-
- Konu Sahibi Zeynep 2134
Ters psikoloji ben de buna benzer bisey yazacaktimHiç takip etme ve sorma orali olma.
Yasaklar her zaman cazip gelmiş.
Ne kadar kontrol etmeye çalişirsan o kadar ters teper,insan yapisi bu .
Eşin seni bir konuda kontrol etmeye çalişsa ne yaparsin: gizlersin ,dahada cok yaparsin .
Onun ićin hiç ilgilenme kendinle ilgilen .
Süslen püslen git gezmelere
İnanki hiçbir çözüm bulmadım sadece bosverdim çünkü bosvermedikce kendime zarar veriyordum çocuklarıma kiziyordum oyuzden tek bir hatasını bekliyorum boşanmak içinPeki sen ne çözüm buldun
Niye istemiyormuş sosyal medya genelev gibi bir şeymi ona göre ? Madem kötü bir yer ise kendisi neden kullanıyormuş? Bazı kadınların kocam izin vermiyor cümlesini rahatça söylemesine şok oluyorum? Kocan kim? Senin ebeveynin mi ?sen 9 yaşında mısın? Kocandan izin niye bekliyorsun asıl sorun bu? Senin ona izin verme durumun bile yokkken üstelik ! Kendinize saygınızı zirveye çıkarın kızlar! Sosyal medya kullanıyorsun diye boşayan koca boşasın yallah ! Kocayı kaybet ama kendine saygını kaybetme ! İzin alma bilgi ver. Evlilik sorumluluğu izin almak değil haberdar etmek üzerine kurulu bana göreSözde benim kullanmami istemiyormus
Bagrı acık ne kız fkffdkfdkMerhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler
Ayy aynen yaa, çocuk yetiştirmek falan umrumda sanki, sal ortaya büyüsünler adamdaki kafaHem kendisi kullanıyor hem senjn sosyal medya kullanmana izin vermiyor. Neden biliyor musun seni rahatça aldatmak için hödük, döşü açık, kıllı herif. Bir de 3. Çocuk istiyor ki sen çocukla ilgilen iyice sorumluluktan başını kaldırma, rahat rahat işimi göreyim sosyal medyadan istediğimle konuşurum modunda!
Andersen'den masallar.. yersen!Sözde benim kullanmami istemiyormus
Böyle adamlara çözüm bulamazsınız çünkü fıtratı bozuk maalesef..Peki sen ne çözüm buldun
Sizi üzmek asla istemem ama bu adamları nasıl seviyorsunuz. Sizi yok sayıyor. Sevmiş olabilirsiniz ama böyle bir insana zamanla sevgi de saygı da biter, normal olanı bu..Benim bir gelirim var hatta evin bile var bu evden ayrı sadece onu çok seviyorum ve birşeyler düzelsin istiyorum ya gerçekten ben haksız mıyım evli iki çocuk babası olduğunu dusun ve bağrı açık bir fotoğraf i profil yapiyorsun
Bir de gencecik kadınsınız, daha ne kadar, kaç yıl daha çekeceksiniz bu adamı, Allah ıslah etsin ne diyeyimMerhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler
Herkesi kendi gibi “sapık” sandığı içinSözde benim kullanmami istemiyormus