45tl canım çok fazla giymedim hiçbir yerinde deforme sökük benzeri bişey yok üzerimdeki halide vardı aslında bilgisayarda çok şık duruyo rengide simsiyah hala malıda dolcak kumaşlardan değil aslaen sondaki siyah kabın fiyatı ne olur bide giyilme durumu ne
Hoşuma giden biley olursa tabikide düşünürüm canımCNM LACİVERT TUNİĞİNLE PEMBE tuniğine takas düşünürmüsünnn
CAnım ben kendime göre bişet bulamadım etek pantolon tunik yada kap gibi şeylerle takas düşünüyorum
etek bide pantolon vardı zaten bütün sayfalara ne çabuk baktınnCAnım ben kendime göre bişet bulamadım etek pantolon tunik yada kap gibi şeylerle takas düşünüyorum
Baktım canım baktım bana panyolon etek birleşik oluyo ya ondan lazımetek bide pantolon vardı zaten bütün sayfalara ne çabuk baktınn
he pantolon etek tamam cnm anladımBaktım canım baktım bana panyolon etek birleşik oluyo ya ondan lazım
Çok saol canım teşekkür ederimKıyafetlerin çok güzel canım hayırlı satışlar
Kot bu...Eki Görüntüle 1381109 ince kot pantolon yüksek bel 38-40 beden uyumlu
Canım baktım kap veyada pardesün varsa takas düşünebilirimCanım benim sayfaya bakabilirmisin.beğenirsen takas yapabiliriz
Tamam canım bekliyorumCanım pardesüm var ama birtürlü yükleyemiyorum.resmini atabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?