Merhaba.
Eşimle bir kaç gündür sürekli zıtlaşıyoruz aramız tam olarak iyi olamadı bir türlü. Saçma sapan sebeplerden dolayı olması ayrı sinir ediyor insanı. Her neyse. Sakal mevzusundan dolayı tartıştık, ben hiiiç sakal sevmeyen birisiyim ve bunu da evlenmeden birçok kez belirttim. Bir anda sakal bırakma perisi geldi buna, amacı beni sinir etmek sanki, yakışacağını düşünüyorum diyor bende benim sevmediğim bir şeyi yaparak ne yapmaya çalışıyorsun diyorum. Bu şekilde ondan bundan tartışırken bana kadınlığını kaybettin, ev işleri ve kariyerden ibaretsin artık dedi. Şok oldum bir an

neye uğradığımı şaşırdım aşşşırı da kırıldım bu lafa sanki evin işini temizliğini yemeğini keyfimden yapıyorum ben!... Ondan sonra yok bakımsızsın anca dışarı çıkarken makyaj yapıyorsun dedi. Hani 1-2 günde banyo yapan, saçını yapan, parfümünü sıkan, kirli kıyafetler giymeyen birisiyim, bakımdan ne anladığını merak ettim.. Ayriyetten bana bu lafları demeye hak bulma sebepleri de kendince ben çok saygısızmışım, el kol şakası yapıyormuşum, ağzım bozukmuş.

Bu kadınlık lafını dediğinden sonra haliye irtibatı kestim bana gelmiş uzat bakalım nereye kadar uzatacaksın diyor. Hayret bişi gerçektennnnnnn uzatan taraf ben oluyorum birde..

Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum ne olursa olsun ne yaparsam yapayım bu lafı hakettiğimi düşünmüyorum. Bu erkekler bazen gerçekten kendilerini ne sanıyor.. Bulunmaz hint kumaşı, en harika, en mükemmel kendileri sanki.