eşarp,çanta,tesettür, kalite sevenler/satılmıştır

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba
hepsi cok temiz hatta kullanılmamış etiketi üzerinde olanlar da var
konuyu takıp etmem zor oldugundan bazen de arka sayfalara dusuyor bu yuzden ılgılenenlerın ozelden yazmasını rıca edıyorum

yalnız lütfen gerçekten almaya niyeti olanlar yazarsa cok sevınırım gercekten yardımcı olmaya calısırım
ama '' orasını goremedım , burasını anlayamadım dıyıp bana 40 tane fotograf cektirdikten sonra '' canım yeaaaa almayacağım'' diyecek olanlar yazmasın lütfen yada '' kesin alacağım diyip '' vazgeçtim yeaaaa'' diyecek olanlar da yazmasın lütfen
buyrun herşeyin fiyatını yazacagım Eki Görüntüle 1710074 Eki Görüntüle 1710079

Eklentiler

• fotoğraf 1 (4).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
  • fotoğraf 2 (6).webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
vakko esarplar hıc kullanılmadı etıketlı tanesı 50 tl ılk resımdekı kaygan ıpek ıkıncısı twıll ıpektır
chaps marka canta amerıkadan alındı ıkı kere taktım hıc bır sorunu yok 25 tl
matmazel marka canta kenarında hafıf surtunme ızı var onun dısında bır sorunu yok 20 tl
capraz canta ıkı kere taktım onu da hıcbır yerınde cızık yok 15 tl
kayra hem kol hem sırt cantası suan hala sıtesınde 215 tl ye satılıyor yenı sezon 150 tl
spoza marka sunı derı ceket sıfıra yakındır 3 defa gıydım hıc bır sorunu yok 15 tl
pembe gıbı cıkmıs ama tam kırmızı renkte kaşe mont az kullanıldı sorunu yoktur 20tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…