- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
Evet canım gri siyahok gri siyah mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım gri siyahok gri siyah mı?
Eki Görüntüle 1381331 mor elbisenin siyahı M beden giymeyince modeli belli olmuyor fakat üzerinizde çok şok duruyor...
65 tl canım çokta zarif duruyor giyinceGüzelmiş,fiyat ne düşünüyorsunuz ?
2 tane daha var canım hemen bakıyorumBaşka elbise var mi? Takas yapalım konuma bakabilirsin
65 tl canım 42 beden ama 40 bedenim ben kötü durmuyo canım şuan çıkmak zorundayım msjına vpp veremezsem yanlış anlama olur mu gelince hemen dönüş yapıcamCanm elbise cok hosuma gitti fiyat ve beden ogrenebilirmjyim uygunsa tabi
Canım halklısın ama ben beğendiğin ürünlri aldım ama rahatça giyemedim çünkü eşim pardesü olmadan bu şdkilde çıkmamı istemiyo hepside markalı ürünler çok uygun versem yenisini inan alamam zaten baştada yazdığım gibi takas önceliğim pardesü ferace veya da kap olabilir içim çok görünmediği için sorun yok da dönüp dolaşıpaynı pardesüyü giymrk istemiyorum inan ürünlerim tertemizCanm urunlern cok hos mesela tunik ve elbiseleri cok begendm ama pahali sanki birz sifira yakin fiyat istiyosn yanls anlama sats yapabilmen icin soyluyorm birgun indirm yaparsn haberm olsn begendiklermdn alablirm
birde bundan çok hoşlandım kaç tl diyorsun ama buna ?Eki Görüntüle 1385751 bu tuniğin açık mint rengi mevcut kızlar isterseniz foto koyabilirim 40 beden orjinaldir alvinanın mağzasından aldım