sildiler ne de alıntı diye yazdılar...:eek:klava:

benim kızım bir ay sonra 4 yaşını doldurucak ablası 5 inden gün sayıcaz nasipseopuyorumnanaktan

doğru söylüyosun aslında yav onuda yazmak bilmem ne 2 saat sürdü beyav neyse bir daha ki sefere gece vaktim oluyo geceden hazırlar koyarım fotolarıŞenizsaolasın giymiş halini görsen küçük bir kadın gibi oldu babası bitti akşam ne yapmışsın benim kızıma böyle diyo sonrada ekliyo parça kaldıysa kafasınada bant yapsana casko diye baba benden meraklıvereliniortak büyüyüncede giyme der:mymeka::roflol::1hug:

canım çok güzel bir fikir bu ya...
ve harika bir iş çıkartmışsın müthişsin.....
kullanmadığımız eşarpları değerlendirmek adına.....
ellerine sağlık....kutluyorum seni canım..:))))

fatolina ve senayda çok teşekkür ederim kızlar acayip gaza geldim ben bu hızla dikiş dikmeyi öğrenirim heralde bu yaz=)eheheheh

vayy becerikli casminim vayy
ellerin dert görmesin inşallah
güle güle giysin kuzumuz

annem battaniye örelim dedi ikimiz
şimdi model arıyoruz varmı bildiğin

X