-
- Konu Sahibi Zeynep 2134
Dimi çok aşık çok kıskanıyo ondan ya offf nasıl aklıma gelmediSeviyor ablası
Kesinlikle olucak ne demekiyi de fiziksel birliktelik yaşamamış olması bir sürü yabancı kadını takip etmesini normalleştiriyor mu? Varsayalım sadece flört ediyor, kendince fingirdeşiyor, sizin için sorun olmayacak mı?
Çok haklısınız bunları kesinlikle yapıyor tavrımı net belli etmeliyimbu tip ailenin içinden geliyorum gerçeği direkt söyleyim erkek sosyal medyada herkese yürüyor beğeni atıyor hatta mesaj atıyor ama her önüne gelene kimseyle net bir ilişki kurmuyor kim denk gelirse onunla yazışıyor buluşur mu bilemem parası varsa buluşur muhtemelen kadına da seni kıskanıyorum minvalinde yasaklar koyar çünkü kendisi o amaçla kullandığı için kendi karıısına aynısını yapacaklar sanar tabi bir de yediği haltarın ortaya çıkmasından korkar. siz çok net olmalısınız yalanlarını asla dinlemeyin ama muhtemelen sizi çok iyi manipüle edecek susacaksınız. net olun bir şey demesine izin vermeden her şey eşit olacak telefonlar ortada olacak ya ikimizde kullanmayacağız ya da aynı hesabı kullanacağız veya ayrı hesaplarımızı olacak birbirimizde ekli olacağız deyin. ayrıca sosyal hayata katılın açıktan da olsa okuyun iş bulun ve az bir maaşa dahi olsa çalışın hatta evleerre temizliğe gitmek bile olsa yapın kenarda para biriktirin eşiniz maalesef güven vermiyor
Açtım vala yeni açtım nolcaksa oldunKişisel görüşümdür. Kim eşini kısıtlıyorsa yemediği halt yoktur. Onun bunun karısına kızıma askıntı oluyordur benim karıma da kimse bulaşmasın diye kısıtlıyordur. Neyse senin yerinde olsam önce ev hanımlığınk bırakırım. Sonra da 100 yöntemle korunurum. O hesabını kapatmıyorsa da ben istiyorsam kendime sosyal medya hesabı açarım
Sen abartiyorsun diyip beni manipüle ediyor sen öyle olmasan öyle dusunmezdin diyor aldatmamis asla falan filan ama ödü kopuyor o telefon elime gecicek diye buna eminim profili icinde kavga etmiştim başka hesaptan baktım rica ettim değiştirmiş ara ara böyle istediğim birseyi yapıp ağzımı kapatıyor sadece bu yine aynı yalanlarYa bu kadar ciddiyetsiz, karşısındakini aptal yerine koyduğu cevapları duyunca ne yapıyorsunuz? Ne dediniz yani hiç mantıklı bişey demeyede tenezzül etmemiş elim çarptı diyebilmis cok sinir oldum eşinize.
Peki sen ne çözüm buldunAah ah çok yazık aynı şey benim de başımda var eşimin her türlü hesabı vae bana gelicen izin vermez bana telefonunu bile elletmez çok zor bı durum
Gerçekten sinir bozucu sizin sosyal medya hesapları olmasını istemeyen biri orda baska şeyler yapiyordurSen abartiyorsun diyip beni manipüle ediyor sen öyle olmasan öyle dusunmezdin diyor aldatmamis asla falan filan ama ödü kopuyor o telefon elime gecicek diye buna eminim profili icinde kavga etmiştim başka hesaptan baktım rica ettim değiştirmiş ara ara böyle istediğim birseyi yapıp ağzımı kapatıyor sadece bu yine aynı yalanlar
Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor
Bosanicam ama aldattığını görmek istiyorumGerçekten sinir bozucu sizin sosyal medya hesapları olmasını istemeyen biri orda baska şeyler yapiyordur
Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bu konuda değil baska konularda da eğer başka işler yapiyorsa boşanmayacaksniz hiç deşmeyin adam iyice yüzsüzce yapar.
Haklısınız ben aslında bir insan nasıl bu kadar yalandan yemin edebilir onun sokundayimKonu sahibi neden her yorumda kocanın aldatmadığına dair yemin ettiğinden söz ediyorsun? Tamama bizde anladık kocan aldatmış henüz, ama sizde iyi bilmiyorsunuz mi kocanız niyet bozmuş ve arayışta. Şimdi olmasada ileride bunu mutlaka yapacaktır, bu kadar net konuşmuyorum. 3. çocuğu ise sizi kendisine bağlamak için istiyor. Böylece siz çocuklardan dolayı ne boşanabilirsiniz nede bir yere gidebilirsiniz. Kendisinede sizi rahat rahat aldatacak alan açmış olur. Ayrıca bu zamanda erkeklere güvenip 3 çocuk yapılmaz çok fazla.
Haklısınız ben aslında bir insan nasıl bu kadar yalandan yemin edebilir onun sokundayim
Herşey yeterince açık değil miMerhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler
Adam telefonu elinize geçecek diye ödü kopuyor hala aldattığını görmek istiyorum diyorsunuz pes açık açık yanınızda başkalarıyla konuşması mı gerekiyor ikna olmanız için?Bosanicam ama aldattığını görmek istiyorum
Neden sosyal medya kullanan kadınların ne gibi yanlışı varmış.?? Hee onun baktığı kadınlar normal değildir o ayrı.Sözde benim kullanmami istemiyormus
Gayet normal bir ev hanımının başına gelecebilek en normal olmayan durumlar bunlar askim normal olduğunuza emin misiniz sanki değildiniz gibi. O sana git diyor sen yok istemem kalcam diyorsun sana sosyal medya yasak ona var üstelik bağrı açık foto . Üçüncüyü yapın ne diyelimMerhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler