Bu benin ilk konum arkadaşlar,heyecanlıyım onun için.Tabiki konuyu açan ben olduğum için ev sahibi olarak ilk benim anlatmam lazım..... Benim eşimle tanışmam görücü usulu oldu,bi aile dostumuz eşimin babasına tavsiyede bulunmuş benim için,tabi onlarda degerlendirmek istemişler ama bu arada 6-7 ay bir türlü tanışamadık biz,ben ayrı şehirdeyim eşim ayrı şehirde aileler memlekette,bermuda üçgeni gibi yani,neyse bu arada eşim başka insanlarla tanıştırılıyor bende öyle ama ikimizde kimseye okey demiyoruz,neyse kızlar biz nihayet 2005 senesi ramazan bayramında tanışabildik,ve gülüşüne vuruldum ben eşimin tabi oda benden pozitif elektrik almış.Bir kaç kere görüştük eşimle bayram tatili boyunca ve tanışmaya karar verdik ailelerde onayladı,kurban bayramına kadar görüştük biz ama 1. haftada evlenme kararı oldık,herşey güzel giderken kurban bayramında isteme olacak zamanı sorunlar çıktı karşılıklı aileler arasında ve eşimin annesi ve benim babam olmaz diyolar ısrarla .O zamana kadar onay veren insanlar olmaz diye tutturdular, biz asla yılmadık eşimle o kadar mücadele ettik ki anlatamam ve zor bela ikna oldular ve hemen yüzük takıldı arkasından nikahları yaptırdık hemen eşimle aileler bozamasın diye,şuan tabiki aileler görüşmüyo ...Ve arkadaşlar çok mutluyuz ..çok şükür karşıma çıkarmış allahım onu...