Canim bu etek pantolonun kullanim durumu nedir ben 40-42 falan giyiyorum ama beli dar gelir mi ki bir de siyah ve dökümlü oldugundan fotograflar pek net değil arkasi falan nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu etek pantolonun kullanim durumu nedir ben 40-42 falan giyiyorum ama beli dar gelir mi ki bir de siyah ve dökümlü oldugundan fotograflar pek net değil arkasi falan nasil
bir de en onemlisi fiyati nedir :)
canım giydiğim sayılıdır 4 den fazla giymemişim ama dar gelebilir canım çünkü. Ben 38-40 gijorum şuan beli tam oturuyo 20 tl tabi istersen daha detaylı resimde çekebilirimCanim bu etek pantolonun kullanim durumu nedir ben 40-42 falan giyiyorum ama beli dar gelir mi ki bir de siyah ve dökümlü oldugundan fotograflar pek net değil arkasi falan nasil
Dar gelir o zaman canim ya nasip degilmis insallah ben de bir gun eski bedenime geri dönerim boyle begendigim hicbir sey olmuyorcanım giydiğim sayılıdır 4 den fazla giymemişim ama dar gelebilir canım çünkü. Ben 38-40 gijorum şuan beli tam oturuyo 20 tl tabi istersen daha detaylı resimde çekebilirim
çok saol canım inşallah istediğin her şey hakkında hayırlısı olurDar gelir o zaman canim ya nasip degilmis insallah ben de bir gun eski bedenime geri dönerim boyle begendigim hicbir sey olmuyorhayirli satislar sana
canım kot kullanılık değil etiketi üstünde hediye gelmişti kullanmadım hiç o 30 tl kumaş olansa 20 tl onun önden baktğınds pantolon olduğu belli olmuyo çok hoş duruyorCanm etek pantolonlara nekadr diyosn iki tane var galiba
saol canımTamam canm hayrli satslr