Eş kişisi

Çok haklısınız bunları kesinlikle yapıyor tavrımı net belli etmeliyim

Açtım vala yeni açtım nolcaksa oldun

Ya bu kadar ciddiyetsiz, karşısındakini aptal yerine koyduğu cevapları duyunca ne yapıyorsunuz? Ne dediniz yani hiç mantıklı bişey demeyede tenezzül etmemiş elim çarptı diyebilmis cok sinir oldum eşinize.
Sen abartiyorsun diyip beni manipüle ediyor sen öyle olmasan öyle dusunmezdin diyor aldatmamis asla falan filan ama ödü kopuyor o telefon elime gecicek diye buna eminim profili icinde kavga etmiştim başka hesaptan baktım rica ettim değiştirmiş ara ara böyle istediğim birseyi yapıp ağzımı kapatıyor sadece bu yine aynı yalanlar

Gerçekten sinir bozucu sizin sosyal medya hesapları olmasını istemeyen biri orda baska şeyler yapiyordur
Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bu konuda değil baska konularda da eğer başka işler yapiyorsa boşanmayacaksniz hiç deşmeyin adam iyice yüzsüzce yapar.

Ya başına gelen varmı yeminlee içiyor seni aldatmam asla diye bide aldatmiyorsa o kızları niye ekliyor Ogün kızı ekleyip sordum bana birşey yazmadı diyor

Konu sahibi neden her yorumda kocanın aldatmadığına dair yemin ettiğinden söz ediyorsun? Tamama bizde anladık kocan aldatmamış henüz, ama sizde iyi bilmiyorsunuz ki kocanız niyet bozmuş ve arayışta. Şimdi olmasada ileride bunu mutlaka yapacaktır, bu kadar net konuşuyorum. 3. çocuğu ise sizi kendisine bağlamak için istiyor. Böylece siz çocuklardan dolayı ne boşanabilirsiniz nede bir yere gidebilirsiniz. Kendisinede sizi rahat rahat aldatacak alan açmış olur. Ayrıca bu zamanda erkeklere güvenip 3 çocuk yapılmaz çok fazla.

Son düzenleme:
Bosanicam ama aldattığını görmek istiyorum

Haklısınız ben aslında bir insan nasıl bu kadar yalandan yemin edebilir onun sokundayim

Haklısınız ben aslında bir insan nasıl bu kadar yalandan yemin edebilir onun sokundayim

Bence siz her şeyi geçin 3. çocuk meslesini asla düşünmeyin bile. Daha dün 3 çocukla kocası tarafından terk edilmiş bir hanımefendinin konusu vardı. Kocası başka bir kadınla nişanlanmıştı. Aynı şeyi yaşamak istemiyorsanız ona göre plan yapın.

Herşey yeterince açık değil mi

Gayet normal bir ev hanımının başına gelecebilek en normal olmayan durumlar bunlar askim normal olduğunuza emin misiniz sanki değildiniz gibi. O sana git diyor sen yok istemem kalcam diyorsun sana sosyal medya yasak ona var üstelik bağrı açık foto . Üçüncüyü yapın ne diyelim

Madem seni rezil etmeyi düşünüyor sen önce davransana. Ara ailesini oğlunuz instalarda bağrı açık profiller yapmış kadınları takip ediyor beni de engellemiş görmeyeyim diye anlat ya rezil olsun. Eşiniz öyle çekip gideyim boşanayım gibi şeyleri anlamayacak kadar hödük ben artık bu tarz insanlara kötülük yapmak gerektiğine inanıyorum çünkü sessiz sakin evden gitsen boşansan gene sana musallat olacak seni kötü kadın ilan edecek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…