• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esanslar

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.991
1.030
333
kızlar bu muhteşem yüzyıl dizisinde dikkatimi çekmişti, bugün sultanahmet civarlarında esans satan bi yer gördüm, baya bu dizideki şişelerden de vardı hatta, bikaç esansı da kokladım; harika kokulardı, adam dediki parfümleri de bunlardan yapıyolar zaten, bunların içinde alkol yok filan diye anlattı; aklıma yattı, acaba kullanan var mı esanslardan, bunlar kalıcı oluyo mu acaba, ufacık bi şişenin fiyatı 5 liraydı, tabi onu doldurtmak da gerekiyo, o ufak şişeden alıp içine bi esans doldurdup denemek istiyorum, bu şişelerin ağzı roll-on'ların ağzı gibi, ne dersiniz kızlar deneyen var mı?

Ben de vanilya esansı almak istiyorum.İstediğim bir koku.Parfüm yerine kullanıcam.Parfüm olarak aradığımı bulamıyorum.

Onlar çok ağır değiller mi. Hacı yağı gibi:25:
bende de öle bi önyargı vardı ama koklayınca hayran kaldım resmen, hatta adını unuttum şimdi bi tanesi resmen burberry weekend gibiydi:) ben alıp denicem o zaman daha sağlıklı bi bilgi verebilirim sanırım:)

kızlar esanslara meraklıysanız esans.com.tr bu siteyi buldum ama 1 er kiloluk şişelerde satılıyo her parfümün esansı var aratınca çıkıyo farklı isimlerde ama sorun şu ki bi sene içinde 1 kilo bitmezse bayatlıyor sanırım.. bir de esans kullanan oldu mu daha önce yani boşu boşuna almış olmayalım sonra nasıl kalıcığı kokusu filan?

Back