• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşarp çekmecesi

en bilinen yöntem banyo sabunlarını koymaktır yada lavanta torbası birde yumusatıcıların spreyleri var onlardan sıkabilirsin

bende boş parfüm şişelerini koyarım elbise olsun ,eşarp olsun mis gibim kokar dene sende.. eğer boş parfüm şişen yoksa kullandığın parfümü bir bez parçasına sık koy içine gene aynı oluyo ... çekmece örtüsüne sıkıyorum ben genelde, iç çamaşırlarına ..hangisi kolayına gelirse...

canım marketlerde dolap için kapsüller var. ben lavanta kapsülü almıştım dolaplar, çekmeceler süper kokuyor.

ben meyveli sabunlardan rendeleyip kına torbalarına koydum ve dolabıma çamaşırların arasına yerleştirdim dolabı her açmamda mis gibi temizlik kokuyor.

bende boş parfüm şişelerini koyarım elbise olsun ,eşarp olsun mis gibim kokar dene sende.. eğer boş parfüm şişen yoksa kullandığın parfümü bir bez parçasına sık koy içine gene aynı oluyo ... çekmece örtüsüne sıkıyorum ben genelde, iç çamaşırlarına ..hangisi kolayına gelirse...

ben meyveli sabunlardan rendeleyip kına torbalarına koydum ve dolabıma çamaşırların arasına yerleştirdim dolabı her açmamda mis gibi temizlik kokuyor.

çok faydalı bilgiler deneyeceğim mutlaka teşekkürler

Back
X