Eş kişisi

Hiç takip etme ve sorma orali olma.
Yasaklar her zaman cazip gelmiş.
Ne kadar kontrol etmeye çalişirsan o kadar ters teper,insan yapisi bu .
Eşin seni bir konuda kontrol etmeye çalişsa ne yaparsin: gizlersin ,dahada cok yaparsin .
Onun ićin hiç ilgilenme kendinle ilgilen .
Süslen püslen git gezmelere

Ters psikoloji ben de buna benzer bisey yazacaktim
Erkekler bundan anliyor
Ne zaman onlari umursamaz gibi olsak bu defa onlar üstümüze duser cunku erkek milleti duz mantik manyagi

Sözde benim kullanmami istemiyormus
Niye istemiyormuş sosyal medya genelev gibi bir şeymi ona göre ? Madem kötü bir yer ise kendisi neden kullanıyormuş? Bazı kadınların kocam izin vermiyor cümlesini rahatça söylemesine şok oluyorum? Kocan kim? Senin ebeveynin mi ?sen 9 yaşında mısın? Kocandan izin niye bekliyorsun asıl sorun bu? Senin ona izin verme durumun bile yokkken üstelik ! Kendinize saygınızı zirveye çıkarın kızlar! Sosyal medya kullanıyorsun diye boşayan koca boşasın yallah ! Kocayı kaybet ama kendine saygını kaybetme ! İzin alma bilgi ver. Evlilik sorumluluğu izin almak değil haberdar etmek üzerine kurulu bana göre

Yanlışlıkla eli çarpar başka kadınları ekler,
Yanlışlıkla aldatır,
Yanlışlıkla eli çarpar vurur,
..
Bitmez yani.
Muhtemelen aldatılıyorsunuz. Ama ayrılmayacak gibisiniz.
Eşiniz konuşulacak bir tip ise karşınıza alın konuşun, süpheleriniz olduğunu söyleyin. Yanlışlıkla bir kadının eklenmeyecegini de söyleyin.

Bagrı acık ne kız fkffdkfdk
İzin isterseniz vermez izin isteemek nerde cıktı?
Cok guven vermedi es kısısı 3.cocuk dusunmeyin böyle bi durumda.

Ayy aynen yaa, çocuk yetiştirmek falan umrumda sanki, sal ortaya büyüsünler adamdaki kafa

Beğenmiyorsan git demiş daha ne diyecek telefonu yastığın altına koyup uyuması nedir . Yapacağınız hangi hamle bu adamı yolundan döndürür ki evlenmiş iki çocuk tamam bitmiş.Kendi kendi hayatını yasiyor işte .Size hakaret edecek birde öylemi.Ne denirki hiçbir tavsiye işinize yaramazki.Zaten kabul etmiyorsan git demiş yani.Dirdir çıkmasın diye gizliyor herşeyi yoksa vazgeçtiği den değil aranmaktan yani.Üzgünüm böyle yazmak istemezdim ama bu böyle.Hem yeminler edip hem git demesi çelişki degilmi.Kim çekecek onun derdini sanki .Milletde onu bekliyor sanki.Ben üçüncü çocuğu yapmaz işe girer ne iş olsa yapar kenarda para tutardim evet tam olarak bunu yapardım onun paşa gönlünede günü gelince yapacağımı yapardım siz bana bakmayın benim fikrim bu .Ben bu evliliğin kavgasını yapmaz helvasını kavurma gününü yapardım şahsen

Sizi üzmek asla istemem ama bu adamları nasıl seviyorsunuz. Sizi yok sayıyor. Sevmiş olabilirsiniz ama böyle bir insana zamanla sevgi de saygı da biter, normal olanı bu..

Bir de gencecik kadınsınız, daha ne kadar, kaç yıl daha çekeceksiniz bu adamı, Allah ıslah etsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…