Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1380747 Eki Görüntüle 1380749 Eki Görüntüle 1380750 Eki Görüntüle 1380751 bu elbisenin siyahı satılıktır bir kere arkadaşomın düğününde giydim çok zarif duruyo siyahı ferace gibi bendeki m bedendir
bunların fiyatlarını öğrenebilir miyiymEki Görüntüle 1381086 38 beden eşortman
Csnım elbise 65 tl eşortman 10 tl kızım için istediğim biley yok onun herşeyi var ben kendime istiyorum pardesü tunik etek pantolon felan:)bunların fiyatlarını öğrenebilir miyiym
kızın için istediğin bişi varsa takas yapabiliriz
ihtiyacı olan bişi varmı
benm kız 2 yaşında hiç kullanmadığı açılmamış şeyleri daha duruyor
38-40 bedenim canım tabi koyarım canımANLADIM BEDENİNİZ NE
bide sizdeki elbisinin fotosunu koyarsanız tam net olsun
BOYUNUZ kaç bide üzerinizde fotosu varmı uğraştırdım amaEki Görüntüle 1381331 mor elbisenin siyahı M beden giymeyince modeli belli olmuyor fakat üzerinizde çok şok duruyor...
Canım boyum 1.73 üzerimde resmim var ama bilgisayarda telde yok bide tam net görünmüyo kucağımda bebek vardıBOYUNUZ kaç bide üzerinizde fotosu varmı uğraştırdım ama
ooo siz baya boyluymuşsunuz ben 1.56Canım boyum 1.73 üzerimde resmim var ama bilgisayarda telde yok bide tam net görünmüyo kucağımda bebek vardı
İsterseniz kestirebilirsinizde künkü hazır giyimlerin hrpsi uzun oluyoooo siz baya boyluymuşsunuz ben 1.56
cnm nike eşofman altının boyunu ölçer misin cnm..ne kadar?takas dersen hemen alabilirim bana uyarsa...Eki Görüntüle 1380039 Eki Görüntüle 1380041 orjinal nike eşortman sayılı kullandım yeniden farksız
bu pantolonda olur eğer boyunu ölçersen???Eki Görüntüle 1380202 orjinal full likra siyah dar kesim pantolon bir zamanlar gerçekten zayıftım 34-36 beden![]()
cnm birde bu siyah elbisenin boyunu ölçer misin??Eki Görüntüle 1381331 mor elbisenin siyahı M beden giymeyince modeli belli olmuyor fakat üzerinizde çok şok duruyor...
Bu arada sizin boyunuz kaç canımcnm birde bu siyah elbisenin boyunu ölçer misin??