eşarp,ayakkabı,kozmatik,tesettür giyim ihtiyacım olmayan herşey

Başka elbise var mi? Takas yapalım konuma bakabilirsin

Refka-kloş-elbise-modelleri (1).jpg
DSC_1130.JPG
DSC_1132.JPG
çok şık dökümlü bir elbise ütülü ve üzerimde olmayınca modeli belli olmadığı için aldığım sitedeki resmide koyfum inanın çok hoş duruyor vede hiç bir sökük yırtık lekesi yoktur sadece kırışık

Canm elbise cok hosuma gitti fiyat ve beden ogrenebilirmjyim uygunsa tabi
65 tl canım 42 beden ama 40 bedenim ben kötü durmuyo canım şuan çıkmak zorundayım msjına vpp veremezsem yanlış anlama olur mu gelince hemen dönüş yapıcam

alvina-tunik-modelleri-mavi-lesa.jpg
bu tuniğin açık mint rengi mevcut kızlar isterseniz foto koyabilirim 40 beden orjinaldir alvinanın mağzasından aldım

cdc3dc6f-9a6b-4098-8cc2-754e382eebf4.jpg
93f68dbb-f52f-47aa-bbae-24495f1ff325.jpg
ea28f46f-37d7-42e4-a98a-4f85d750013a.jpg
88e348c5-ddb1-40f9-b34f-d043f7e47a68.jpg
orjinal MATRAS çanta orjinali 284 tl brn sadece 50 tl ye veriyorum orjinal sayfasından fiyatına bakabilirsiniz...

Canım ilk sayfada var ama açık hallerini mi görmek istiyosun

Son düzenleme:
Canm urunlern cok hos mesela tunik ve elbiseleri cok begendm ama pahali sanki birz sifira yakin fiyat istiyosn yanls anlama sats yapabilmen icin soyluyorm birgun indirm yaparsn haberm olsn begendiklermdn alablirm

Canm urunlern cok hos mesela tunik ve elbiseleri cok begendm ama pahali sanki birz sifira yakin fiyat istiyosn yanls anlama sats yapabilmen icin soyluyorm birgun indirm yaparsn haberm olsn begendiklermdn alablirm
Canım halklısın ama ben beğendiğin ürünlri aldım ama rahatça giyemedim çünkü eşim pardesü olmadan bu şdkilde çıkmamı istemiyo hepside markalı ürünler çok uygun versem yenisini inan alamam zaten baştada yazdığım gibi takas önceliğim pardesü ferace veya da kap olabilir içim çok görünmediği için sorun yok da dönüp dolaşıpaynı pardesüyü giymrk istemiyorum inan ürünlerim tertemiz

Back